Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

[mod]Egyszerre egy hozzászólás - Tibi[/mod]

Scarecrow, sajnos még nem tudok linket adni... Remélem, hogy nem áprilisi tréfának szánták a srácok ezt a dolgot... Mert ha igen, akkor picsánrúgom az összeset :-D Mondjuk én inkább a Lite verziót tőlteném le, de egyelőre csak a Full jön ki... Sajnos.
Vazvaz az, hogy nem látsz húzós nevet közöttük, az még nem jelenti azt, hogy nincsenek közöttük tehetséges scripterek :-)

Szerk.:
Áh, sejtettem, hogy csak szivítás lesz höhö
Na mindegy... Majd talán nyár elején...

Bele kell dobni egy anomáliába. Meg van határozva a receptkönyvben hogy mit hol merre kell dobálni. Egy jó tanács: ez a trükk olyan éjfél és hajnal 4 között működik...

De ne várj csodákat. Sokszor inkább a "ez nem gyütt be" kategorizálás érvényes.

És azt hol tudom megnézni, hogy milyen mit kell dobni hol és mikor?
Egyébként már azt is megkérdezném, hogy az oblivion lost 2009-hez van-e magyarosítás?
Csak mert angolt én nem tanultam így sokat nem értek, szerencse hogy már kivittem mert nem tudnék semmit se csinálni.

nos a ol 2009 esetében van a pda enciklopédia szekciójában 1 "recepires" nevű fülecske és abban vannak a drágaságok:D
nem tudom van-e ilyen a az alap ol ben.

amugy én eddig jó pár relikviát kereszteztem, de a legjobb a kolobok fullos keresztezése, semmi mínusz, és rengetek jó védelem a fizikai támadások ellen.

Kipróbáltam amit írtak a 2.2 est de frankón nem ment, sőt el sem indult a játék.
Azért köszi.

Ja, még valami.
Mivel lehet nézetet váltani, hogy "kívülről" is lehessen látni a karaktert?

Vissza
Top Alul