Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Beszéltem KönigsTiger-rel, ő is 1680x1050-ben tolja (ami azért nem kis felbontás), részéről elégedett. Látom ez a dolog beteljesedik, 50e körül/alatt ez lesz az egyetlen választás.
Kérdés: az 5770-esnél a teszben sokkal erősebb a 4870-es, árban is kb ugyanott vannak, elsőre nem sok különbség van (linkek). Mi a differencia a kettő között? Az 5770-esnek újabb vagy jobb a chipsetje vagy magasabbak az órajelei? Melyik éri meg jobban, tulajdonképpen mit is jelent ez a teszt?
ha arra gondolsz amit Putiteng linkelt akkor az egy aramfogyasztas teszt amibol az jon le h az 5770 kevesebbet fogyaszt aztan kevesebbet fogyaszt ezert kevesebb hot termel ezert a huto nem megy oan gyorsan masneven csondesebb is osszefoglalva
Ááá értem akkor benéztem azt az ábrát, de mégis hasznos volt a kérdés. Sejtettem, hogy a chipset különbözőségei miatt van, amit a korábbi nem tud, de én nem nagyon igazodom ki ezeken az ATI számozásokon... (mostmeg szívok emiatt)