Módosító javaslatok, kritikák

Pár helyen módosítottam/kiegészítettem a szabályzatot. A modosított/befűzött pontok az alábbiak:

A.6. A későbbiek során a felhasználónév kivételével minden adat módosítható. A regisztráló felelős az általa közölt adatokért. A megadott adatokat a fórum üzemeltetői a szolgáltatás fejlesztése érdekében felhasználhatják.

A2.6. A kitiltás (bannolás) nem egy regisztrált profilra, hanem egy személyre vonatkozik. Ennek megfelelően ha a kitiltott felhasználó más néven regisztrált, azonnal törlésre kerül.

C.12. Bármilyen warez tevékenység, illegális tartalmakra mutató link (legyen az direkt vagy torrent) azonnali kitiltást von maga után. (Warez tevékenységnek minősül minden olyan cselekedet, ami hamis játékkal való játszást segít - cd-kulcsok, crack-ek, letöltési/torrent linkek, módszerek adása és kérése is!)

C. 13. A fórum nem óvoda. Ennek megfelelően a gyerekes, irritáló, feleslegesnek ítélt hozzászólásokat a moderátorok törölhetik.

M.5. A dupla hozzászólások tiltottak. Dupla hozzászólás az, ha egyazon személy ugyanabban a szobában rövid időközzel két vagy több üzenetet hagy (akkor is, ha az adott üzenetek más és más személyeknek szólnak vagy eltérő tartalommal születnek). A "rövid időköz" a téma népszerűségétől függően lehet pár nap is.

Szerintem a szabályzatba be kellene rakni azt is hogy a warezolás hangoztatásáért is büntetés jár hogy ne tudjon senki se pedálozni azzal hogy ez nincs benne.

Mint most ez a lófaxjóska , de írtam neki olyat , nem tudom mit ír rá vissza

Azzal kezdőik a dolog, hogy "Bármilyen warez tevékenység". Innentől mindenki szabad kezet kap, ebbe aztán mindent bele lehet foglalni, amit csak gondoltok.

Juteszembe akartam kérdezni, hogy a "További hasznos oldalak" részbe a COP-ról milyen oldalakat tennétek ki? Hivatalosak/nemhivatalosak, modosak, bármi jöhet amit fontosnak találtok.

Lenne pár javaslatom a Társalgó fórumrésszel kapcsolatban, mivel elég sok topic van már ott és kezd kissé az egész átláthatatlan és zavaros lenni:

01.: Az orosz-ukrán kultúra háza és Greetings from Russia szobák összevonása Az orosz-ukrán kultúra háza/Greetings from Russia néven (mivel egyiknek sincs nagy forgalma külön-külön és kb. ugyanarról szól)

02.: Számoljunk topic bezárása a 10.000-ik után (max. hsz növelésre jó, meg ugye egyszer mindennek véget kell érnie :) )

03.: Asszociáció topic bezárása (körülbelül ugyanazok mint az előbbinél)

04.: S.T.A.L.K.E.R. Fan találkozó topic bezárása (az ez évi első találka már a S.T.A.L.K.E.R. Film ! topicban lett lebonyolítva, kettő felesleges)

05.: És még lenne egy külön dolog: a Szemeteskosár-ba ne csak a felesleges vagy rossz helyre nyitott szobák kerüljenek hanem azok is amik azért lettek bezárva mert aktualitásukat vesztették (ezzel is átláthatóbbá téve a többi fórumrészt).

Nektek mi a véleményetek a felsoroltakról?

felőlem mehet a dolog , a számlálos topic mondjon le :D

jah a számlálós uncsi :d én úgy gondoltam hogy CoP release-ig mehetne :)

az asszociációs is uncsi, de legalább volt vmi a fórumon :D ha kijön a CoP akkor úgyis lesz mit postolni... addig elfér szerintem :)

a szemétkosár... hát nemtom, akkor már inkább legyen "archív" a neve... mert ugye szemetesbe csak a szemetet szokták rakni, de azért van pár topic, ami nem épp a szemét jellege miatt kerül/t oda...

itt 1 példa: most először jött össze 1 valamilyen szintű fan találkozó. én megbecsülném, nem dobnám a kukába, ott senki nem fogja nézni. ha simán lezárjuk és ott marad, akkor még mindig tudják olvasni az újonnan jött emberkék, és látják hogy volt ilyen (a szemeteskosárban is el tudnák olvasni, csakhát... oda nem szivesen megy senki durkálni)

Akkor a változások:
- Asszociációs és Számoljunk topic CoP megjelenésig marad
- Szemeteskosár ötlet elvetve vagy helyette dezodor Archív fórumrészes ötlete

A régi fan találkozó topic bezárásával és az orosz szobákkal kapcsolatosan felvetett javaslatok pedig maradnának.

Már csak szentesíteni kéne a dolgot: hispan, te mit gondolsz ezekről? :)

A számolós és asszociációs topikok maradnak.

A szemétkosárba felőlem mehetnek az aktualitásukat vesztett dolgok, az összevonásokkal is egyetértek.

engem már csak 1 dolog zavar, bár azon úgy sem tudunk változtatni.... van ez a "képes érdekességes számolós" topic....

szinte mindenki csak beírja góógléba oszt a legelső szart bemásolja... semmi "érdekes" nincs bennük... kit érdekel 1 fülhallgató, aminek épp bennevan a 3xx a gyári számába tök véletlenül.... vagy 1 fűnyíró vagy láncfűrész...

szal szntem ez a topic "felhalt". :)

A képes-érdekességes topikba írok egy pár sort, hogy mindenki használja a fejét, ne a keresőt, aztán majd meglátjuk.

A szemétkosár mellé csinálok egy archív témát, és akkor oda mennek az értelmes, de már nem aktuális dolgok, a szemetes meg szemetes marad.

Igazából ezeknek a topikoknak egyetlen feladata van: akkor is témát adnak a fórumozóknak, ha nincs hír, újdonság, és éppen ezért még ha annyira nem is látszik az értelük vagy feleslegesnek tűnnek, szükség van rájuk.

lenne 1 javaslat bővítményre...

sok fórumon láttam (phpbb-s asszem) hogy van spoiler tag. és ha abba rakod az üzeneted, akkor elrejti, amig rá nem kattintassz a spiler gombra, és akkor lenyílik és tudod olvasni...

ez hasznos lenne szntem.

Lenne még 1 ötlet :D

azt hiszem ipb-s fórumon láttam, hogy a topic első hsz-ét, vagy bármilyen hsz-t, amit fontosnak tartunk fel lehet tenni kiemelt hsz-ként a topicon belül. Tehát aki belelép pl a call of pripyat bugok topicban, akkor az felül látja azt a msg-t hogy "ígymeg úgy ne postolj hibát mer irgumburgum" vagy pl 1 mod topicjába belelép, és látja a kiemelt postot felül, amiben talál letöltési linket, képeket stb.

1 példa: (orosz, de az most mindegy)
http://www.gameru.net/forum/index.php?showtopic=21707

Ez ötletes lenne, mivel kicsit fárasztó mindig beirni hogy "olvasd el a legelső postot, ott van" ...mert úgy sem olvassák el, túl messze van.

:)

Ez a gondolat bennem is felmerült olyan formában, hogy minden szobának lenne egy leírása, ha az illető belép a szobába, a szoba cím alatt. Eddig erre még nem találtam megoldást, de ez az első HSZ dolog nem tűnik rossz ötletnek.

Vissza
Top Alul