Módosító javaslatok, kritikák

A cenzúrázott szavaknál van egy kis gond. A sz@r szó cenzúrázása miatt ha valaki azt írja mondjuk, hogy sz@rkofág akkor sz*rágnak fogja cenzúrázni :? . Valamit nem lehet rajta módosítani, hogy az ilyenekbe ne nyúljon bele?

Sajnos nem, mert nem ismeri a töredék és egész szavak megkülönböztetését... Annyit lehet tenni, hogy ez a szó lekerül a listáról...

Ha egy topik átkerül a szemétkosárba "fölöslegessége" miatt, előtte nem ártana várni egy kicsit, hogy a user azért fölfogja mi történik.

Idéztem a hozzászólásást egy másik hasonló témájú topicba, az meg átment a szemétkosárba, ráadásul még ott írtam, hogy jó hogy van küldetés topic. Szerintem ehhez nem kell nagy felfogás.

Szerintem csoda, hogy megtalálta az idézetet és nem nyitott új szobát. Nem kötekedni akartam, csak tippet adok hogy lehet megkímélni magunkat a plusz munkától.

hispan1: eddig sem írtuk ha valaki visszakapta a rendes rangját :oops: Minimalizáljuk a hsz-kat :R

Nézd, szerintem elég jelentős dolog, ha valaki megkap/elveszít egy rangot.... Ha azt leírom, magadtam, azt is le fogom, hogy elvettem, szerintem ez így követhető...

Én nem így csinálnám, de a dolog nem ér meg egy vitát :R

Szerintem se. Figyelj, a belátásodra bízom: ha Te nem akarsz ennek új HSZ-t, nekem az is jó, ha a régibe beleszerkeszted, csak legyen nyoma...

Ötlet: mi lenne ha újraindítanánk a számolós topikot, de azzal a feltétellel, hogy mindenkinek valami érdekességhez kell kötni az adott számot?

Erre már én is gondoltam, illetve van ennek egy olyan formája, hogy képpel számolós topic, ami annyit tesz, hogy a számok úgy mennek előre, hogy a soron következőnek egy képen kell szerepelnie (bárhol, bármilyen formában).

A mostanit is kibővíthetjük érdekességesre vagy indíthatunk mellette egy újat ezen a címen, aki meg csak pötyögni akar, maradhat a hagyományosban.

Szóval mi legyen? Érdekességes vagy képes?

És mi van ha valamelyik számhoz nincsen semmi érdekes? <:D> Viszont ha változtatunk a mostanin akkor a másikat le kéne zárni, szerintem kettő már kicsit sok lenne.

Szerintem is sok.
Legyen olyan, hogy kép vagy érdekesség. Ok?

Legyen, de a mostanit sem akarom lezárni.
Legfeljebb majd nem írnak bele... Elvégre túl vagyunk az 500-on, még valaki zokon venné, ha nem lehetne folytatni...

Vissza
Top Alul