phoenikshun
New Member
Driver van, teljesen új a gép, tehát a friss oprendszer adott, hűtésre meg majd csinálok vízhűtést.nagycsupor69":2rg3pgue mondta:Legfrisseb driver ,izom hűtés ,friss oprendszer!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Driver van, teljesen új a gép, tehát a friss oprendszer adott, hűtésre meg majd csinálok vízhűtést.nagycsupor69":2rg3pgue mondta:Legfrisseb driver ,izom hűtés ,friss oprendszer!
nagycsupor69":3bdlv7wt mondta:Kanyhalos":3bdlv7wt mondta:Most azt olvastam külföldi fórumokon, hogy a Stalker crash-el az x1950Pro-val, mert a hűtése nem elég erős, s az ATI Tray Tools-szal
overclockolni kell a cooler-t, fan speed-et.
Én még sose overclockoltam semmit, nem lehet ebből baj?
Amit PYura mondott nem teljesen igaz ,ugyanis ha túlhúzod a fordulatszámot akkor eléghet a ventiben egy két dolog... de amúgy télleg csak a hang lesz gázos![]()
radir":3bdlv7wt mondta:lol, most szereztem meg a jatekot, egy 2800-as athlon es egy nvidia 7600gs-em van, es a minimumon is az elejen 8 fps ahogy feljovok a lepcson, mentem 30 metert es kileptem, ez tenyleg ennyire nagy a gepigenye? a hl2 siman fut, tudom nem egy mai darab, de vazd ez rohely...nagyot csalodtam, pedig a reggebbi versiokba sokkal gyorsabb volt... :*( dobhatom ki a gammat az ablakon
pYura":3pla75k5 mondta:Ettől a géptől ennyi várható. meghajol
nagycsupor69":3q6snbt1 mondta:Hello! Ajánlom vedd le a lightingot static-ra úgy menni fog mediumon is nekem 3800+ amd-m van ,és egy 7600gt-m 1280*1024 és mediumon simán megy, 1024*768-ban bírja a highon is ,de elvből nem gémelek 1024*768-onradir":3q6snbt1 mondta:lol, most szereztem meg a jatekot, egy 2800-as athlon es egy nvidia 7600gs-em van, es a minimumon is az elejen 8 fps ahogy feljovok a lepcson, mentem 30 metert es kileptem, ez tenyleg ennyire nagy a gepigenye? a hl2 siman fut, tudom nem egy mai darab, de vazd ez rohely...nagyot csalodtam, pedig a reggebbi versiokba sokkal gyorsabb volt... :*( dobhatom ki a gammat az ablakon
![]()
zsombee":2hecxdx3 mondta:Tudtok valami "hőmérős" programot ajánlani? Egyébként gáz van... időről időre lefagy a program és újra kell indítani a gépet. Egy ideig minen szép és jó aztán hirtelen megfagy a kép és leáll az egész... :?
pYura":1m0e0nl0 mondta:1. Ha túl bugosnak találod ne játsz vele.
2. Egy újonnan kijött programot szerinted mi tud legjobban kihajtani?? Nagyobb probléma lenne, ha nem használná ki az újabb hardwarek képességiet, nem gondolod? Nem értem miért akar mindenki max grafikán játszani középkategóriás VGA-val. :roll:
pYura":2goikg33 mondta:Ha meg halasztják még pár hetet (hónapot) akkor meg az a baj. Jobb, hogy kiadták, aki szerint túl bugs (szerintem nem az) az várjon patchre. DX-el semmi gond nem volt nálam, prímán megy minden :roll:
pYura":19jstlqa mondta:AA és AF nem is működik :wink:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.