MOD ötletek

De a kezek.A kezek tényleg jó volna,ha követnék a ruházat jellegét.Mert bár lehet,nekem tűnik furcsának,mégsem tudom megszokni,hogy egy elvileg izolált ruházat "ujjbegykivágott" kesztyűben végződjék!
A hasaláson gondolkodtam,s lehet,azért nem engedi,mert ugye radioktíven szennyezett lehet a talaj ,s abba nem jó belefetrengeni.( A CoD 4-ben, a pripjatyi pályán van ilyen jelenség,amikor bújkálni kell a feletted,melletted átvonuló ellenség miatt,és a fűben fekszel...)

Aztán régi mániám már-többek a megmondhatói közöttetetk-hogy mennyire hőn áhítzom az után,hogy a pályák közötti átjárás folyamatos,prompt legyen,azaz az egész játéktér lényegében totálisan nyitott legyen.
Olyan szép volna,képzeljétek el,ahogy jó messze a "megszállt" részektől lehetne kincseket keresgélni,azzal a borzongató tudattal,hogy bármikor beüthet a blowout.Vagy találkozni egy csapat mutánssal,ellenféllel,akik éppen ott csámborognak,és először jól beszólogatni EGYMÁSNAK,AZTÁN ÜSSED,VÁGJAD EGYMÁST,ÚGY,HOGY NINCS FEDEZÉK! #B

Az is jó volna,hogy a freedomos kartársaimat rábírhatnám,hogy a parancsaimat kövessék,mikoron jól szétszabjuk a szigorúképű dutys töltelékek arcszerkezetét,és ne bírka módjára várják beee-beee a halált mondjuk a bár területén foganatosított és rendkívül jogos támadásaink során!
Buenos Bocsásson meg mindenki,de "emmán" a Battlefield Vietam játékban is megműködött! :!:

zombimorzsi":127gau96 mondta:
Az is jó volna,hogy a freedomos kartársaimat rábírhatnám,hogy a parancsaimat kövessék,mikoron jól szétszabjuk a szigorúképű dutys töltelékek arcszerkezetét,és ne bírka módjára várják beee-beee a halált mondjuk a bár területén foganatosított és rendkívül jogos támadásaink során!
Buenos Bocsásson meg mindenki,de "emmán" a Battlefield Vietam játékban is megműködött! :!:

Üdv Zombimorzsi!

Az OL2.2-ben már lesz lehetőséged belépni bármelyik frakcióba - bandita, merc, monolit is lehetsz - (de csak a true ending után), amitől az a frakció a barátod lesz, és a freeplay során csapatban lehet aprítani az ellenséges frakciókat. A baráti npc-ket magaddal hívhatod, és a levelchangereken keresztül is követni fognak a harcba (kivéve a földalatti részeket).

vagy felrakod a tavaly nyári free play story modot, oszt már abba is bennevolt ez a npc coop. azonban küldetések nélkül 1-2óra alatt rohadt unalmas lesz :)

vazvaz":1o0ye4tx mondta:
zombimorzsi":1o0ye4tx mondta:

Üdv Zombimorzsi!

Az OL2.2-ben már lesz lehetőséged belépni bármelyik frakcióba - bandita, merc, monolit is lehetsz - (de csak a true ending után), amitől az a frakció a barátod lesz, és a freeplay során csapatban lehet aprítani az ellenséges frakciókat. A baráti npc-ket magaddal hívhatod, és a levelchangereken keresztül is követni fognak a harcba (kivéve a földalatti részeket).

Szia Vazvaz!

Köszönöm,nagyon várom már!

A P.E.A.C.E.R. mod topikjában olvastam dezodor ötletét, egy új story vonallal kapcsolatban. Szerintem azt nagyon jól össze lehetne hozni, és lenne is hozzá 1-2 ötletem.(pl, esetleg meg lehetne csinálni egy olyan mod-ot, ahol más stalkerek bőrébe bújva kellene a zónában mászkálni[ghost, fox, vagy az eredeti stalker könyvből kiemelt szereplők]) kérdés, hogy ez mennyire megvalósítható? én nem igazán értek hozzá, de ötletnek jó. Ha meg valaki venné a fáradságot, és bevállalná hogy egy ilyen szempontból totál kezdővel nekiáll, akkor így megpróbálnék segíteni, amennyire tudok...

zombimorzsi":2h3jwvgr mondta:
De a kezek.A kezek tényleg jó volna,ha követnék a ruházat jellegét.Mert bár lehet,nekem tűnik furcsának,mégsem tudom megszokni,hogy egy elvileg izolált ruházat "ujjbegykivágott" kesztyűben végződjék!
Pont ezt akartam írni én is, de látom megelőztél! Teljesen egyetértek!

greg,

simán megvalósítható, viszont szntem senki nem ér rá manapság, aki meg is tudná. csak lopva megjegyzem hogy a priboi story is ilyen jellegű möd.

Kéne valami jó kis gitár mod, legyártani egy first person nézetes gityót, berakni fegyvernek, és mikor "lősz" vele, akkor a húrok közé csap... :lol: Különféle "töltény típusok" lennék az egyes lejátszható daloknak! fogatlan

jha és gyárthatnánk külömböző hangszereket (pl: dob ) aztán összeálhatna a "banda"
viccet félretéve szerintem se rossz ötlet.

A mutánsokat távol lehetne tartani a zenével, viszont a zombik bevadulnának, és "RÁKENRRÓÓÓÓÓLLL!" hörgések közepette egyre közelebb szivárognának... :twisted:

Jah ez mehetne a CS-be is és a magyar verzióban magyar dalokat lehetne átírni aztán azt beszéééli már az egész vá... akarom mondani Zóna :D :D :D Amúgy kár hogy nem igazán csináltak fun modokat a SoC-hoz :)

Szerintem Slipkont lenne jó miközbe rohan feléd a kiskutya hogy kitépje a májadat.

Hehe THE PRODIGY a kedvencem :D csak ettől bevadulok és sztem ahogy meghallanám a zenét mindenkit elkezdenék gyilkolni. Agyperzselő kis nótáik vannak :D

Jáksenás mindenkinek!
Tessék idefigyelni! Az irányító és a kétfejű kiméra-mutáns agyát miért nem lehet skalpként elvenni és árúba bocsátani?
Az addig OK,hogy a dwarfok kezét levághatja az embör fia,de ezen előbbiek testrészei is értékesek a leírások és történetek szerint!
Ezeken felül pedig: szeretném,ha kinyílnának a pályák,brühühű! :?
Oan jó vóna szögesdrótok nélül kalandozni,meg oda menni ahová akarok......Mármint a Zónán belöl,elsődlegesen.

Aztán még mindíg agymenésem van,és eszembe jutott,hogy a stalkerek történeteit,poénjait "mijé,de mijé" nem fordítja már le egy hozzáértő magyarra??????????????????????
Szerintem érdekesek lennének. :x

ja
ezt énis észrevettem
mindig akkorát nevetnek
énis akarooook nevetni! :cry: :x

Haligali!

Mivel most valahogy agymenésem van, megosztanám pár idióta ötletemet veletek. Hétköznapi advanced user lévén nem tudok ilyesmiket kivitelezni, de hátha valakinek megtetszene a dolog...

Szóval ugye főhősünk csak meghatározott kilógrammnyi cuccal a hátán tud rohangászni. Ez szép és jó, de ugye a tárgyaknak van térfogati kivetülése is, nemcsak tömegbéli. Hiába lesz egy falat kenyér 0,1 kg súlyú, szerintem senkit sem láttatok még 800 vekni kenyérrel zsonglőrködni. Ahogy egy közönséges sporttáskába sem fér bele 3 lefűrészelt csövű sörétes, 16 makarov, 2 AK 74 SU meg egy RPG vetőcső plusz 4 rakéta, 500 9x18as skuló, 380 5,45mmes plusz 12 kézigránát, hiába csak 48,5 kiló az egész. Tehát kéne találni módot valamiféle térfogat-limitre. Talán egy kicsit visszavetné a játék eleji hullafosztogatósdit is, amin szerintem a játékosok 90 százaléka túlesik (be kell valljam én is vérszemet szoktam kapni 8) )

Ebből indulva jöttem rá a többi dologra, ami miatt egyesek talán egyből küldenének a gumiszobába muszájdzsekiben.

Lehetne pl. a kereskedőknél mindenféle hátiszatyrokat vásárolgatni, különböző térfogattal, esetleg pisztolytáskát (és a pisztoly már nem a hátizsákból veszi el a teret), esetleg töltényöveket, moduláris vagy nem-moduláris taktikai mellényeket, a mellényekbe golyóálló betéteket (mit viszel több lőszert vagy nagyobb védelmet? :D).
Másik az egy szem elsősegélycsomag több összetevővel (kötszer, jód, antiradok, fájdalomccsillapító...), a külön gézcsomagok megtartásával. Mondjuk ez biztos keresztbe tenne a gyors-eü csomag felhasználásnak...
Vagy lehetne a zseblámpának\éjjellátónak\tetrisznek elemecske vásárolható. Mondjuk a lámpában 36 óra használat után elkezdene merülni a táp...(najó ez tényleg túlzás :D )

A következő viszont már viszont a fegyverbukhmmániám miatt pattant ki. Még a mostani fegyverkiegészítős\tuningolós móddokkal nem ismerkedtem meg annyira (CS-sel sem), nem tudom pontosan mi van benne. Fegyverekhez lehetne olyan apróságokat venni, mint szereléksínek, amikre lehetne távcsöveket\lámpákat\lézercélzókat\függőleges markolatokat\red dotot pakolni mint állat kinek hogy tetszik.

Na mindegy ha sok akkor lőjetek le most hogy ne szenvedjetek tovább :D

UI: miért nem csinált még senki AMD-65-öst a játékba?

Nah végigolvastam. lol2
Valamennyire egyet is értek, de valmennyire nemis.(nemtom elmndani mivel nem és mivel igen)

Vissza
Top Alul