Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

úgy kell felrakni mint bármelyik másik modot, csinálj egy gamedata mappát és válogasd szét a mod ömlesztett fájljait levels, sounds, spawns, textures mappákba. Ha jól emlékszem, de nézd meg a COP gamedata szerkezetét és úgy válogasd szét.

megint egy orosz akármi ami alig működik , nem értem minek kell kitenni félkész állapotba az ilyen akármiket , valszeg ezt se fogják befejezni , mit álltaláben egyiket se...

mer a bu*i GSC b#szik arra, hogy mivel csinálnak modokat. Ha egy kicsit többet érdekelné őket, akkor nem csak egy alig műlödő valamit kapnál. Bár az is igaz, hogy a modok nagy része amúgy is kukába való, csak sajnos az a kevés ami érne valamit, az nem tud így érvényesülni.

Köszi.Hogylehetne megoldani azt hogy ne induljon ujjra a gépem bizonyos trténeésekkor Pl.ha aknamezőra csavart dobok.

Zdrasztvutyje!
Had kérdezzek már valamit, első sorban azoktól akik az OL 2.2 es moddal nyomatják.
Megvettem a szabadoktól az Exoskeletont mellé van írva zárójelbe hogy freedom, és az öltözet bal alsó sarkában van egy nyíl. Megvette már ezt valaki? Csakmert ritka fos, egy kutya megharap a páncél már alig ér valamit, amikor lekezded a játékot az a bőrkabát nem használódik el ilyen hamar mint ez, betettem pedig tépés vágás fa*z tudja még mi ellen relikviákat de ugyanúgy szar.
Szóval valaki kipróbálta már, és ha igen akkor nála is ilyen sz*r volt?

Ja és még valami. Szaharovnál lehet venni forgótáras géppuskát, MG3-as és PKM golyószórót is. Igen ám, de nem veszi elő a fegyvert. Csak nekem nem, vagy van még aki nem tudja használni egyiket sem. Igazából csak kipróbálnám milyenek.

Dmitrij, az MG3, Gatling, és a PKM csak akkor használható, ha Exosceletonban vagy. A súlyuk miatt nem tudod elővenni őket. Szerezz egy Exot, és működni fog minden. Good haunting Stalker! :-)

Vomi köszi szépen.
Én a konfigurációs beállításoknál kicsit megvariáltam, hogy 600 kg-ot cipelhessek, mivel a legtöbb pénzt úgy szerzem hogy a megölt stalkerek fegyvereit eladom, és van hogy van nálam 500 kg fegyver, mire kitárazok minden 5.56 ost addigra van 900 lőszerem is.

DE nem értem h minek kell nektek hozzá exo?? :D. Nekem nem kellett legalábbis. VAgy én csináltam vmit rosszul??:D

Nekem sikerült ott is kieszközölnöm h jó legyen vhogy de nem tudom már h pontosan h h is csináltam de vhogy sikerült:D sztem átírtam vmit h jó legyen de már nem nagyoon tudom h mit.

Vissza
Top Alul