Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

egyébként az ilyen esetekre érdemes trainer-t használlni oszt nem kell szenvedni

mp7-et elég korán találtam, de ne kérdezd hogy hol.

áá jim67, nem szeretek trainerezni, még ilyen vészhelyzetben sem... :)

jim67":1kx7my41 mondta:
mit találtam a mod-hoz aki nem akar szenvedni az elején annak ajánlom ezt (végülis az egész játék könyebb lessz tőle :D :D )

Better Items At Start

This mod is simple. You get better items from Wolf. I know that there are a lot of these mods available here on file front but this one is compatible with Oblivion Lost 2.1.1 for the 1.0004 patch
you get these items from wolf

knife
2 billion ru
2 moonlights
2 elder glassbeads
2 spheres
2 stone flowers
2 puddings
2 night stars
2 batteries
a hand radio
a guitar
a harmonica
1 universal protection suit
1 lr-300
300 5.56 ap rounds
1 kriss super v
1 mac-10
1 vss vintorez
100 45. hydroshock rounds
150 9.39 ap rounds
1 bizon
100 9.18 ap rounds
100 9.19 ap rounds
1 m203 grenade launcher
10 m209s
1 rpg-7
5 rpg rounds
1 modified dragunav
50 7n14 7.62 rounds
1 ak47
300 7.62 ap rounds (ak47 rounds)
1 pso-1 scope
1 susat scope
2 silencers

azé kicst dúrva

http://stalker.filefront.com/file/Bette ... 1#Download

és ezt a fájlt hova kell bemásolni?

itt már működik az artefact aktiválás? mert a 2.0ban még nem működött :cry: ha működik akkor az Agropromban a katonai bázisba csak simán besprint és van egy épület a "gigantikus grafiti"-val slégan amire acél lépcső vezet fel. Fel tépünk a "tettőra" onnan dobunk egy "szúnyog pisit"(pilist) a lépcső fordulójába és már nyugott lélekkel ölhetünk-gyilkolhatunk ameddig ellátunk #B ! nekem ez kézenfekvő technika volt...

Nem, az ki lett véve, gsc-n azt mondták hogy nem is lesz, mert az bugos feature.

Scorpius":1v4e17jm mondta:
jim67":1v4e17jm mondta:
mit találtam a mod-hoz aki nem akar szenvedni az elején annak ajánlom ezt (végülis az egész játék könyebb lessz tőle :D :D )

Better Items At Start

This mod is simple. You get better items from Wolf. I know that there are a lot of these mods available here on file front but this one is compatible with Oblivion Lost 2.1.1 for the 1.0004 patch
you get these items from wolf

knife
2 billion ru
2 moonlights
2 elder glassbeads
2 spheres
2 stone flowers
2 puddings
2 night stars
2 batteries
a hand radio
a guitar
a harmonica
1 universal protection suit
1 lr-300
300 5.56 ap rounds
1 kriss super v
1 mac-10
1 vss vintorez
100 45. hydroshock rounds
150 9.39 ap rounds
1 bizon
100 9.18 ap rounds
100 9.19 ap rounds
1 m203 grenade launcher
10 m209s
1 rpg-7
5 rpg rounds
1 modified dragunav
50 7n14 7.62 rounds
1 ak47
300 7.62 ap rounds (ak47 rounds)
1 pso-1 scope
1 susat scope
2 silencers

azé kicst dúrva

http://stalker.filefront.com/file/Bette ... 1#Download

és ezt a fájlt hova kell bemásolni?

szerintem valahova a gamedata könyvtárba

Készítettem 2 képet a modból:

Flying Niva
A híd előtt észrevettem egy kb 2 méter magasan lebegő anomáliát. Gyors kiugrottam az autóból, utána felemelte a nívámat és eldobta.

BTR parking
Itt csak teszteltem a BTR-t, hogy szétesik-e. A niváról pl leesnek az ajtók.
Érdekesség: csak akkor dobja fel az anomália a btr-t, ha közel megyek hozzá.

A repkedést már én is átéltem,mégpedig az Agroprom Agrikulturnüj Insztyityút mellett,szintúgy egy BTR 80-assal,és jó messzire hajított! (Megközelítőleg a pálya felét átrepülte.)
Ennek utána viszontagság ki tudtam belőle szállni,viszonylagos épségben......
Más kérdés,hogy az is megtörtént a K.O.rdonnál,hogy ott meg a nem megfeleleő vezetési stílusom miatt felborult,és mikor ki akartam szállni,símán agyonnyomott.
(Ettől vagyok nyomott agyú.......................)

Az én BTR-emből is az argopromnál csinált egy anomália MI-24-est

A járművek pont azért maradtak ki a végleges játékból mert -állítólag- nemtudták a fizikájukat összeegyeztetni az anomáliákkal #B

Pedig sokat agyalogtam-így nyomott aggyal is-mi szerint nem volna rossz repkedni egy Hind-del repkedni a területek felett,és közben felülemelkedvén a földhözragadt problémákon,szívlapáttal szórni az áldást felülről!
97 óta repültem már egy sor szimulátorral,van komoly joystickem is,szóval egyszerűen fenomenális élemény volna.
Nem rossz a traktorvezetés,a Lada Niva,meg a Moszkvics se,de "azé" egy hilájkoptör mindennél többet nyújtana.
A pályáról való kirepüléstől nem félnék,ez csak megszokás kérdése,lásd Battlefield Vietnam,Battlefield 2,a pályák ott sem nagyobbak,sőt kissebbek,a Hind egyébként is jól kézbentartható a nagy maflasága ellenére.

Biztos, hogy az SWO nem kompatibilis az OL2.1-el, mert ebben az időjárás már dinamikus 3 random preset-tel, és ezt mindenképpen elcseszi egy másik időjárás mod.
Csak az OL2.0-hoz (abban még nem volt dinamikus időjárás) van egy kompatibilis változata az SWO-nak (2.2.2-es verziónál tart).

Hello!

Feltettem az OL.2.1-et egy teljes rendszer-reinstall után. Namost, aC:\Program Files\THQ\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl/.... mappában nem volt "gamedata" könyvtár, így csináltam magam, és oda került az OL2.1, de a kérdésem, hogy vajon miért lett angol nyelvű a játék, mikor elvileg minden dialóg orosz benne? (nekem az volt) s mellesleg vannak ilyen file-ok "gamedata.db0" lehet, hogy ezekbe a gigantikus méretű cuccokba nyomakodott be az eddig "nyílt" mappában figyelő "gamedata" könyvtár, és összeakad a moddal az alap? Ezekből a nagy file-okból 12-t számoltam össze, és persze nem lehet beléjük nézni, vagyis én nem tudok. De egyúttal létrejött magától egy "mods" mappa, az meg amúgy töküres... mit csináljak hogy oké legyen a játék? Nem mintha nem menne, de pl a dialóg-elongolosodás nagyon zavar, és nemtom lesz-e még valami szar a továbbiakban is esetleg....

Lécci segítsetek, köszi_!

mármint az ol-lett angol.. vagy a sima játék..... egyébként az ol2.1 nálam is angol volt..

(megszereztem az összes fegyvert a játékban hát van pár dúrva darab mg42 :P )

Vissza
Top Alul