Bloody Fox
New Member
a teljes linket másold ki: ftp-től a zip-ig, mert csak úgy megy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Kanyhalos":2tepy01w mondta:Valaki szerint a swapp-olás és lefagyást befolyásolja a rezidens víruskereső? Nekem NOD32 van.
Egyszerre több műveletet végez a vinyó ha vírust keres és swappol, nem?
3a, Duplaklikk a "Videovezérlő (VGA kompatibilis)" -re (ha megvan ugorj a 4. lépésre)Kanyhalos":2tepy01w mondta:Azt írja sajátgép/eszközkezelőben ezt kell:
3a. Double click "Video Controller (VGA Compatible)". (Go To STEP 4)
3b. Select "Display adapters" then Double click on the graphics controller
shown.
Kanyhalos":3bsftdbl mondta:Most azt olvastam külföldi fórumokon, hogy a Stalker crash-el az x1950Pro-val, mert a hűtése nem elég erős, s az ATI Tray Tools-szal
overclockolni kell a cooler-t, fan speed-et.
Én még sose overclockoltam semmit, nem lehet ebből baj?
Hello! Ajánlom vedd le a lightingot static-ra úgy menni fog mediumon is nekem 3800+ amd-m van ,és egy 7600gt-m 1280*1024 és mediumon simán megy, 1024*768-ban bírja a highon is ,de elvből nem gémelek 1024*768-onradir":13tedwau mondta:lol, most szereztem meg a jatekot, egy 2800-as athlon es egy nvidia 7600gs-em van, es a minimumon is az elejen 8 fps ahogy feljovok a lepcson, mentem 30 metert es kileptem, ez tenyleg ennyire nagy a gepigenye? a hl2 siman fut, tudom nem egy mai darab, de vazd ez rohely...nagyot csalodtam, pedig a reggebbi versiokba sokkal gyorsabb volt... :*( dobhatom ki a gammat az ablakon
Legfrisseb driver ,izom hűtés ,friss oprendszer!phoenikshun":2ozjt3sh mondta:Nem mondjátok, hogy x1950pro-val gázos a játék?! Mondhattátok volna, mielőtt megrendelem a gépem ilyen kártyával.:-D
Szóval akkor megelőzendő a bajt:
Mit kell majd tennem, hogy kiküszöböljem a hibákat?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.