Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

MG-3? Ha jól emlékszem.De eladtam "picipézé",mert marhára pontatlan,nehéz,és drága a skuló hozzá.Mindent összevetve szerintem a saját hátam mögé lőttem,mert bizony se közelharcban,se távoli levadászás esetében nem oda repültek a lövedékek,ahová kellett vón..........
A fizikája viszont tetszett,amiképpen felhúzza azt a gőgős germán orrát.(Bocsánat,a csövét.)

Ja,ha keresnétek,ott van a "Veres-erdűbe" a böszme nagy antennáktól nem messze,egy műhelykocsiban.
Ha nem csal az emlékezetem,akkor a földalatti labor bejáratától -ha szembeálltok azzal-bal kéz felé lesz a bizonyos kocsi.

Tibi":heizho9y mondta:
jim67":heizho9y mondta:
mármint az ol-lett angol.. vagy a sima játék..... egyébként az ol2.1 nálam is angol volt..

(megszereztem az összes fegyvert a játékban hát van pár dúrva darab mg42 :P )

MG42 honnan??

file-front-on a stalker mod-ok között van 1 file ami lehetővé teszi hogy megvásárold az összes fegyvert a bar-ban a csapos-nál......

Wotanson":8m732888 mondta:
Hello!

Feltettem az OL.2.1-et egy teljes rendszer-reinstall után. Namost, aC:\Program Files\THQ\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl/.... mappában nem volt "gamedata" könyvtár, így csináltam magam, és oda került az OL2.1, de a kérdésem, hogy vajon miért lett angol nyelvû a játék, mikor elvileg minden dialóg orosz benne? (nekem az volt) s mellesleg vannak ilyen file-ok "gamedata.db0" lehet, hogy ezekbe a gigantikus méretû cuccokba nyomakodott be az eddig "nyílt" mappában figyelõ "gamedata" könyvtár, és összeakad a moddal az alap? Ezekbõl a nagy file-okból 12-t számoltam össze, és persze nem lehet beléjük nézni, vagyis én nem tudok. De egyúttal létrejött magától egy "mods" mappa, az meg amúgy töküres... mit csináljak hogy oké legyen a játék? Nem mintha nem menne, de pl a dialóg-elongolosodás nagyon zavar, és nemtom lesz-e még valami sz@r a továbbiakban is esetleg....

Lécci segítsetek, köszi_!

Nekem pont ugyan ez a hiba van 1.0005 patch van fent és ol2.2 mod és mindig minden ok nélkül kilép

Én már megoldottam:

1, Játék újratelepítése
2, Felteszed az 1.0005 patch - et is újra
3, Ha nincs gamedata könyvtár, úgy készítesz, és bemásolod az OL 2.1-et (2.2 sztem nincs még)

Wotanson":1bh2bchz mondta:
Én már megoldottam:

1, Játék újratelepítése
3, Ha nincs gamedata könyvtár, úgy készítesz, és bemásolod az OL 2.1-et (2.2 sztem nincs még)

lol, hogyne lenne 2.2, egy hete postoltam a linkjét :lol:

Kösz
Megpróbálom.
De szerintem a 2.2 mert itt azt írja:

author: Kanyhalos
name: Oblivion Lost Mod
version: 2.2
game version: 1.0005
description: The purpose of this mod is to get closer to the old Oblivion Lost, and give the best performance possible, while implementing the best mod features: total freeplay, modified A-Life, reality enhancement, better AI, interactive faction wars with cooperative gameplay.
patch: no
de nem biztosXD

Wotanson":rcypk0b8 mondta:
Én már megoldottam:

1, Játék újratelepítése

jelentem hogy már van :wink:

CsabaSS próbáld meg a 1.0004

Scorpius":36oo4gdw mondta:
Wotanson":36oo4gdw mondta:
Én már megoldottam:

1, Játék újratelepítése

jelentem hogy már van :wink:

CsabaSS próbáld meg a 1.0004

Rendeben
Kösz

Rendben
Bár lehet hogy ki probálom Priboi_Story 1.1 ugy is mindjárt lejön.

Hát én bizony nem töröltem le a játékot,hanem azonmód csak a gamedata könyvtárat "uninstalláltam",majd újból felrakva az OL 2.2-jét,bizony mondom néktek,a játék nagyon is működőképes. :x

bizony nem is kell letörölni a játékkot hannem csak a gamedata könyvtárat és utána felmásolni az újjat és müxik (kb mindennki így csinálja miután kijött a legelső mmod :wink: )

Sziasztok!

Régen végigjátszottam a SoC-t és most kedvet kaptam ezzel a moddal (OL) kipróbálni a játékot, ami nekem még furcsa a blowout (főleg az elején amikor gyenge a karakter) ezeket ki lehet valahogy kapcsolni ? Illetve valaki már kérdezte a célkeresztet ami most pont, hogy lehet megnövelni ?

Köszi a válaszokat.

Első számú kérdésem. MINEK???
Miért akarod a blowoutot kikapcsolni?Eben a modban pont az az érdekes,hogy bármikor,bárhol utolérhet,és ez szerintem roppant izgalmas.
Egyébiránt,amikor eljutsz a bárba,és beszélgetni kezdesz a duty-tól éppen kirúgandó pofával-ő az aki a "keresdmegapukkantómattestvérem" szöveggel jön neked,és elvállalod a küldetést,na akkor az összes blowout majd kikapcsol.
Azt nem tudom miért,de így van,mert másodjára nyomtam végig,és ez másodízben is így volt.
(Mondjuk,engem meg pont a kitörések hiánya bosszantott fel,amivel nem tudtam semmit kezdeni,de hát kinek a pap,kinek a papné......)

A távcsővel kapcsoatban csak annyi jótanácsot adhatok,ha az orosz verziókat használod-Dragunov,AK,Obokan,SUV..stb.-akkor a célkereszt kúpos részét tartsd az ellenfél feje fölé,de csak annyira,hogy a kúp két lefutó ferde szára érintse az ellen fejebúbját,akkor biztosan fejbelövöd,és egy lövés ugye,temetés,ami roppanatosan költségkímélő eljárás.
(Drága hely nekünk a Zóna!)
Véleményem szerint,ha növelnéd a távcsöved nagyítását,akkor a kezed rángása miatt még talán nehezebb is volna célozni,de csak az én véleményem.

Vissza
Top Alul