Módosító javaslatok, kritikák

Szerintem is, és megkímélnénk magunkat a sok fölösleges kérdéstől.

Nah szóval nekem azzal lenne gondom, hogy túlságosan is pici és szar a színe amikor kiegészíti az egyik mod a HSZ-t lehetne nagyobb valamint normálisabb színe a cuccnak!

Nah szóval nekem azzal lenne gondom, hogy túlságosan is pici és szar a színe amikor kiegészíti az egyik mod a HSZ-t lehetne nagyobb valamint normálisabb színe a cuccnak!

Lehtne:

vagy:

vagy:

szerintem minél jobban figyelemfelkeltő annál jobb, és nem muszály a pirosat használni, mert a tilosat azt mindig mindenki kipróbálja :lol:

Nem tudom miért kicsinyítetted le a szöveget, mert most is a 2. verzió van életben. Azért nem rikító piros, hogy ne szúrja ki mindenkinek a szemét és ne rondítsa a Fórumot. Sötétpirosat is el lehet olvasni szerintem.
Mellesleg a pirosat eddig közérdekű info kiemelésére használtuk (fontos letöltés stb.) szal nem kéne bekavarni.
Ha akarsz írjál nagyobb betükkel, csak ne legyen ronda :twisted:

pYurának igaza van: a moderátor plusz szövege követi a hsz betűméretét (ami nem is olyan rég úgyis növelve lett egy kicsit). A szín meg pont azért ilyen, hogy ne legyen rikító.
Szerintem éppen megfelelő (az látja, akinek kell).

Lassan nekifutok a kategóriák szöveges gombjainak, véglegesíteni kéne akkor, hogy mik lesznek.
Gondolom ezek már biztosak:
STALKER Clear Sky
STALKER Shadow of Chernobyl
UHSF in english
STALKER Világa

Ami nem biztos / be lehetne olvasztani:

OFF Topikok
STALKER oldalak szobái
Közösség

Kérdés, hogy mi hova kerüljön?

STALKER Clear Sky - nincs változás
STALKER Shadow of Chernobyl - nincs
UHSF in english - le
STALKER Világa
-könyves topik
-filmes topik
-Csernobil
-Az én Zónám
-Stalker Mobile

OFF Topikok - jó
STALKER oldalak szobái - jó
Közösség - átnevezés Forum toolsra
-Klánok átmozgatása SoC alá
-szemetes mozgatása legalúrra...

+kéne wikipedia link a fejlécbe, pont kiférne.

Rendben, akkor ennek megfelelően járok majd el.
Elpepecselek vele, mert kicsit szebb képeket akarok csinálni...

wiki létjogosultságát a fejlécben továbbra sem értem...

Üzenőfalon már mondtam, de megjegyzem itt is, hogy a stalker files vszeg beköltözik a fórum alá, lesz egy aloldal, ahol lehet feltölteni fájlokat és a feltöltött állományokat kategóriákba rendezve lehet majd tallózni. Előnyök: korlátlan tárhely, korlátlan fájlméret, korlátlan letöltési sebesség. (jelenleg az adatbázis-része a dolognak nem akar működni, mert nem jók a jelszók, szóval várok a hardwired válaszára...)

Csomóan kérdezik, hogy hogy kapják a többi befejezést. Ezért lenne jó a wiki.

Korlátlan hozzáférhetés? :o Ez hogy jött?

hispan1":3y0hr66w mondta:
Rendben, akkor ennek megfelelően járok majd el.
Elpepecselek vele, mert kicsit szebb képeket akarok csinálni...

wiki létjogosultságát a fejlécben továbbra sem értem...

Üzenőfalon már mondtam, de megjegyzem itt is, hogy a stalker files vszeg beköltözik a fórum alá, lesz egy aloldal, ahol lehet feltölteni fájlokat és a feltöltött állományokat kategóriákba rendezve lehet majd tallózni. Előnyök: korlátlan tárhely, korlátlan fájlméret, korlátlan letöltési sebesség. (jelenleg az adatbázis-része a dolognak nem akar működni, mert nem jók a jelszók, szóval várok a hardwired válaszára...)

és milyen php form vagy html a cucc vagy van neki SSL adatútja a dolognak, mert nagy szopacs van ám ha az ember direktben csk egy formot ad meg a júzernek valaki ügyesebb meg felnyomja a servert 8)

Jó akkor majd kiteszem a wikit.

A tárhely eddig is korlátlan volt, de nem adhattam ki a jelszavait. De ezzel a megoldással nem is kell kiadnom a jelszót magáthoz az ftp-hez.

Amúgy a megoldás kifejezetten phpbb2 fórumhoz van kitalálva, a neve paFileDB 3.6.

Muszáj ez a számolós topik? :( Már az asszociációs is elég hsz gyűjtögetés szagú, de ennek meg végképp nem látom értelmét :?

Kell az, mert jó és közösségépítő. Nem lesz abban olyan sok HSZ, hogy az feltűnő volna...
Mellesleg meg akármennyi hsz lehet, kit zavar? Csak azért ne legyen valami, mert sok lesz tőle a hsz?

Engem csak az zavarna ha pár ember kényszerességből írna. Egyszerűen sajnálnám őket :oops: de ha kell hát kell... :wink:

Nos valahol pYura-nak igaza van, ami a stalkerhez kapcsolódna oda jóformán senki nem ír ahová meg írnak oda meg csak spekulációkat...sajnos..

én tanulok pszihót, szerintem is közösségformáló, és az ilyen stílusú játékok építő jellegűek, persze élőben, de így is simán elmennek. A probléma nem ezek miatt van, hanem azért, mert pangás van, nincs hír, és sosem lehet tudni mikor lesz. Most addig 2 lehetőség van, áll a fórum, és az emberkék lassan elszoknak a látogatástól, vagy addig valamivel szóvaltartjuk őket... szerintem.

Abszolút egyetértek dezodorral, ezért kell a sok off topic, a társalgó, filmes, sorozatos, tudományos topikok, hogy ne csak a stalker miatt járjanak ide az emberek, hanem legyen tényleg egy törzsközönség, legyen itt élet, ha csak annyi, hogy ha semmi nincs, számokat lehet írni. Szerintem ez jó.

Vissza
Top Alul