Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

Találsz jó tutorialokat a moddb-n leírja milyen szoftver kell, lépésről lépésre mi a teendő. A gsc fórumon is, stb., Én nem fogok bele, nekem nagy falat. Az fpsbanana-n counter strike-ból importált fegyverek is vannak, persze az sem ilyen egyszerű. A hud modellt meg kell csinálni. Jó lenne, ha bepróbálnád, hátha sikerül.

Van egy ismerős..azt mondta segít. Aztán majd meglátjuk mi lessz.

De nem tudom őket berakni a pisztoly helyére, úgyse, ha már oldalt betelt és duplán kattintok meg odahúzni se tudom. Nem külön rekliával lehet ezt csak megcsinálni?

Nem akarok hülyeséget mondani,de nem csak a Priboi-ban lehet manipulálni a relikviákat?

Én nem tudom, hozzám két információ jutott: OL és hogy valami mocsár környékén van ilyen relikvia (a vicc hogy majdnem minden pályán van mocsár) és 3 napja keresem. De mellett persze nagyon élvezem az OL-t!

ritkán beszélünk msnen, most melózik 1000rel a való életben, meg vannak dolgai ami miatt nem tud moddolni. majd lehet visszatér 1x vmikor. gsc fórumon szokott nagy ritkán írni, meg ide is lehet feljár még, nemtom már milyen nickke csak olvasni...

Régi álmom vállt valóra
Előtte:
ss_krist_f_03-30-10_08-42-48__l01_escape__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Utána:
ss_krist_f_03-30-10_08-43-12__l01_escape__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Vissza
Top Alul