vazvaz":12v2ze8e mondta:jim67":12v2ze8e mondta:nha jácottam vele kb 1 órát és tovább nem bírtam nekem nem teccik a fegyverek pl: ak74 elég béna szal azt ki is cseréltem a legdúrvább az egészben hogy elgésok bug vann benne legalábbis nálam mindeggy.... akkor már inkább sima stalker vagy jpn fps mod
![]()
Hahahahaha.... Jim, neked mindig olyan problémáid vannak, amikről senki se hallott. Nem semmi ízlésed van. És mindezt 1 óra játék után. Az OL 2.0-ben a grafika volt randa, most a 2.1-ban béna az AK-74, meg a fegyverek. Te kis ellendrukker... mindegyik verzióval játszol egy keveset aztán beírsz valamit a fórumba, hogy így rossz, meg úgy rossz.... hahahahaha. Ha nem tetszik, akkor minek próbálkozol mindig újra? :lol:
Egyébként milyen bugjaid vannak? Csak úgy kíváncsiságból kérdezem. Oda-vissza végigkentem a 2.1-et, és egyszer szállt el ctd-vel.
nos bug az olyan volt hogy aludtam aztán mikor felkeltem akkor ellég érdekes dolgokat csinált (pl mintha megmozdítanám az egeret körbe körbe ) de ez sem jön be régebben mikor még 1.3-járt vagy kb ott akkor jobban tecett nem azt mondom hogy rossz nekem nem jött be (viszont a grfaika az szép.. nagyon :wink: )