Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

lehetsz zombi, de agyat sajnos nem tudsz leszedni a hullákról és nem gurrázol meg szo-szoda-szadázol. Csak annyi hogy haver vagy velük.

Kár,pedig azt hittem,ehetek velőt!
De ez azt jelenti,ha és amennyiben csak haver vagyok velük,akkor a z összes többi ember-bármiféle frakció-logikus módon megtámad?

Beálltál közéjük?Tényleg,lehet velük kommunikálni,vagy kizárólag zombulnak?

hogy őszinte legyek csak kipróbálgattam a lehetőségeket sidorovichnál, nem mentem el egész yantarig hogy megkérdezzem hogysmint...de nem hiszem hogy lehet velük dumálni. Amikor beálltam military stalkernek, elmentem az ellenőrzőponthoz cordonban, a legtöbb katonával nem lehetett beszélni, csak amelyik nem volt helyhez kötött attól lehetett megkérdezni jön-e velem kalandozni. A hídnál viszont ingyen tovább mehettem természetesen :D

banderas":16w1bn84 mondta:
Szeretném a figyelmetekbe ajánlani Wolfehunter modgyűjteményét:

http://www.gsc-game.com/index.php?t=com ... &sec_id=17

Zombimorzsi:
Egy kicsit lejjebb megtalálod a linket, de a kedvedért felhoztam. Már a lite verzió is szép darab, nálam 3 gigás a gamedata könyvtár, tömörítve is van vagy 1.5 giga.
Ennyit kell majd lehúzni összesen. :lol:

Mindazonáltal az alap OL 2.2-ben is lehetett csatlakozni a zombikhoz, szóval ezt nem a modgyűjtemény adta hozzá.
Ettől függetlenül a gyűjtemény megér egy próbát. Folyamatosan ritka és egzotikus, vagy történelmi fegyverekbe botlok, most pl. egy talált II. vh-s BAR javítására gyűjtök. :D Egy csapat banditánál pedig kizárólag MP40-esek voltak.
A pályákon új, zöld virágos növényzet van, madarakat, tücsköket és más zajkeltőket lehet hallani, nagyon hangulatos.

+1

ui: ezzel nem szaporitani akartam a hsz-imet csak egyetertesemet akartam kifejezni zombimorzsival

Na, megpróbáltam letölteni a modot,de amikor már a rapidhsare minden hüjeségét végigélveztem,. és lehetett volna kattintani a "download" gombra, akkor rányomtam és előugrott a flash-get. Elkezdte szedni a file-t, de amikor elkezdte volna, kiírta hogy
"OL.2.2blalablabla.zip
Hibás letöltés!
Minden OK!"
Na, lehet hogy a letöltés vezérlőnek minden oké, de nekem nem :x

Köszönöm VazVaz!!!!!!Köszönöm,köszönöm,köszönöm! meg-hajol
Már fent is van a pen-drive-omon,osztán rakom fel másik meghajtómra ezerrel!

Vissza
Top Alul