nVidia vs. ATI

Melyik a jobb választás?

• nVidia

Szavazat: 0 0.0%
  • ATI

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
Gyorsabb a GTX480,ezt senki sem vitatja,valószínűleg még gyorsabb lesz,ha nem béta driverrel,hanem véglegessel fog menni,de amit nem értek,hogy magasabb felbontáshoz közelítve(értsd HD) olvad az előnye,néhol el is tűnik.Na most ha valaki beruház egy ilyen kártyába,az nem 1024*768-ban fog játszani.Drága kártya kis felbontáshoz?Nem igazán logikus.
Meg itt van az SLI.Milyen táp.milyen hűtés mellett fog stabilan működni?

Elolvastad az előző hsz-em? Segítek, 3. bekezdés. A hűtés az maradhat ugyanaz, ami eddig is volt. Talán a ház oldalát leveheted, és egy ventit még járathatsz ott... :lol:

A segitséget köszönöm,olvastam a hozzászólásodat.
A Csávokámék" alatt kit tisztelhetek?
A ház oldalát meg nem fogom levenni(ha terveznék ilyen gép vételét,mint ahogy nem!),ennyi pénzért már nem akarok Mekk-Elek megoldásokat.
és nyugi

Nyugi az van. :)

Anandtech féle teszt volt, tess:
Eredeti helye: LINK

22207.png

Szép fogyasztás. :D
És a számítógép többi hardveréről még nem is beszéltünk. :D

"Total System Consumption in Watts"
Ott van a képen. Ez az rendszer fogyasztása cakompakk.

Mivel gariban nem tudják javítani/cseréni az nVidiámat, vszeg levásárolhatóvá teszik. A kérdés, hogy 40-50e környékén mit érdemes venni? Ajánlottak 5770-eseket... Mit javasoltok?

5830 mennyi náluk? Egyébként az 5770 nem rossz cucc. Bár az Ipon-ban az 5770, 512mb-34 ezer, 1gb pedig 40. Szóval nem tudom, ha túl ellőtték az árukat, akkor inkább egy 4870, 1gb körül gondolkozz. Kb az 5770-4870 egy szinten van, azt vidd, amelyik olcsóbb. Vagy amelyikre nem kell ráfizetni.. Na, szóval, érted... :)

amelyik olcsóbb ugyan már , ha vesz akkor csakis azt ami jobb , meg ami tudja a dx 11-et :P

Szerintem Dx11-el jelenleg kitörölheti a fenekét, mert a HD5770 gyenge hozzá, ergó hótmindegy. Ha ki akarja használni a Dx11 minden jóságát, minimum 5850 kellene, de még az is kevéske lehet, bár felbontásfüggő. Ha 1280x1024-nél feljebb nem megy, akkor még lehet az 5770 is elég a maximumhoz.

Mindenképpen olyan megoldás kéne, ami DX11-es (nem akarok évente kártyát cserélni), és igen, a magas felbontás sem árt (most legalább 1680x1050, de kilátásban a fullHD)... csak ez a fránya ár köti meg a kezemet. De akkor nVidia semmiképpen sem jöhet szóba, igaz?

jönni fognak olyan karik hamarosan ami középkategóriába leszenek célozva , többet úgysem írok , mer el lesz fikázva

Thoma: egyébként miért xar a 5770 olyan kártyád van , netán tesztelted :D ?

Láttam teszteket, és kb eléggé le van maradva ha a DX11-s kódokat ON-ra nyomjuk.
Lesznek egyébként olyan NV kártyák amik DX11-esek, és középkategóriás. De mostanában biztos nem lesz még (1-2 hó minimum kell), illetve 5770 szintjén lesznek... Sokra ment vele.

hispan: Ha full HD-zni + DX11-ezni akarsz akkor nincs sok választásod... 5850-5870, ha full HD. Bár, megpróbálhatod az 5770-et, 1680x1050-ben még talán el van. Ki tudja, néhol a full HD is esélyes lehet. De hogy mindenütt bírja a strapát, erre mérget nem vennék.

dezonak is :P

Tibi: látom meg szeretnéd hívni a fórumon azokat az embereket egy ilyen karikra akiket érdekel :)

Vissza
Top Alul