Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
zombimorzsi":2ezcendf mondta:No,akkor stalkerek,aki elolvassa üzenetem,kérem segítségét,tisztelettel!
A "porbléma" a következő-mondjuk tegnap este az üzenőfalra is kiírtam,de mindegy-szóval,nekem vala egy jogtiszta,de amerikás kiadású játékom.
A mostani újratelepítés után ráraktam a magyarítást,valamint a 1.0005-ös patch-et,és működött.
Gondoltam,akkor tegyük rá vissza az OL 2.2-őt,mert az ugye a csernobili küldetéssel nem ér véget,utána is lehet garázdálkodni a Zónában.(Érdekes volt a kevert információ angolul,fele magyar nyelven....)
Felteszem,a játék elindul,bebootol,játszok vele,elmentem.
Játékból kilépek,mert késő volt,mentem aludni.
Másnap: játék ujra betölt,maj kilép Windowsba,"osztán" közli velem,hogy valami bugosság akadt a játékban,és imígyen ő már nem is hajlandó továbbmenni.
Na,erre varrjak gombot.
Véleményetek szerint mi a gyógyír erre a problemára?
zombimorzsi":1kusflr2 mondta:Azzal viszont még nem tudok mit kezdeni,hogy az eső időnként villog és háromszög alakú cseppekben es.
a villogással kiegyeznék,az nem baj,elvégre ez a Zóna,itten bármi megtörténhetik,de a háromszög alakzatok idegesítnek.Nem tudja közületek valaki,mi okozza ezt,Másnál is láttam ilyet,amikor felvételeket nézegettem a you tube-on a játékról.
vazvaz":894y9vfz mondta:zombimorzsi":894y9vfz mondta:Azzal viszont még nem tudok mit kezdeni,hogy az eső időnként villog és háromszög alakú cseppekben es.
a villogással kiegyeznék,az nem baj,elvégre ez a Zóna,itten bármi megtörténhetik,de a háromszög alakzatok idegesítnek.Nem tudja közületek valaki,mi okozza ezt,Másnál is láttam ilyet,amikor felvételeket nézegettem a you tube-on a játékról.
Driverhiba.
Nálam is volt ilyen, mert valami progi új directx-et rakott rá az oprendszeremre.
Én úgy oldottam meg, hogy leszedtem a grafikus kártya drivert, aztán újraraktam a legújabb DirectX-et, és rá a legújabb grafikuskártya drivert, azóta minden OK.
zombimorzsi":2ftuyxah mondta:"""""""""Sikerûtttt!""""""""""""
Mûködik a játék!
ÖRÖMBÓDOTTÁ!!!!!!!!!!!!!
Azzal viszont még nem tudok mit kezdeni,hogy az esõ idõnként villog és háromszög alakú cseppekben es.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.