MOD ötletek

nos akko mán csak az acdc tool kell....

1 level changer amúgy így néz ki: (ez az esc-to-garbage levelchanger)

[285]
; cse_abstract properties
section_name = level_changer
name = exit_to_garbage_01
position = 29.34641456604,16.5561962127686,686.241638183594
direction = 0,0,0

; cse_alife_object properties
game_vertex_id = 1
distance = 7
level_vertex_id = 309788
object_flags = 0xffffff3e
custom_data = <<END
[pt_move_if_reject]
path = esc_way_if_reject
END
story_id = 91

; cse_shape properties
shapes = shape0
shape0:type = box
shape0:axis_x = 2.22939944267273,0,0
shape0:axis_y = 0,4.83859968185425,0
shape0:axis_z = 0,0,2.22939944267273
shape0:offset = 0,0,0

; cse_alife_space_restrictor properties
restrictor_type = 3

; cse_alife_level_changer properties
dest_game_vertex_id = 253
dest_level_vertex_id = 209876
dest_position = 36.4117431640625,0.481237411499023,-305.824523925781
dest_direction = 0.0111562451347709,-0.000250374461757019,0.0224392339587212
dest_level_name = L02_Garbage
dest_graph_point = start_actor_01

ilyen 1xű... azé kicsit ugye több, mint ami a xrspawnerbe látszik :))

ennek alapján már meg lehet csinálni, csak tudni kell az indulási pontot meg az érkezési pontot, ja és az induló level vertex id-jét meg érkezési level vertex id-jét .... meg kell ugye game story id is, de olyat már gondolom csináltál neki

Kösz az infót, így már lényegesen bonyolultabb. A progit természetesen nem találtam meg, de még nem mondtam le teljesen róla, pár helyen még megnézem. Max így marad nem olyan nagy gáz.

Olyan ez mint, ha a felső polcról le akarsz venni valami apróságot, és a fejedre borul minden.

Na megtaláltam, kicsomagoltam, megdöbbentem, így tényleg teljesen más.
Azért egy kérdés rögtön felvetődött bennem, mi szerepe van a section2.bin-nek?

Hiztok

Arra gondoltam hog lehetne a játékban kés helyett crowbar :P Avval nagyobb élmény lenne csapkodni.Meg őzikéket is lehetne belerakni :P

Meg azt a hülye zenét ami agropomnál szól meg néha a rádiókban azt lelehet valahogy cserélni?Pl Slipknotra vagy valami Mansonra? :D demost tényleg.

vagy firelake..... (de akkor már lehetne a kés helyett kisbalta is :D)

nem kell annak lenni hozzá. kitömitek a játékot, megnézitek melyik ogg az. utána a kiszemelt zenét átnyomjátok monóba, és kimentitek ogg-ba left és right külön... aztán bedobjátok a játékba a másik helyére, és kész. kb ennyi.

Kimmuriel":2061r3wq mondta:
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy melyik fájl tartalmazza a Stalker párbeszédeit?

pl.:
a szövegek itt: gamedata\config\text\eng\stable_dialogs_escape
ami összefűzi itt: gamedata\config\gameplay\dialogs_escape

Kimmuriel":w1e2adez mondta:
Azt hogy érted, hogy az fűzi össze?

A párbeszéd általában úgy történik, hogy akivel beszélsz kérdez valamit, te karaktered pedig válaszol rá. A "gameplay\dialogs" file-ok határozzák meg az ép aktuális párbeszéd lefolyását. Az "eng\stable_dialogs" file-ok pedig a párbeszéd tartalmát

Hali lenne egy kérdésem ,hogy lehet a S.T.A.L.K.E.R. Transport mod-ot be aktiválni mert akárhogy próbálkozok nem szál be a kocsiba!
Bemásolom a modot a mod mappába elindítom a játékot beírom ,hogy bind turn_engine kt és nem történik semmi

Please help

sok munkába tartana egy olyan modot csinálni amitől a belsőnézetű mozgás élethűbb lenne? gondolok itt olyanokra hogy rendes járás közben is dölöngél a kép és az emberke is..

Igen!
Látszék mondjuk a lába is,ha lefele néz.Aztán nem ártana az sem,ha a kezek olyan kesztyűbe volnának,melyek passzolnak a ruházattal.
Még valami,ha már a mozgásról beszélünk.Miért nem tud lehasalni a figuránk?
(KUSZIK,MÁSZIK,ALSZIK!!!!!!!!!!!!!!!!)
Ja,szia Ekolopista!
Azért nem voltam MSn-n,mert belemerültem játékba!Küldj e-mailt,az biztos!

Hasalni nem lehet, nemtom miért, olvastam egy interjút és ott elmondták miért de tökéletesen nem tudok angolul csak alapfokon... Ha jól értettem valami tereppel kapcsolatos. Egyébként az FPS játékokban sosem csinálják meg a karakter lábát. Ott van pl CoD, CS, BF2, stb egyikben sincs lába. De ettől függetlenül jó 5let egy ilyen

de van olyan fps amiben ha lefelé nézel látod a lábaidat. Ilyen pl. a Dark Messiah

Vissza
Top Alul