Módosító javaslatok, kritikák

Aki szociológia miatt parázik, azzal szóba sem állok :P

Köszönöm pYura, a szociális kapcsolat mutatóim így is a padló alatt voltak :)
AMúgy nem értem magam, mert vizsgák előtt vagyok a legvidámabb, akkor is, ha tudom, hogy esélyem sincs... Ez ilyen adrenalin-sokk lehet, pedig egyáltalán nem parázom rajtuk...

nekem 3as lett szociológia tavaly, aztán idén a szakszociológia 2-es lett :F de az nagyondurva volt, és én nem olvastam hozzá el 300 könyvet, ahogy a tanár elvárta volna. Sose tudom felfogni miért hiszik azt, hogy csak az ő vizsgájukra kell tanulni :D nah mind1

OFF
Nálunk mindenki felvette rajtam kívül :D ... bementem a TO-ra és megkérdeztem "ez tényleg kötelező, na ne már!!" "Nem az." "Ok, akkor felejtős." :C Amit meg a "full" sociológus hallgatókról hallottam...pfff, inkább nem botránkoztatlak meg most titeket :wink:
Asszem ma elmegyek úszni, kezd elegem lenni, hogy napok óta csak a pizzafutárt látom lol2

utolsó off:

képzeljétek, mentem volna szerdán vizsgázni a társadalom szociológiából. Mondom sebaj, kiveszem a könyvet ami kell hozzá. Ferge-Kollosi tanulmányok meg minden nyalánkság...

Erre ma felmék etr-re és belemék a kurzusaimba. Mit látok??? NINCS ilyen tárgy felvéve :D Úristen! Egész évben bejrtam, és nem is vettem fel évelején, mostmeg mentem volna vizsgázni (utolsó alkalom :D) és nem bírtam felvenni, mert nincs a kurzusaim között.

Ekkor már majdnem sírtam a röhögéstől, de rátettem még 1 lapáttal :

Azért nem tűnt fel hogy 1 tárggyal kevesebbet vettem fel, mert 1iket véletlen 2x vettem fel :D :D :D ááááááá

Látom a Neptun mindenkinél működik :)

Egyébként énnekem szerencsére csak 1 félévet kell szociológiát hallgatom, legalábbis remélem, mert nem akarok megint menni :)

Öcsém fórumán már sikerrel alkalmazom az un. Saját Topic-ok részt, melyben bármelyik felhasználó nyithat magának 1, azaz 1 topicot, melyben arról ír, amiről akar (itt főleg a vizsgákra gondolok, de tulajdonképpen akármire). Nagyon sok ugyanis az ilyen dolgokkal kapcsolatos off.

Mit szólnátok ehhez?

úgy értem, hogy ami a gémhez kapcsolódik az minden megtalálható, témákra gondolok...

Szerintem fölösleges. Senkinek sincs befogva a szája, elmondhatja amit akar, a MEGFELELŐ topikban. Újat is nyithat, ha van értelme, ezért nem értem itt mire lenne jó ez a funkció...

Erre azt mondom, hogy ez nem egy linktár, a fejléc mérete limitált és igyekszem a lényegre szorítkozni...
De majd az oldalválasztó lapra lehet, hogy kiteszem (istenem, fájó emlékek, annak is elveszett a psd-je... :S:S:S)

Végülis ha már az a három oda felfért, egy negyedik is felférne melléjük jobbra, ott úgyis csak a fekete háttér van...
uhsf_080124.jpg

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul