De jól megy neked!

Én azt vettem észre, hogy baromira nem gyűlik úgy a pénzem, mint az alap SoC-ba. Az eladutt áruk keveset kóstálnak. Sötét völgybe tartok és még csak 38k rubelem van. Az alap játékban ilyenkor már volt vagy 80k. Pedig minden hullát kizsebelek és az artikat is összeszedem (igaz azokat még nem adtam el, majd Saharovnak). A vásárolható áruk pedig szerintem mocskosul drágák. Sima stalker ruha 60k a bárosnál?

Ahhoz képest a Bulat 200k-ért nem is drága.
Amúgy furcsa, de az új mutánsokat, fegyvereket és a kitöréseket leszámítva eddig sok újat nem nyújtott a mod. Úgy értem, nem mutat elegendő randomságot. Egyszer jelezte, hogy a banditák megtámadták a katonai bázis agropromba és ennyi. Illetve a Friar nevű banditával, már az első adandó alkalommal összefutottam a agroprom földalatti részén, így azóta a taktikai abakannal nyomulok. Ja és egy banditánál ősi üveggyöngy artit találtam miután kifektettem.

Le is gurítottam egy üveg kozák vodkát ennek örömére.8) (Ha jól tudom, az a mama gyöngye egy módosult változata.) Ami viszont rohadtul tetszik és ezért megy a respekt rendesen a készítőknek, hogy végre nem kell egész tárakat belepumpálni az ellenségbe, hogy kifeküdjön.
Azt tudom, hogy Saharov ad egy ruhát Szellem ruhájáért cserébe, de az nem egy olyan zöld tudós ruha? Azt hiszem az ugyanazt tudja, mint a SEVA, sőt egyetlen értéke 10%-kal még jobb is.
Na majd gyüjtögetek még, csak az a fránya frank árfolyam ne lenne olyan magasan...