nVidia vs. ATI

Melyik a jobb választás?

• nVidia

Szavazat: 0 0.0%
  • ATI

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
két GPU és a hozzájuk tartozó memória chipek tápellátásáról egy-egy 8+2 fázisú VRM áramkör gondoskodik

A deszkámon is 8+2 van :D de az egy egész gépnek adja a betápot :D

sokan játszanak 1024 felett , sőt ha manapság veszel monitort akkor a legtöbb felbontás már közel hd-val azonos , aki meg 19-es netán 17-es monitort vesz az nem normális , és kit érdekel az ára, biztos jó lesz az , most azzal fogsz jönni hogy juj de az amd akkor is olcsóbb.. nézz szétt aztán rájössz , hogy a felső kategóriában AZ SEM OLCSÓ , sőt 5770-t láttam 47-ezerért , és az még elég középkategória :) szal olcsó ahan :)

Már meg bocsáss hogy belekontárkodok a témába, de miért ne lenne normális az aki manapság vesz egy 19 colos monitort? Nekem több mint 6 éve egy 17 colos van, egyedül azért nem lett lecserélve mert még nem ment tönkre. Igaz, hogy a mostani gép már nagyobb felbontást is bírna, de én tökéletesen megvagyok elégedve az 1024-szeres felbontással. Nem mindenki high-end pc guru hogy mindenből a legnagyobbat meg a legjobbat. Az meg hogy kit érdekel az ára, hát engem például érdekel hogy 20 ezerért vagy 40 ezerért veszek monitort. Most mondhatod nyugodtan hogy skót vagyok vagy hasonló de szerintem neked sem mindegy hogy mire költöd az akár több tízezres különbözetet.

Jim,humorosnak szántam,sajnálom,ha nem értetted meg.
Ez egy 10 ÉVVEL ez előtti cikk.

lol2

Tibi":1fc4mhkh mondta:
Már meg bocsáss hogy belekontárkodok a témába, de miért ne lenne normális az aki manapság vesz egy 19 colos monitort? Nekem több mint 6 éve egy 17 colos van, egyedül azért nem lett lecserélve mert még nem ment tönkre. Igaz, hogy a mostani gép már nagyobb felbontást is bírna, de én tökéletesen megvagyok elégedve az 1024-szeres felbontással. Nem mindenki high-end pc guru hogy mindenből a legnagyobbat meg a legjobbat. Az meg hogy kit érdekel az ára, hát engem például érdekel hogy 20 ezerért vagy 40 ezerért veszek monitort. Most mondhatod nyugodtan hogy skót vagyok vagy hasonló de szerintem neked sem mindegy hogy mire költöd az akár több tízezres különbözetet.

nem kell nekem azzal jönni , hogy nincs pénzed , nekem sincs , de ha pl: gépet veszek akkor megpróbálom elkölteni úgy , hogy gyorsi is legyen , de ne csillagászati ár, aki meg akarja venni meg fogja venni , le van xarva milyen áron de meg lesz neki :) 17" monitort már nem nagyon kapni , ami meg van az wide én nem nagyon szeretem. Meg vagy elégedve de jó need , nézz meg csak egyszer full hd-ban egy játékot aztán nem leszel :) . (ja és felőlem téma lezárva , jobban járok ha ebbe a topicba nem nagyon nézelődők.. sőt :) )

A széles vászon szerintem jó dolog, ha megtehetném, simán ugranék egy Ati Eyefinity-be, 3 monitor egymás mellé káva nélkül, és úgy azért adna az érzéshez. Bár most egy monitor is bőven elég lenne, ami 19/21/23"-os... Persze nem full hd-ben, inkább csak HD Ready-ben.

Szerintem nézelődj, írogass csak ebbe a topicban is, mert nem flamekeltést művelsz! :)

nekem 2 van crossfire-ben szal nem nyertél :D

ATI Radeon HD 6870 3DMARK Vantage-ban (VR-Zone)
6870be.jpg

a Radeon HD 5870 8900 pontot kapott, a GeForce GTX 480 pedig 10138-at.
http://vr-zone.com/articles/alleged-ati ... /9692.html

Azért ez nem semmi!
Lassan elérünk a film-szerű látványhoz.
Csak legyen hozzá megfelelő gépünk.
<object width="640" height="390"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/kmOW4eICmT0&hl=hu_HU&feature=player_embedded&version=3"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/kmOW4eICmT0&hl=hu_HU&feature=player_embedded&version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="390"></embed></object>

KönigsTiger,valamelyik hozzászólásodban olvastam,hogy neked szerencséd volt egy HD 5570-hez ,most meg GTX 460-od van.Mi a benyomásod a két kártyáról,pro és kontra?

hat-hat-hat :D 5770eshez volt szerencsem, de azert meselek. keteve novemberben vettem az 5770est, 2 9600GTt cserelt le. eros vot elegge, dx11et hozta, a hardver nagyon jo volt, viszont a driverek azok ..... aztan most feleve talan, vettem a 460GTXet. mitne mondjak egy nagyon eltalalt kartya lett. nem kerul sokba, jo nivot ad, nem zabalja az aramat is nem kell a Forsmarktol lopni az aramot :D a driverek jok hozza, amit havonta kiirnak hozza h 5%-10%al gyorsul ez meg az az mondjuk ugy h megis tortenik azoknal a jatekoknal amik nekem megvannak. szoval inkabb a 460GTXet ajanlanam ha vmit. alap hutesrol sokat nem tudok mondani mert ien bigyo huto van rajta :D de nem melegszik vele. 60 foknal sosem lattam magasabban. ha meg bevagos SLIbe akkor utni fog mint az orvosi alkohol.

"aztan most feleve talan, vettem a 460GTXet."

Nem biztos hogy vettél? Csak talán? :DDD

Vissza
Top Alul