Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

Ha elég közel mész hozzá,akkor rohamgyikiccsel le is lehet késelni,úgy ahogy van,semmit nem tud veled tenni!
terminator1

hello az a problémám hogy nem tudom hogy lehet relikviát késziten :(

HELP HELP HELP

válszotokat elöre is kösz.

Valaki tudna adni egy linket a oblivion lost 2010-es verziójához ha lhet egybe

f*ck.....xD Mind 1 Lost Alpha mindent ver! :D Edit.:Megint megnéztem.De nem lehet ott a 2010-et letölteni.Csak 2.2!Egy ideje egy linkje sem mükszik a 2010-nek.

sziasztok találtam egy modot angol+ orosz nyelvű secret trails 2 a neve kb 1 gb teljes storyt ad a játékhoz de a telepítéssel nem boldogulok játékmenetről is van videó nagyon meggyőző érdemes megnézni

OL 2.2-t ismét elkezdtem tolni és most tartok a Sötét Völgybe. Az volna a kérdésem, hogy a kereskedők által árult cuccok árait, hogyan tudnám megbuherálni? Szeretném olcsón vásárolni a lőszert. :D

Nyomd a küldetéseket rendesen és lesz annyi pénzed hogy nem tudod majd elkölteni. Én két skatot is vehettem volna már 200.000ért a bárban. Addig meg koplalj akval ahhoz több ezer lőszert össze lehet szedni...
Én mondjuk azt szeretem hogy nem csak pénzért lehet dolgozni hanem néha adnak artifaktot is. Meg szaharov végül ad egy SEVA ruhát. Már a harmadik SEVAhoz is összeszedtem valahogy az artit csak egy másikat nem találtam többbet így nem jött össze, de akkor már négy sevám lett volna mivel a legjobb rejtekhelyen is az van :D

De jól megy neked! :) Én azt vettem észre, hogy baromira nem gyűlik úgy a pénzem, mint az alap SoC-ba. Az eladutt áruk keveset kóstálnak. Sötét völgybe tartok és még csak 38k rubelem van. Az alap játékban ilyenkor már volt vagy 80k. Pedig minden hullát kizsebelek és az artikat is összeszedem (igaz azokat még nem adtam el, majd Saharovnak). A vásárolható áruk pedig szerintem mocskosul drágák. Sima stalker ruha 60k a bárosnál? O_o Ahhoz képest a Bulat 200k-ért nem is drága.

Amúgy furcsa, de az új mutánsokat, fegyvereket és a kitöréseket leszámítva eddig sok újat nem nyújtott a mod. Úgy értem, nem mutat elegendő randomságot. Egyszer jelezte, hogy a banditák megtámadták a katonai bázis agropromba és ennyi. Illetve a Friar nevű banditával, már az első adandó alkalommal összefutottam a agroprom földalatti részén, így azóta a taktikai abakannal nyomulok. Ja és egy banditánál ősi üveggyöngy artit találtam miután kifektettem. :D Le is gurítottam egy üveg kozák vodkát ennek örömére.8) (Ha jól tudom, az a mama gyöngye egy módosult változata.) Ami viszont rohadtul tetszik és ezért megy a respekt rendesen a készítőknek, hogy végre nem kell egész tárakat belepumpálni az ellenségbe, hogy kifeküdjön.

Azt tudom, hogy Saharov ad egy ruhát Szellem ruhájáért cserébe, de az nem egy olyan zöld tudós ruha? Azt hiszem az ugyanazt tudja, mint a SEVA, sőt egyetlen értéke 10%-kal még jobb is.

Na majd gyüjtögetek még, csak az a fránya frank árfolyam ne lenne olyan magasan... :D

Igen ad egy olyat is (amit itt zöld helyett kék lesz, narancs helyett meg fehér). Viszont előre van egy sorrend, hogy milyen artifaktokat kér, ami ismétlődik. És utolsó lépésként egy tengeri sünért SEVAt ad cserébe! Az artifaktokat szerintem ne nagyon add el, mindig tarts magadnál kb az összes fajtából 1dbot (kivéve a módosítottakból mert azokból nem kérnek a kereskedők) és add le a kereskedőknek így sokkal többet keresel rajtuk és rengeteg tudományos elsősegélycsomag halmozódik fel pluszba mert általában pénz mellé még azt is adni szoktak. Ajánlom hogy a vad vidéken a zsoldosokat írtsd ki mindig, igaz hogy rögtön vissza is jönnek de 1-2 erős artifakt mindig van náluk! Meg majd próbálkozhatsz a receptekkel, nem olyan könnyű de megéri bár nekem asszem abszulútumot nem sikerült csinálni. Ezúton is kérdezném mindenkitől, hogy ügye a gyöngy abszulútumához lidérckocsonya kell de nem találtam olyanból sehol vándorlót vagy ami befogadná és hogy hol találhatnék ilyet? A moddal így különben kb 8x többféle artifakt van. Én imádom ezt a modot csak az új zenék nem jöttek be meg az új ruhák :? mármint ahogy kívülről kinéznek, pl a szabadságos stalkerek elég idiótán néznek ki de a sima stalkerek is néhol. A duty ucca lett egyedül jobb. Ami jó, hogy kb az egész játékot telerakja trükkös anomáliákkal, sok terültet megszállnak durva mutánsok, új fegyverek, meg lesznek random kontroller felbukkanások is ám :) meg ha elég sokat kűzdesz a vérszopófaluban (megéri mert a báros fickó asszem mindig artifaktot ad cserébe pl. elemet) akkor majd lesznek ott kisóriások meg kimérák is :D Meg majd pripyatban nézni fogsz :) ja meg hálózsák! 1.3ban volt még nagyon jó, amit sajna kivettek, hogy ott lehetett relikviákból anomáliát csinálni.

A Blowout-ok túlélhetők? Mert a Kordoban elkapott egy az autóműhelynél és gondoltam elfutok ahhoz a rakodóhoz ami a vasúti híd közelébe van a Kopasz falu felőli oldalon. Befutottam az épületbe és emberem elkezdett nyögni. :D Fogyott az életem 1-2 rublikát de nem haltam meg. A szabad ég alatt is ez lenne, vagy csak a rozoga épület mentette meg az életem?

Másik kérdés, hogy ez az összes megszerezhető recept lenne (Kruglov, Sakharov meg talán a Báros adta ezeket)?

ssmenyhartattila0818111.jpg

Ez nem az összes. Szerintem ez kb a harmada se (ha belegondolok mennyi modifikáció van. Artifaktonként asszem 5), a banditától is lehet venni aki a bárban de szerintem nem éri meg mert jó drága és csak egyet ad. Illetve mentesz előtte és aztán visszatöltöd. Csak azt nem szeretem ebben hogy nagyon nehézkes. mármint átalakítani (rossz hely, rossz időpont, rossz nap??). Nem lenne rossz összeírni ezeket rendesen és akkor már azzal se kédne vesződni (táblázatra gondolok). Én egyszer elkezdtem de elveszett.

Szerintem az épület mentett meg, nyílt terepen addig nyögött volna míg le nem megy az életed. Nyilván mindig oda kell menekülni ahova mindenki más is.
Egyszer történt velem egy nagyon epikus dolog:
Azt a melléküldit kezdtem volna mikor a mercek lerohanják a kezdő stalkertelepülést de pont akkor jött egy kitörés! :D mi stalkerek mind lerohantunk a pincébe a fegyverét mindenki a lejárathoz szegezte. A mercek meg sprinteltek keresztül a réten ők is le akartak jönni. Még vissza se lőttek :D mind meghalt 1-2 map alatt.

Van magyarosítás is különben. Direkt a modhoz.

Hú basszus! Köszi a választ. :) De vajon honnan lehetne megszerezni a recepteket? Azt tudom, hogy Snitch a Bárban elad 30 000 rubelért, de azt hittem az az összeset jelentené annyi pénzért. Amúgy szerintem az az egyetlen értelmes alkalmazása a GPS-eknek, hogyha a fix anomáliákat jelölöd velük.
Közben legalább azt megtaláltam honnan lehet összeszedni a recepteket: http://www.gamefaqs.com/boards/540331-stalker-shadow-of-chernobyl/50175580

Leszedtem a magyarosítást, de nem raktam fel. Még él bennem a Clear Sky-ban alkalmazott gyenge szinkronhangok emléke. :D

Bárban fordult egyszer elő olyan velem, hogy elaludtam de a blolwout miatt felébredtem és eltűnt az őr aki azt hajtogatja, hogy gyere be, ne állj ott. Ezek szerint nem sok tökéletes búvóhely van a kitörések elől. :S Mármint az ilyen nyitottabb, rozoga épületek nem igazán megfelelőek.

Amúgy egyre jobban élvezem ezt a modot. Egy stalker AK-47-essel pirickált a Vad Területen. Persze azonnal legyaktam, mert így egyszerűbb volt hozzáférni a stukkerhez. :D Scarecrow modifikált IL-86-án kívül már minden tuningolt fegyó megvan. Szegény megmurdelt a Vad Területen és kizsebelték. Azóta kutatok a stukkere után, de biztos valamelyik Yantarba tartó Szolgálatos szedte el tőle. :(

Plusz egy kérdés: A Szolgálat és a Hadsereg baráti viszonyban vannak? Mert a Sötét Völgy bejáratánál ott táborozott mindkét részről 1-1 osztag és nem lövöldöztek egymásra. De mikor én kicsi semleges stalkerocska megjelentem a Hadsereg jópár sorozattal megkínált.

Felrakok pár képet akkor már:
Valahogy kijött a helyéről :D de később meg valahogy visszamászik és meghal ahogy írtad.
ss_krist_f_06-05-11_20-07-09__l05_bar__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Egyszer mikor agropom alatt voltam folyamatosan hallottam az elektromos anomália hangját, már kezdett idegesíteni ezért felmentem megnézni mi van és ez fogadott :D
ss_krist_f_02-26-11_14-01-29__l03u_agr_underground__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Asszem elütöttem valamit :D (vezethető járművek nem rossz dolog)
ss_krist_f_02-26-11_10-45-34__l07_military__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

És itt van az amiről beszéltem. Támadni akartak a zsoldosok de a kitörés miatt mészárlásba torkollott az egész.
ss_krist_f_02-20-11_10-07-12__l01_escape__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Igen úgytudom semlegesek egymással a szolgálat és a hadsereg. Szokták szidni a Freedomot hogy nem lő a banditákra. De akkor a dutyra mit lehet mondani? Ráadásul a határt is a freedom védi úgy hogy közben még a szolgálat hádbatámadja.
Az a link meg hasznos, nekem is úgy rémlett hogy néhány kisebb küldi után frissólt a PDAm is 1 recepttel.
Szerintem ez a mod jobban ösztönzi az embert hogy játszon. Kaptam is egy elég tetszetős "rossz" befelyezést a végén amit előtte soha. Mivel a pénzemet volt mire elkölteni: javítások és páncélok. És csináltam annyi küldetést, hogy több mint 3000 pontom lett de szerintem vannak akik ennél még jóval többet szoktak összeszedni. A kedvenc rossz befelyezésem is ez lett amit így ad be :)

Amit nem szeretek, hogy a mutánsok alig dobnak testrészt. Már szinte kételkedtem az álkutyafarok (illetve pszeudo dog) létezésében de egyszer mikor a bár előtt küldetésként leöltem a kutyákat (és ez a küldetés mindig visszajön) 5dbot szereztem...
Jó játékot mindenesetre!

Vissza
Top Alul