nVidia vs. ATI

Melyik a jobb választás?

• nVidia

Szavazat: 0 0.0%
  • ATI

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
lesz belőle dupla gpus dolog is , szal majd meglássuk.

Szerintem fake.
Tesztelik és nem tudják a GPU és a Shader órajelét? lol2

ezzel a kártyával tényleg nem tudod elképzelni , hiszen ezt maximum crossfire-ben lehet kötni :) , Sli pedig nvidia karikhoz .

aztmondják nem lehet vele tunigolni , meg játékokban sem látszik meg a teljesítmény , a decemberi driver óta (nekem az van fent , de amíg nem jön ki normális nem lesz másik :) )

Azt, hogy nem látszik meg a teljesítmény úgy érted, hogy a driver telepítése előtti tuningolásból származó plussz teljesítményt nem lehet észre venni?

nem nem , ha nem tunigolsz akkor is észrevehetően , nő vagy csökken a teljesítmény , pl: mw2 a novemberi driverral , elég szarul ment , random elkezdett szaggatni , meg ilynek , a decemberi driver megoldotta a problémát. A január meg olyan , hogy konkrétan nem lehet tunigolni kifejezett tipusokon. Nomeg fallout 3 példázza a legjobba , hogy jó e a driver , vagy nem....

Tehát akkor a decemberihez képest nem csökkent a teljesítmény a januárival. Csak azért kérdezem mert ha a decemberivel jobb lenne a teljesítmény akkor rakom rögtön felfelé, mert az új vasra már alapból a januárit raktam :D . De akkor marad az, tuningot egy jó ideig még nem tervezek.

Vissza
Top Alul