Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

vazvaz":12v2ze8e mondta:
jim67":12v2ze8e mondta:
nha jácottam vele kb 1 órát és tovább nem bírtam nekem nem teccik a fegyverek pl: ak74 elég béna szal azt ki is cseréltem a legdúrvább az egészben hogy elgésok bug vann benne legalábbis nálam mindeggy.... akkor már inkább sima stalker vagy jpn fps mod

:D
Hahahahaha.... Jim, neked mindig olyan problémáid vannak, amikről senki se hallott. Nem semmi ízlésed van. És mindezt 1 óra játék után. Az OL 2.0-ben a grafika volt randa, most a 2.1-ban béna az AK-74, meg a fegyverek. Te kis ellendrukker... mindegyik verzióval játszol egy keveset aztán beírsz valamit a fórumba, hogy így rossz, meg úgy rossz.... hahahahaha. Ha nem tetszik, akkor minek próbálkozol mindig újra? :lol:

Egyébként milyen bugjaid vannak? Csak úgy kíváncsiságból kérdezem. Oda-vissza végigkentem a 2.1-et, és egyszer szállt el ctd-vel.

nos bug az olyan volt hogy aludtam aztán mikor felkeltem akkor ellég érdekes dolgokat csinált (pl mintha megmozdítanám az egeret körbe körbe ) de ez sem jön be régebben mikor még 1.3-járt vagy kb ott akkor jobban tecett nem azt mondom hogy rossz nekem nem jött be (viszont a grfaika az szép.. nagyon :wink: )

valaki nem tud 1 katonai ruhát ???de nem a berilre gondolok hanem valami Spetzna ha jól emlékszem ez a neve

jim67

amirõl te beszélsz hogy alvás után forog stb az user.ltx-ben rossz beállítás, emlékszem régebben nekem is volt ilyen, aztán visszatettem a vanilla user.ltx-et és jó lett. bocs de már nem emlékszem hogy pontosan mitõl volt

Aha mndeggy mert mem jáccok vele sokat de azért kössz a tippet

Scorpius : szerintem a merc suit-ra gondolsz legegyszerűbben kordonban- a kezdő falucskában az egyik háztatő alatt találod .

valaki nem tudja hol lehet találni Military Armored Suit nevű ruhát??????????????

a szarkofágban. meg monolith controlban. ott kettőt is csak be kell nézni az "odukba".

Nézzed már meg a privát üzeneteidet,Scorpi!tegnap írtam,hogy hol,hogyan,mi módon juthatsz hozzá a göncödhözt!

ja ok :lol: kösz

EDIT: halod zombi de nekem azt irja hogy nincs új privát üzenetem

Sziasztok!

Régen volt már h Stalkereztem, de most ez a mod meghozta hozzá a kedvemet.
Lenne is egy kérdésem: az artifact-okat hogy "dobom bele" az anomáliákba? mert ugye van olyan anomália, ami biztos halál, ha belemegyek. Vagy csak mellé kellene ledobni?
És mégvalami: úgy olvastam valamelyik fórumon, hogy éjszaka lehet alakítani az artifact-okat, amikor gyengébbek az anomáliák is. Ha valaki elmagyarázná hogy hogy megy ez, vagy dobna egy linket (lehet angol is), azt nagyon megköszönném :)

hát valahogy nekem 2.0ával nem sikerült a modikfikáció. de lehet hogy a 2.1el összejön.

Sziasztok!

Na,akkor tehát!
Scorpi!Neked a yantari küldetést kell megcsinálnod ahhoz,hogy megkapd a spetznaz ruhádat,mert az ott van a föld alatti labor bejáratát képező épület bal oldalánál,egy halott katonán.Ennek ellenére javasolnám,hogy inkább hozd el a szellem stalker ruhát,és cseréld be a professzornál egy speciális ruhára,mert az a legjobb elérhető védőruha a játékban.(A dokumentumot se hagyd ott!)

Morphine!
Neked meg azt tudnám mondani,először vegyél,vagy szerezz e gy kutató ruhát,meg néhány anomália közömbösítő képződményt,pl.olyat,ami a vegyi,vagy a normál égést közömbösíti,esetleg a elektromos kisülések energiáit védik ki,és csak utána mássz bele az anomáliákba.
Ezek a kristályok egyébként az elemek,amiket ritkán itt ott meglelhetsz egy kis szerencsével,vagy küldetés jutalmaként kapsz a kocsmabeli vadásztól,ha megölöd a katonai területen pöffeszkedő vérszívó bácsikat!
A lényeg azon van,hogy csak állandó anomáliákat használj,mert a vándorló,temporális jelenségek el fogják nyelni az artifactokat.(Hogy melyek ezek,azokra magadnak kell rájönnööd!)
Ha beledobtad a megfelelő artifakt kollekciót az anomáliába,akkor hirtelen nagy fényjelenség képződik,kifehéredik a képernyő,és utána elméletileg képződhet új,módosított műtárgy,de olyan is előfordulhat,hogy a kívánt cuccos helyett egy drága,semmire sem jó un."cobblestone" képződik a túlzott energiaelnyelődés miatt.Én pl.simbiont akartam főzni az egyik gyümölcspuncs anomáliában,de négy próbálkozás közül csak kettő sikeredett.
Ez benne van a pakliban!

Egyébként haláli az új OL 2.1! Tegnap este pl. egy irányítót evett be a fene ,öt, zombivá változott stalker kíséretében a Bár területére,minek következtében mindenkinek erős fejfájása volt,mindenki lőtt mindenkire,és a bárban levő banditapofájú informátoromat,a vadász havert,Arnie-t,az aréna őrét is legyakták,mire sikerült őket eliminálni.
Ráadásul a puffadt irányító pszi-energiája akkora volt,hogy a terület túlsó végében is hatást gyakorolt a karakteremre!
Nem semmi volt a történet!

van védőruhám, szal akkor bele kell menni az anomáliákba, erre voltam kíváncsi, kösz.

és egy érdekes bug áldozata lettem, úgy érzem: nemtomhogyhívják profot kéne elkísérni Yantarba. emgtaláltam, dumáltunk, elindultunk. és jött egy blowout...mondom, ok, az AI úgyis beszalad védett helyre, megyek vele. Bementünk egy lakókocsiba, vártunk, ez alatt elmentettem a gamet. Vége, és mi történik? Kimegy a lakókocsiból és bele egy anomáliába (abba ami felkapja és felrobbantja). Szal az ok h meghalt, haver mondta, hogy pendrive-ot kéne tőle elvenni, de ha nincs hulla, nincs pendrive sem...ötlet? más mentésem nincs...de újrakezdeni nemigazán akarom.

Morphie":2toa5uz9 mondta:
van védõruhám, szal akkor bele kell menni az anomáliákba, erre voltam kíváncsi, kösz.

és egy érdekes bug áldozata lettem, úgy érzem: nemtomhogyhívják profot kéne elkísérni Yantarba. emgtaláltam, dumáltunk, elindultunk. és jött egy blowout...mondom, ok, az AI úgyis beszalad védett helyre, megyek vele. Bementünk egy lakókocsiba, vártunk, ez alatt elmentettem a gamet. Vége, és mi történik? Kimegy a lakókocsiból és bele egy anomáliába (abba ami felkapja és felrobbantja). Szal az ok h meghalt, haver mondta, hogy pendrive-ot kéne tõle elvenni, de ha nincs hulla, nincs pendrive sem...ötlet? más mentésem nincs...de újrakezdeni nemigazán akarom.

Töltsd vissza az autosavet. Amúgy yantárban ott van semenov ha kruglov meghal.

az nem baj h meghal, de nincs meg a pendrive, mert nincs hulla...így nem tudom leadni a küldetést...autosave...hm, hátha

kösz

Szerintem az értékes információt tartalmazó pendrive-ot a Yantar területén lezuhant,és a mocsár mellett heverő helikopterroncs mellett heverő fehérruhás-egykori kutató munkatárs- hullájánál fogod megtalálni.(Ha jól emlékezem...)Vigyázz,ott zombifikált stalkerek is vannak,bár elég gyorsan lerendezhetőek.
A jármű hossztengelyétől jobbra viszont van egy jókora anomália,ami rendszeresen a levegőben sül ki,arra vigyázz,mert viszonylag távolról beszippanthat.Célszerű,ha a zombik eliminálása után,a gép oldalát szorosan követve közelited meg a holttestet.

Sziasztok!
Nagy S.T.A.L.K.E.R. rajongó vagyok, de csak nemrégiben értesültem az Oblivion Lost mod-ról, így - nem kis örömömre - ismét végig kell vinnem a játékot... :lol:

Félelmetes amit véghezvittek ezek a srácok, a mod feltelepítése után mintha egy új játékot kaptam volna, a maga újdonságaival, szépségeivel és nehézségeivel.
Na, igen, nehézségek...

Mindjárt itt van egy: Az Agroprom research alatti folyosórendszer végén meglep egy controller. Az eddigi játékaim során viszonylag simán le tudtam lőni a fickót, de így Oblivion Lost alatt nem bírok vele. Már a második éjszakát töltöm azzal, hogy próbálom mindenféle módszerekkel eltenni láb alól, de csak nem megy. Volt olyan, hogy már rommá lőttem a tagot, elbújtam, lőttem, elbújtam lőttem. Aztán egyszer csak megjelent a hátam mögött és kinyírt. Hogy az a controller volt, akit addig is aprítotam, vagy egy másik kúszott fel a csigalépcsőn nm tudom, de már kezd elfogyni a türelmem...

lol2

Szóval van valami taktika a controller kinyírására igy a gáték elején, viszonylag gyenge fegyverzettel, vagy menyjek tovább, aztán később visszaköszönök a jó öreg controllerhez?

nekem 2 F1 gránat meg még 2-3 db táral sikerült kiirtanom

Vissza
Top Alul