Mod kereső

Hello

olvasom hogy itt is át lehet irni az actor.ltx filet..na de hol van????? még gamedata mappám sincsen.....

van csak nem látod, mert be vagy tömve a .db fájlokba. extraktorral kitömöd és akkor látható lesz, de gamedata mappa csak akkor kell, ha modokat használsz.

vazvaz":357q8ytk mondta:
Clear Sky database fájlokat kicsomagoló progi:

http://www.sendspace.com/file/ngoy5x

Használata: a csomagban van egy converter. exe és egy converter.bat file. A Clear Sky \bin mappájába kell másolni mindkét fájlt, és a converter.bat-tal indítani a kicsomagolást.

A progi létrehoz egy \unpacked könyvtárat, amibe kibontja az összes db-t, majd az \unpacked mappát át kell helyezni a játék főkönyvtárába. Ha ezt a könyvtárat gamedata-ra átnevezed, és az fsgame.ltx-ben engedélyezed a gamedata könyvtárat ($game_data$ = true| true| $fs_root$|gamedata\), akkor mehet a moddolás.

itt

Hát mostmár nem patchelem, már cordonnál vok, és elvileg a héten lesz új alaplap + e8500 + 4GB RAM, úgyhogy majd ha már bent lesznek újrakezdem, és akkor patch. Amúgy melyik kell? 1.4-es az jó? Mert most 200 kg-al tolom, patch nélkül és eddig alig láttam bugot, 1x se dobott asztalra, se bug report! Néha NPC-k furán mozognak fogatlan nem1

Akkor no 'script gamedata', maradhat 200kg és 1.4 patch?

patch nélkül és eddig alig láttam bugot

hát akkor nagyon szerencsés vagy, vagy keveset játszottál.

Ez a hangos izé ez micsodi? Ja és már rég meg akartam kérdezni, létezik valami mod készítő tutorial a stalkerhez bármilyen nyelven?

A hangos izé egy orosz hangcsomag az angolra szinkronizált hangok helyett.

Kifejezetten mod-készítési általános tutorialról nem tudok, de a gsc-game.com fórumán sok okosság összegyűlt az idők során. Most éppen megint nem működik, de időnként magához tér.

Helloka!

Valaki linkelne nekem egy nocd.exe-t a clear skyhoz? nagyon megköszönném! (EU ver)

légyszíves az ilyeneket privátban intézni - Tibi

Modiktól kérdem: A Nocd is illegálisnak minősül? Csak mert nocd-t az is használ akinek eredeti a gamája. Szerintem ez olyan mint a konyhakés: ölni is lehet vele de a konyhában megkönnyíti az életet. A dolgokat lehet jór és rosszra is használni és mi döntjük el hogy hogyan használjuk.

Huhh ez milyen filozofálgatós duma lett :lol:

Sziasztok! Valaki okos mondjon már nekem olyat hogy a belinket magyarosító link és a 1.5.04 az ugyanaz nem? Csak kiegészítve a nyelvi csomaggal. És ha igen valaki azt a travel fixet valahogy nem tudná belinkelni? Csak mert én annyira nem értek hozzá, és úgy olvastam, hogy a 1.5.04 az elrontja a pályalépéseket. Szóval hogy minden klappoljon. Köszi

Ja és TS1LB köszi ezt a hangcuccot már rég kerestem!

Huppsz sorry Tibi, ha nem voltam érthető akkor megvan az eredeti gamma, csak nem akarom hogy csiszolva legyen a CD egy idő után! :D Amúgy tényleg 2 oldalú a dolog, mert valahol hasznos az eredeti cd miatt másfelől a nocd egy crack típus!

Arra gondoltam, hogy azok akik értenek a moddoláshoz kivehetnék a multi mapok közül a bár területét(megközelítőleg ugyanaz, kissebb alakítás kéne) és akkor lenne bár is, ahol már ki lehetne találni egy esetleges mod történetet(zombikhoz beállni mint frakció :lol: na jó vicc volt.

De viszont a moddolással bajok lesznek szerintem mivel a nyelvi fájl más és szerintem emiatt ütközés lessz és ezért ha valaki új zélandon csinál majd modot az lehet albániába nem fog menni mert más a nyelvi fájl(persze ez képletesen).

Ilyen dolgokra jutottam, és még lesznek valószínű ilyen ötleteim.
Ui. Jó lenne SoC-os PDA is de ez csak ilyen hiányzik dolog.
(ja és az easter eggeket is gyűjteni kéne(nem bugot)) terminator1 javascript:emoticon('terminator1')

tutituti":qjq9jhfk mondta:
Arra gondoltam, hogy azok akik értenek a moddoláshoz kivehetnék a multi mapok közül a bár területét(megközelítőleg ugyanaz, kissebb alakítás kéne) és akkor lenne bár is, ahol már ki lehetne találni egy esetleges mod történetet(zombikhoz beállni mint frakció :lol: na jó vicc volt.

De viszont a moddolással bajok lesznek szerintem mivel a nyelvi fájl más és szerintem emiatt ütközés lessz és ezért ha valaki új zélandon csinál majd modot az lehet albániába nem fog menni mert más a nyelvi fájl(persze ez képletesen).

Ilyen dolgokra jutottam, és még lesznek valószínű ilyen ötleteim.
Ui. Jó lenne SoC-os PDA is de ez csak ilyen hiányzik dolog.
(ja és az easter eggeket is gyűjteni kéne(nem bugot)) terminator1 javascript:emoticon('terminator1')
szerintem csak az a kérdés, hogy lehet e új pályát tenni moddal a CS-ba. A SoC-ban megvannak a pályák, szóval a geometriát ki lehet nyerni, a textúrák meg benne vannak a CS-ba, több nem nagyon kell.

Meg kb 500 óra meló, ha már tudod mit miért csinálsz.

Vissza
Top Alul