Rendszerkövetelmények

jah, nekem csak 1024be van, de úgy sem vészes. amúgy nemértettem énse, hogy áá mondom rátolom aa-t meg af-et és igy hm jólfut, de valami látszott is, nemvoltak recék, de áá mondom ez hülyeség, hogy ugyanúgy jól fusson 8xos af-el és 4xes aa-val... utána fentébb toltam de semmi változás :D

Amúgy nekem a Cordon-ban szokott lefagyni 90%ban.
A többi nem vészes.

Kanyhalos":jvgsfdu2 mondta:
Tibi":jvgsfdu2 mondta:
pYura":jvgsfdu2 mondta:
AA és AF nem is működik :wink:

Akkor sok értelme van :D . Na mindegy, de azért szép volt a grafika eljen

ha a user.ltx-ben beírod hogy:
r2_aa=on akkor elvileg működik, de 1280x1024-ben én nem veszem észre hogy van-e vagy nincs

Igen az a fake AA de már párszor le lett írva.

Sziasztok!

Azt szeretném megtudni hogy nem tudja-e valaki megmondani hogyan lehetne levenni a elbontást 640x480-ra??
Jó lenne egy kis segítség...előre is köszi

De sikerült 800x480ra... sajna a 640et valamiért nem szereti... de hogy miért??
valaki??

800x480 miért nem elég? Sztem már ezzel is baromi ronda lehet :)

ezt próbáld ki:
?:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\STALKER-SHOC\user.ltx -ben "vid_mode"-hoz beírod a kívánt felbontást

Bloody Fox":2c83iflu mondta:
ezt próbáld ki:
?:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\STALKER-SHOC\user.ltx -ben "vid_mode"-hoz beírod a kívánt felbontást

Próbáltam, nem ment...akkor is 800x480ra tette!
és az azért nem jó (hiáb ronda, tudom) mert akkor a szélei nem látszanak a gémnek

Na mind1, végül sikerült de tényleg annyira ronda hogy sírok a fájdalomtól...
ki kell hogy mondjam, ha nem eléggé hátborzongató a játék maga valaki számára, annak melegen ajánlom 640x480ban...!!
Tuti libabőrös lesz tőle :lol:

Hát várható volt :) Azért mindent tényleg nem kéne feláldozni a sebességért.

Én csak egy Socket A-s 2800-as Sempronon nyomom 512 MB (333-as DDR) Ram-mal GF 5700 LE 128MB-vel valamint 800*600 Zsír minimumon.

Ugyan ez a vas a Half-Life 2-t 1024*768-on fullon vitte

RAM-ot akarok venni a gépbe, csak nem tudom, hogy mi a különbség a DDR és a DDR II között? 512-est akarok. Ha nekem DDR ram van, és DDR II-t veszek, akkor az működni fog? Egyáltalán jobb a DDR II a sima DDR-től?

Bazz írtam fél oldalt erre eltünik a szöveg fal1 vegyél ugyanolyat, nem fogsz észrevenni játékban szinte semmi kölünbséget DDR1 és DDR2 között. Lapod úgyis csak az egyikkel kontabilis.

Huhh, megpróbálok akkor olyat beszerezni. Foggalmam sincs, milyen van (még szét kell szedni :D ). Lehet nem is találok olyat :roll: . Télleg, és ha nem találok jó lesz más fajta is?

MHz-ben mindenképpel legyen azonos. Ha az időzítések is azonosak lesznek, akkor valszeg fog menni dualban. Ha márka azonos még nem jelent semmit, haz IC-k igen, akkor biztos nyert ügyed van :)

Vissza
Top Alul