Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

A gránátos megoldást már máshol is olvastam, megpróbálom! Az a legnehezebb az egészben, hogy akciózás közben folyamatosan zúzza az agyamat és alig látok valamit... :?

-
weiland":326xvmk2 mondta:
A gránátos megoldást már máshol is olvastam, megpróbálom! Az a legnehezebb az egészben, hogy akciózás közben folyamatosan zúzza az agyamat és alig látok valamit... :?

Hali Weiland!

Nem kellene vele törődnöd,egyszerűen csak fuss,fuss,fuss!(Ez persze csak akkor jön be,ha kijutottál arra a folyosóra,melynek a végén ott a kijáratot jelentő létra!)
Ha ez a módszer nem válna be,akkor itt a "B" terv : -Tessék szépen visszamenni oda,ahol beléptél a földalatti laborba-tudod.ahol a megkrepált stalkertetem is nyugoszik már szépen,földön heverészve... :D -előtte önnön magadat meggyógyítani,a fegyvereket csőretölteni,és menteni egyet,majd mássz fel a létrán,és megint csak fuss,fuss,fuss a biztonságot jelentő föld feletti épülethez....
Ez azért is jó módszer,mert szinte biztosra veszem,hogy a játék majd ezután pár perccel produkál egy kiadós blowoutot-nekem ez mindíg így jött össze,még akkor is amikor másodjára kellett lecsámborognom a doktorbácsit keresve,csak azért,hogy megtudjam,"ÉN VAGYOK A STRELOK!".
No,szerintem a második megoldás mindenféleképpen célravezetőbb,mint a nyitott folyosón keccselni,ahol az irányító jobb belátásra térítene tégedet,és elbújni nincs hová,s elér a végzeted! :P )( :twisted:
Másodsorban azért gondold végig!Kijutsz-tegyük fel-túlélve az irányítóval való kedves baráti eszmecserét (hehehe) ,meglehetősen megtépázva a katonai bázisra,ahonl Szergej az őrtoronyból rögtön elkurjantja magát,hogy "Prátyívnyik!",aztán rádzúdul az egész helyörség....
Ezeken felül ott lesz mindjárt a nagy bumm,aztán hova szaladsz?
Hiányzik neked,hogy minimálbérért pankrációzzál katonai személyekkel,és ezek után pirospecsenyét süttess magadból?Ugye nem?
Szépen visszamész-mint modottam,és hátúlról jól letámadot a katonai bázist! Az üdvözítő!

Hali Zombimorzsi!

Köszi a kimerítő választ, nagyjából én is hasonló terveket dédelgettem, csak kellett a megerősítés egy tapasztaltabb stalker-től... 8)

Amúgy ez a katonai bázis régebben is a kedvenc küldetésem volt... 20-30 jól képzett katona egy szál kimerült stalkerrel szemben... Hmmm... Az alapjátékban sem volt piskóta, de megspékelve az oblivionnal egyenesen gyönyörűséges lesz!
Régebben úgy oldottam meg a problémát, hogy beszaladtam az épületbe, gyorsan fel a tetőre, onnan vadászgattam le egyenként a gaz ellent... Vajon sokerül ez most? Tarok tőle, hogy nem... :lol:

weiland":3j07tacf mondta:
Hali Zombimorzsi!

Köszi a kimerítő választ, nagyjából én is hasonló terveket dédelgettem, csak kellett a megerősítés egy tapasztaltabb stalker-től... 8)

Amúgy ez a katonai bázis régebben is a kedvenc küldetésem volt... 20-30 jól képzett katona egy szál kimerült stalkerrel szemben... Hmmm... Az alapjátékban sem volt piskóta, de megspékelve az oblivionnal egyenesen gyönyörűséges lesz!
Régebben úgy oldottam meg a problémát, hogy beszaladtam az épületbe, gyorsan fel a tetőre, onnan vadászgattam le egyenként a gaz ellent... Vajon sokerül ez most? Tarok tőle, hogy nem... :lol:

Ha a hátsó bejárat felől támadsz-úgyértem az Agroprom-intézettől vezető úton hatolsz be a bázisra,akkor minden valószínűség szerint igen.
A lényeg az,hogy a hátsó raktárépület tetejére feljuss,mert onnan símán levadászható az összes katona,aki igazából veszélyt jelent.
Én mondjuk megkínáltam őket "gránátval",mert az igen hatékony,de csak akkor,ha kihasználod az ostobán széthagyott benzineshordók közelségét.(Szerencsére jópár ilyen van elhelyezve a taktikai pontokon...)
Amúgy én a helyedben-főleg nem kielégítő fegyverzetben nem mennék le a földalatti szekcióba,bármi is legyen,de ha már muszáj-mivel előtte a Mole-féle csapatot és az ott levő stalkereket kell megvédened,és utána Mole bácsival kell társalognod-nos,én mindenképp elkezdenék gyűjtögetni-azaz fosztogatni a hullákat-fegyvert,lőszert,abrakot,kötszereket,ezt,azt...
Bármennyire is gusztustalan,ez itt a legelfogadottabb!A fegyverek közül csak azokat hagyd meg,amelyek elfogadható műszaki állapotban vannak,és van hozzájuk kielégítő mennyiségű lőszer,a többit tárazd ki,hajítsd a fenébe!
A blowoutra-nyomatékosan mondom-nagyon figyelj,mert ott lesz,miután visszatérsz a földfelszínre!
Megjegyzem,a korábbi síma változatnál nálam bejött az is,hogy a Strelok egykori búvóhelyén ért el a blowout,majd ezt követőleg azonnal három(!!!!) irányító spawnolt be abban a szobában,ahol voltam,de mert hátat fordítva estek be,ezért nem támadtak,és elmentek onnan.
Azonban azt is tudnod kell,ez a korábbi verzió nálam valamiért hibásan működött-OL 2.0 volt-pl.elmaradtak a blowoutok,mechanikusan ugyanazon helyeken voltak az AI-k,nem mozogtak az anomáliák stb.Amikor az OL 2.1 et felraktam,akkor csodálatos meglepetésben volt részem,mert minden újraindult,és kiszámíthatatlan lett,és ez JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

zombimorzsi":2r3x2ysu mondta:
weiland":2r3x2ysu mondta:
Hali Zombimorzsi!
Strelok egykori búvóhelyén ért el a blowout,majd ezt követőleg azonnal három(!!!!) irányító spawnolt be abban a szobában,ahol voltam,de mert hátat fordítva estek be,ezért nem támadtak,és elmentek onnan.
haha :D

én időközben elértem pripyat-ig, és mi történt? alig h beteszem a lábam a városba, blowout. persze sehol sincs búvóhely, így fogyott vagy 5 first aid, meg a rucimat is jól szétszedte -.-
mert ugye az aluljárót nem tudtam elérni, messze van az

Morphie":kd2eb7hx mondta:
zombimorzsi":kd2eb7hx mondta:
weiland":kd2eb7hx mondta:
Hali Zombimorzsi!
Strelok egykori búvóhelyén ért el a blowout,majd ezt követőleg azonnal három(!!!!) irányító spawnolt be abban a szobában,ahol voltam,de mert hátat fordítva estek be,ezért nem támadtak,és elmentek onnan.
haha :D

én időközben elértem pripyat-ig, és mi történt? alig h beteszem a lábam a városba, blowout. persze sehol sincs búvóhely, így fogyott vagy 5 first aid, meg a rucimat is jól szétszedte -.-
mert ugye az aluljárót nem tudtam elérni, messze van az

Azt én írtam!
Túlélted egyébiránt?Merthogy-amiképpen azt mondád volt-ottan tényleg "nem van"menedék,bár erősen gondolkodom,hova is tudnál még azon felül elbújni!
Ja,most esik le!
El kellett volna menned a bevezető utca jobb oldalán egészen az óvodáig-szerintem az erre a célra szolgáló intézmény volt,a megmaradt berendezést elnézve-szóval ott talán lett volna esélyed,bár az ablakai jó nagyok és kétoldalasak,minekután a radiáció akadálytalanul hatol át rajtuk.
Mondjuk én nem igazán értem,mi lett volna az eredeti koncepció ezzel a blowouttal,mert ha un. "atomvihar",akkor a palatető,de még a vastag betonfödém se védene meg ellene,a vasúti kocsikról nem is beszélve,ha meg pszi-jelenség,annak nem akadály semmiféle vastag sugárzásárnyékoló fal......
Nem értem,miért lesz pár másodpercig sötét,mi az a gőzszelep szerű hang-afféle pöfékelés-de mindegy,a lényeg,ha jön akkor szaladni kell,s utána az összes zónabéli nem emberi kreatúra bevadulva kezd vándorolni és támadni.
Arra is kell vigyázni,ja meg,hogy az anomáliák ilyenkor megváltoztathatják a helyzetüket.

tudom mi a blowqout, nem először történt :)
de csúnya fogadtatás volt, a ruhát nagyon amortizálta, és az elit stalkerek, akikkel együtt mentem volna be az aluljáróig, mind meghaltak, mert nem találtak fedezéket, inkább kiálltak az utcára

Morphie":3loo1nc1 mondta:
tudom mi a blowqout, nem először történt :)
de csúnya fogadtatás volt, a ruhát nagyon amortizálta, és az elit stalkerek, akikkel együtt mentem volna be az aluljáróig, mind meghaltak, mert nem találtak fedezéket, inkább kiálltak az utcára

Igen,ez nagyon jellemző rájuk.(kis buta AI-k)hasonló dolgokat produkálnak a duty-s bagázs tagjai-jaj,de útálom őket,a vége tényleg az lesz,hogy levadászom azt a szigorú fejüket egyszer úgyis-szóval ők is csak újra meg újra kibiztosítják,csőre verik a flintáikat,meg nyögdécselnek,fetrengenek,s a végén elhaláloznak az Army warehouses-nál a fapajtában,aminek nincs is igazán teteje.....

mit találtam a mod-hoz aki nem akar szenvedni az elején annak ajánlom ezt (végülis az egész játék könyebb lessz tőle :D :D )

Better Items At Start

This mod is simple. You get better items from Wolf. I know that there are a lot of these mods available here on file front but this one is compatible with Oblivion Lost 2.1.1 for the 1.0004 patch
you get these items from wolf

knife
2 billion ru
2 moonlights
2 elder glassbeads
2 spheres
2 stone flowers
2 puddings
2 night stars
2 batteries
a hand radio
a guitar
a harmonica
1 universal protection suit
1 lr-300
300 5.56 ap rounds
1 kriss super v
1 mac-10
1 vss vintorez
100 45. hydroshock rounds
150 9.39 ap rounds
1 bizon
100 9.18 ap rounds
100 9.19 ap rounds
1 m203 grenade launcher
10 m209s
1 rpg-7
5 rpg rounds
1 modified dragunav
50 7n14 7.62 rounds
1 ak47
300 7.62 ap rounds (ak47 rounds)
1 pso-1 scope
1 susat scope
2 silencers

azé kicst dúrva

http://stalker.filefront.com/file/Bette ... 1#Download

jim67":1edx0vl8 mondta:
mit találtam a mod-hoz aki nem akar szenvedni az elején annak ajánlom ezt (végülis az egész játék könyebb lessz tőle :D :D )

Better Items At Start

This mod is simple. You get better items from Wolf. I know that there are a lot of these mods available here on file front but this one is compatible with Oblivion Lost 2.1.1 for the 1.0004 patch
you get these items from wolf

knife
2 billion ru
2 moonlights
2 elder glassbeads
2 spheres
2 stone flowers
2 puddings
2 night stars
2 batteries
a hand radio
a guitar
a harmonica
1 universal protection suit
1 lr-300
300 5.56 ap rounds
1 kriss super v
1 mac-10
1 vss vintorez
100 45. hydroshock rounds
150 9.39 ap rounds
1 bizon
100 9.18 ap rounds
100 9.19 ap rounds
1 m203 grenade launcher
10 m209s
1 rpg-7
5 rpg rounds
1 modified dragunav
50 7n14 7.62 rounds
1 ak47
300 7.62 ap rounds (ak47 rounds)
1 pso-1 scope
1 susat scope
2 silencers

azé kicst dúrva

http://stalker.filefront.com/file/Bette ... 1#Download

Tudakodva kérdezgetném,ha már a játék kb.75%-ánál tartasz,akkor is működik? Úgy értem,felülírja az eredeti felszerelést és artyifaktokat?
Mindamellett ezeket a cuccosokat rádpakolja,vagy elrakja,esetleg elrejtegeti valahová.Mert ugye,ha rádpakolja akkor bejön,hogy moccanni nem bírsz tőle......

szerintem sajnos nem müxik új játékot kell kezdeni osztán wolf adja majd oda viszont.... próbáld ki hogy nem kezdessz újjat aztán beszélsz wolf-al hátha... ha meg nem new game

Szpaszíva,táváris stálkér!
Alle falle megpróbálom.Még egyszer köszönöm!

na kijátszottam az oblivion modos stalker-t, és rájöttem valamire: kijutni az erőműből sokkal nehezebb, mint bejutni oda :)

amúgy csak én vettem észre, vagy tényleg kétféle FN2000 van? van egy amit x16 tetején találtam, meg egy amit a monolith katonák használnak.
a különbség: az x16os pontossága a skála felénél, a monolith-osé a csúcsánál van :P

ah, értem, úgy már más :)

mégvalamit: szóval, ahogy előbb mondtam, kijátszottam, végigtoltam.
visszamentem bar-ba, csinálok küldiket, satöbbi, de van egy gondom. visszamentem yantar-ba, és ott van egy heli, ami folyamatosan bombázza x16-ot. na és itt a baj: amint belépek a pályára, a heli becéloz engem, és mivel én nem tudom lelőni, cseszhetem az egészet.
ez csak nálam van így, vagy másnál is?

nálam is igy volt de aztán meg kináltam 1 rpg -vel :wink:

Rád célozgat a Hind? (Mi-24)
Akkor menj el a Setét-völgybe a laborhoz,de ne a föld alatt keresgélj,sokkal inkább az épület emeleti részeinél.Ott van egy megdöglött bandit,aki mellett ott fekszik az RPG.
A bárban szerintem 750 körül lehet kapni hozzá kumulatív gránátot,de mivel a lövedék símán ballisztikus,vegyél hozzá jónéhányat,mert elsőre-különösen,ha repked a """szélszálló"""-elsőre nehéz lesz földrekényszeríteni.
A géppuskát és a Gauss-fegyvert egyébként használtad már ellene?
Meg kék próbányi!
NE HAGYD MAGAD!!!!!!!!!!

kösz a tippeket, megoldottam az fn2000 gránátvetőjével
1x-2x újratöltöttem, hogy kitapasztaljam a gránát irányát, utána 2-3 gránáttal kinyírtam.

azért kösz a segítséget :)

Vissza
Top Alul