Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

Na,ezt majd kipróbálom,mert érdekel!
.Egyszer én is gonoltam arra,hogy a fordítást beintegráljam a modolt játékba,s gondolatomat tett követte.Ennek eredménye azonban kétt negatívumot hozott magával,egyrészről az állandó kiugrálás és a végén az "elneminduloknekedavilágösszespénzéértsem" effektet,majd-amíg egyáltalán működött-egy angol/magyar káosznyelvezet.A szöveg egyik része angol,a másik magyar volt,lehetetlen katyvasszá összeolvadva.
Azonban arra nem gondoltam,amit István javasolt,tehát mindenféleképpen felrakom így a játékot,de előbb sürgősen kijátszom a Priboi-storyt!

Sziasztok!
Ebben egy kicsit új vagyok, és csak most találtam rátok.
Engedjétek meg, hogy ne kelljen visszaolvasnom 4330 hszt.
Letöltöttem minden elérhető motyót, de abban a pillanatban, amint berakok egy gamedatát,
a legtöbbször el el sem indul (nem csinál semmit), vagy a logók után visszalép windosba.
Nem értem, hogy miért.
A patch-ek szintén gamedatából állnak, vagy nekem nincs megfelelő.
Azon kívül, hogy a tiszta telepítésre rányomom valamelyik gamedatát, kell még valamit tennem?
Az eredeti SOC-hoz van magyarításom, de a többihez is írjátok, hogy van. De hol?
A magyarítások topikban, csak szájkarate folyik, semmiféle tájékoztatás.
Tegyétek meg, hogy elmondjátok, mit tegyek, vagy mit olvassak el, mert három napja csak keresek, és próbálkozom, de nem jutok semmire. A fsgame.ltx fájlban sem tudom már mit írjak true-ra, és mit ne, mert mindenhol mást írnak.
Szeretnék nyomulni minél több moddal, és ha segítségetekkel valószínű, hogy tudok majd.
Szimulátorokban, mindent meg tudok csinálni, ez sem lehet bonyolultabb, és bizony nem ma kezdtem. De még csak utalást sem találtam arra nézve, hogy mitől működik. Ahol jártam, vagy "kínait" beszéltek, vagy veszekedtek, jó magyar szokás szerint.
Tehát, van egy nyers SOC-om, most hogyan tovább?
Köszi a válaszokat, előre is.
Laci

lehet kicsit felreertettem de te most tobb modot akarsz egyszerre futtatni?
mert ha igen akkor ertem h miert nem akar menni.
masik lehet h aza mod amit te felraktal nagyobb gepigenyyre vagyik ugy mint a pl a priboi

Batmancius!

Menj vissza hat mezőt a beírások közt,és olvasd el az általam beírt részt!
Próbáld meg,mert ennek így mennie kell,ha még fene eszik fenét,akkor is!
A lényeg,hogy egyszerre értelemszerű módon csakis és kizárólag egy "mod"-ot játszhatsz!
Miután fent van a telepített játék,fel kell raknod a patchet-én az 1.0005-öt javasolnám-majd ezt követőleg a Total Commanderben a játék szerkezetében létrehozol egy "gamedata" nevű mappát.
Ebbe a mappába csomagolod ki a Priboi story-t például,vagy helyette az Oblivion Lost 2.0 tömörített file-jait!/Csak egyet választhatsz!!!/
Utána indíthatod a játékot,elméletileg!
Azt tudnod kell,hogy sem az OL-nek ,sem a Priboi-nak nincs pillanatnyilag magyar fordítása,azok még embrionális állapotban vannak,de KönigsTiger barátomnak köszönhetően -remélhetőleg már a közeljövőben-létrejönnek.
Az alant idézett bejegyzésemnek azon részét,miszerint ki kell kapcsolnod tűzfalat,víruskeresőt,csak akkor vedd figyelembe,ha olyan öreg géped van mint nekem.(Mondjuk alapból 2-3 éves,síma egymagos processzoros,egy két gigányi rammal,és egy közepes videokártyával.)
Ezt nálam okosabb emberektől tudom,szerintük a Priboi pl.pont az a változat,ami jobban kéri a cuccost!Az OL-tal nem voltak ilyen jellegű gondjaim,persze az nem is formálta át úgy a környezetet,csak a storyline lett kissé más.Ennek ellenére mindkettőt nagyon ajánlom,mert kitűnőre sikeredtek.

Köszi, fiúk a törődést, rendesek vagytok!
Természetesen egyszerre egy modot próbálnék, de az 1.0005-ös patch az nálam gamedata mappát tartalmaz. Gondoltam ez az, így átmásoltam a főkönyvtárba, majd rá az ol2.2-őt, vagy bármit, de rögtön a háttérképem vigyorgott rám. Eddig minden alkalommal.
Tehát, az az 1.0005 patch egy exe, vagy mi? Hiába keresek ilyesmit, csak az általam már megszerzett "gamedatás" változatot találom.
Viszont ezzel, mindent úgy csinálok, ahogy ti is leírtátok.
A gépem, nem lehet gond, mert elég "nagy".
No, meg mi az az Arzenál cucc, ha nem tehetem rá az ol-ra. Egybe van.
Persze kipróba szólóban is. Akkor sem megy.
Köszi.

Most találtam egy exés 05-öt. meglátjuk.
Ez volt a gond. Az exe-s 05-tel műkszik.
Akkor is kösz!
Még annyit, hogy milyen kiegészítőket tehetek hozzá?
Amitől nem kap ugráló frászt?
Köszi megint.

szerintem úgy járnál a legjobban ha az ol2.2-n kívül minden mást leszednél... mert ugyebár pár mod hajlamos az összeakadásra .

Kösz, de nincs más mod fent, ill. van, csak át van nevezve a gamedata mappa
és a mentése azzá, ami.
Kérdésemben arra gondoltam, hogy az olyan kicsi modokat, mint a pl. "no fence"
lehet-e rátenni ezekre a sztorivonalas modokra.
Közben kiderült, hogy igen, és egyenlőre ebből nem lett gond, ami nem jelenti azt, hogy
a későbbiekben sem lesz. De a billnek van del gombja.
Ami miatt nem tudtam feltenni egyiket sem, az csupán az volt, hogy megzavart az
1.0005 peccs, mert volt a különböző modokhoz külön mappában ilyen, hogy
"1.0005" meg "1.004". Én balga, 'asszittem, hogy az a peccs.
De aztán kiderült, hogy mégis fellelhető az exé-s változat, ami a motorba írja be magát.
Nem is értem, hogy kerülte el a figyelmem a keresések során.
Ezután már minden simán ment.
Annak idején azt tanultam, ha valami nam működik, mindig előlről kell kezdeni a hiba felderítését,
így kizárod annak lehetőségét, hogy átlépsz rajta, és többé ott, azon a ponton már nem keresed újra.
Na, ezt hagytam figyelmen kívül. Igaz eléggé egyértelmű volt a struktúra.
Minden esetre köszi a segítséget, mert nélkületek, nem kezdem el keresni az igazi peccset.
Mégegyszer kösz,
Laci

Jaksenás Batmancius!

A "no fence" mod csak amolyan kis kiegészítő,és szerintem-de ez már csak amolyan "jajdejónekemmertmiattamcsináltadezodor" mórikálás-szóval az én gyakori unszolásom is közrejátszhatott a megszületésében.
Persze az is lehet,hogy ez nem igaz,mert Dezo már korábban is gondolkodott rajta,és így lett meg.Éppen ezért nem vindikálom magamnak a jogot,hogy szellemi ösztönzőnek titulálhassam magamat ennek okán.....(remélem,hogy Dezo nem orrol meg rám fenti szavaimért.)
Amúgy meg legyél erre is büszke,mert ez is egy valódi magyar szellemi termék!
No,a lényeg,hogy nem fog gebaszt csinálni a játékban,viszont nagyon hasznos lehet majd-főleg a Priboi story-ban a határátlépéseknél. (Lásd pl.: Veres-erdő,Katonai raktárak viszonylatában,ahol a freedomosok keményen örzik azt,és roppant nehéz átslisszanni tűzharc nélkül.)
Majd meg fogod látni,hogy a Priboi nagyságrendileg jobb,mint az eredeti történethez símuló modok!Ezért feltétlenül próbáld ki,én csak javasolni tudom ezt.

Sziasztok!

zombimorzsi írta: Azt tudnod kell,hogy sem az OL-nek ,sem a Priboi-nak nincs pillanatnyilag magyar fordítása,azok még embrionális állapotban vannak,de KönigsTiger barátomnak köszönhetően -remélhetőleg már a közeljövőben-létrejönnek.

Lehet hogy félreértettem Zombimorzsit, de fordítja valaki az OL2.2-t? Nálam a fordítás majdnem készen van, csak a véletlenszerű események hiányoznak (script könyvtár). Ha valaki fordítja, jelezze nálam, és összerakhatnánk a kettőt.

Már az is nagyon ,de nagyon dícséretes leszen!
KönigsTiger,ezért neked egy osztályfőnöki írásbeli dicséret jár!

igazgatoi dicseretet mar kaptam 1cer de soha tobbe
azert kaptam mert segitettem osszemegvissza kotogetni a kabeleket a szalagavato helyszinen

A vénetlen események angol szövegei, melyik fájlban vannak? Mert én az istennek se találom sehol.
A OL2.1-ben még az oblivion_lost.script-ben volt, de 2.2be ott már nincs szöveg.

:?:

Sziasztok!

Új vagyok még a fórumon, ezért ha volt valahol, elnézést érte (én nem találtam elsőre).

Szeretném a figyelmetekbe ajánlani Wolfehunter modgyűjteményét

http://www.gsc-game.com/index.php?t=com ... &sec_id=17

Tartalmaz az Oblivion Lost 2.2-től az Arena modig sokmindent, akkor találtam, amikor az Arsenal modhoz kerestem patchet, amivel az OL-re tudnám telepíteni. Be kell valljam, nekem nagyon tetszik, sokat dob az amúgy is emelkedett OL hangulaton.

Amit így hirtelen el tudok mondani róla:
-Arena mod: sokkal többféle küzdelemben vehetsz részt, a saját fegyvereiddel, kiválaszthatod melyik frakció és hányan legyenek ellened; időkorlátra is vívhatsz; mutánsok ellen is; akár fogadhatsz is harcokra, és felülről élvezheted a "meccset"
-NZK féle főmenű (eddig ez a főmenű tetszett a legjobban)
-eszelős mennyiségű új fegyver, (Arsenal mod 2.0 azt hiszem) az MP40-től a Glockon és az M 16-on át a HK XM8-asig
-változatos fegyverek az NPCk kezében (nincs több rookie loner kizárólag Makarovval meg fűrészelt duplacsövűvel, inkább Kalasnyikov bácsi termékeivel mászkálnak)
-kereskedőknél csatlakozhatsz bármikor bármelyik frakcióhoz (zombi is lehetsz ha agyvelőre éhezel éppen :D)

Hirtelen ennyit csak a kedvicsinálásért.

szerk: elnézést, rossz volt a link, kijavítottam

most ez egy olyan mod amiben Oblivion Lost 2.2, Arena mod,Arsenal mod ... össze van gyúrva egy modként?

banderas szerintem rossz linket adtál meg mert az nem az a mod amiről beszélsz.

bab01

köszi, kijavítottam a linket

Scorpius

valami olyasmi

Most akkor mi a státusz?Ezek szerint lehet zombulva zombivá válni?Az érdekes lehet!
Bár én inkább a bloodsuckert próbáznám ki.Olyan lehet,mint AvP-ben élienyállatnak lenni.....

Vissza
Top Alul