nVidia vs. ATI

Melyik a jobb választás?

• nVidia

Szavazat: 0 0.0%
  • ATI

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
rossz a felvétel , mondja az elején hogy 300fps van .

Én már 20 éve tanulok angoltot ám, szóval én tudhatom! :twisted:

Holnap,jan 20-án 16 órakor élő ATI Radeon HD 5970 teszt a HOC TV-n!
http://www.hoc.hu/hir/19637-holnap-16-o ... -tv-n.html

NVIDIA GF100 (Fermi) GeForce hivatalos teszteredmények
http://www.hoc.hu/hir/19638-nvidia-gf10 ... enyek.html
ááá
19638_GF100_performance_01.gif

ez csöppet barokkos túlzás nemde :D ? Lehet gyorsabb lesz , de biztos nem ennyivel :D

Jim: közben utánanéztem és a Fermit -ki tudja miért- öszekevertem a Larrabee-vel az intel fejlesztésével. Abban nem lett volna tesszeláló egység. Ebben nemhogy lesz, de egyből 16 darab fixfunkciós egységgel látták el. Ezt nagyon benéztem...

Csiga07: Ezek belsős nVidiás mérések, majd ha letesztelik mások is, akkor lehet következtetést levonni. Ati részéről ugyanilyen grafikonokat kapunk, csak ott a zöld helyett a piros oszlop háromszor akkora.

Maximum ha volt a tesztben phisucks. Maximum akkor lesz ekkora különbség! :lol:

majd ha lesz neked is physx-ed akkor meglátod a külömbséget , ja és mielőtt marhaságokat mondanál ha egy játékban bekapcsolod a physx-et akkor attól lasabb lesz nem gyorsabb.

Mielőtt te beszélsz marhaságokat, amennyit a Gf lassul, annak az 5x-ösét az ati pisix esetében. Továbbra is fenntartom a jogot, hogy a physx-nek semmi értelme, maximum a menőzés. (Lehet jönni lobogó zászlóval,amit ha lefing egy lepke, akkor mekkora kitéréssel lobban meg a fizixnek köszönhetően...)

Nem attól lesz egy játék jó, hogy van benne egy ilyen sz@r.

(Ja igen, általában, ha bekapcsolsz egy effektet, akkor nem gyorsabb lesz egy játék, hanem lassabb, nagyon nem mondtál újat. :lol: De megyek kipróbálom a krájziszt, hátha jobban fut full extra grafikán, mint lowon)

Szerk: Ja izé, ha véletlen NV lesz a gépemben, akkor se kapcsolnám be ezt a szutykot. Nem az NVidia a rossz, hanem a pixlinek nincs értelme.

(Szigorújan szubjektív)

ha egyzser látható külömbség van. Na mer a tesszalációval mit lehet elérni :D ?

jim,Sempai,gondoltam én is,hogy kis túlzás van benne,csak mint érdekesség.. :D

majd annyi pénzért biztos tudni fog valamit :)

Bázzeg. Ez nem érvelés. Na majd a tesszelláció... Ugyanmár, ha nekem nem tetszik a pisix, akkor más hangoztatja a tesszellációt, hogy az mekkora sz@rrrr. Annak sem látom értelmét sokat, az is csak gépigényzabáló, de az sokat dobhat a valóságérzethez. (Pl: A tető az valóban tetőformájú, nem csak valami lap) Bár az se sokat. Ennek a 2-nek egyszerre lenne talán értelme. Bár...

Na ez a teszt azért tényleg vicces :D Nem az a kérdés, hogy erősebb lesz-e, hanem hogy mennyivel, és ha nem hazudtak volna ekkorát, még el is hinném az adatokat :D

Az félig hazugság... na jó, legyen megtévesztés.

Többnyire nem érdekelnek az ilyen dolgok, de mivel nyáron valószínűleg gépet építek, mostmár nagyon meg mindegy, hogy mi lesz itt pár hónap múlva.

Vissza
Top Alul