Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Scarecrow, sajnos még nem tudok linket adni... Remélem, hogy nem áprilisi tréfának szánták a srácok ezt a dolgot... Mert ha igen, akkor picsánrúgom az összeset :-D Mondjuk én inkább a Lite verziót tőlteném le, de egyelőre csak a Full jön ki... Sajnos.
Vazvaz az, hogy nem látsz húzós nevet közöttük, az még nem jelenti azt, hogy nincsenek közöttük tehetséges scripterek
Szerk.:
Áh, sejtettem, hogy csak szivítás lesz höhö
Na mindegy... Majd talán nyár elején...
Bele kell dobni egy anomáliába. Meg van határozva a receptkönyvben hogy mit hol merre kell dobálni. Egy jó tanács: ez a trükk olyan éjfél és hajnal 4 között működik...
És azt hol tudom megnézni, hogy milyen mit kell dobni hol és mikor?
Egyébként már azt is megkérdezném, hogy az oblivion lost 2009-hez van-e magyarosítás?
Csak mert angolt én nem tanultam így sokat nem értek, szerencse hogy már kivittem mert nem tudnék semmit se csinálni.
nos a ol 2009 esetében van a pda enciklopédia szekciójában 1 "recepires" nevű fülecske és abban vannak a drágaságok
nem tudom van-e ilyen a az alap ol ben.
amugy én eddig jó pár relikviát kereszteztem, de a legjobb a kolobok fullos keresztezése, semmi mínusz, és rengetek jó védelem a fizikai támadások ellen.
Egyébként már azt is megkérdezném, hogy az oblivion lost 2009-hez van-e magyarosítás?
Csak mert angolt én nem tanultam így sokat nem értek, szerencse hogy már kivittem mert nem tudnék semmit se csinálni.
mert elindul, magyarosítással együtt, nekem ugyan ezt írta ki, újra raktam és utána jó volt, egyszerűen egy idő után nem indul el a játék, ha túl sok kieget, módot raksz rá, "megzavarodik" a játék hogy így fogalmazzak.
Igen, igen. De én is egyértelmű voltam, mivel tudtam hogy nem fog működni de azért megcsináltam. Láss csodát elindul a játék, de ugyanúgy angolul van minden.