Mod kereső

avojno":38y2t7rh mondta:
Sziasztok! VinoBob, küldtem privit, remélem megkapod.
A modokkal kapcsolatban: a SOC-ban nekem annak idején egy kombinált mod volt fennt. Ez tartalmazta a feladatok időkorlátjának feloldását (nem csak 24 órám volt rá, hanem ráértem mikor arra jártam), a hátizsák súlyhatárának kitolását ( ez exebinnek hála megvan, ezúton köszönöm Neki! ), a fegyverek nem rongálódtak idővel és végül a kereskedőknél mindent meg lehetett venni. Az utóbbi kettő nagyban rontotta a játék élvezetét, de lehetséges, hogy valakinek (vagy akár nekem) szüksége lehet rá. Ha valaki esetleg tud ehhez hasonlót - vagy akár csak az időhatár eltüntetőst - megköszönném ha feltenné ide.

igazán nincs mit:)

jim67 mi a lényege ennek az animals modnak?

vissza rak a játékba pár szörnyet (rat,cat,darf..ect )

kell hozzá új játékot indítani,vagy amugyis mükszik?

Súlylimitet átlehet úgy írni mint SoC-nál, (moddal, meg user-be vagy hol átírogatni), vagy CS-nél már turpisabb a helyzet?

exebin":lp1mfq5b mondta:
na és itt is van az általam készített apró kis mod.emeli a súlylimitet.
SHOC féle weight mod-ot használtam alapként.

http://www.sendspace.com/file/1u122u

enjoy;)

ha nem olvastál volna vissza vesir :wink:

amugy ugyanugy az act.ltx-et kell átírni mint anno a SHOC-nál.nem nagyon változott semmi se.
sok sikert:)

megkérdezném h lehet e torrentet linkelni, viszont ez egy mod a cs-hez.
Stalker CS Mod - Atmospheric Sound Project + additional game fix Ez az egyik
a másik meg:
S.T.A.L.K.E.R._ClearSky_Carrymod

Sziasztok! Hogy tudok több kilót vinni magammal clear sky-ban? Lécci vki leírná lépésről lépésre.
Valamint hogy lehet nézetet váltani hogy lássam a katonámat. És a 3. hogy tudom az orosz hangokat visszarakni? A felirat maradna angol csak a hangnak kéne orsz lenni... Előre is nagyon köszönöm

olvass vissza pár hsz-el előbb ott van súlymod is meg csak szöveg angolosítás (de ha angolosítás akkor én tudnák torrent-linket amit ha bemásolsz a localization mappába és törlöd az osooroszt akkor minden angol lessz ..... ha szabad akkor kaphattok linket )

tudtommal se a torrent se a mod nem illegális.

Akkor mi a torrent? fogatlan
Ilyet szól ' a katonámat' :lol: Nem oltalak amúgy.. :roll:

bind cam_1 kf1
bind cam_2 kf2
bind cam_3 kf3
legalábbis SoC-nál vmi ilyesmi volt..

Sziasztok! Olyan problémám van, hogy megcsináltam a súlylimitet ahogy leírtátok, felraktam a 1.5.3 patch-et de mikor belépek a játékba nem tudok mozogni se lőni semmit. És nem tudom megváltoztatni a billentyű parancsot sem a controlsban... Minden üres. Mi lehet a baj?

aki jót akar magának, ne tegye fel 1ik patchet sem. egyenlőre.

a legjobb kombó: 1.5.0 alap játék (angol verzió pl.) plusz a javított scriptek. semmi más nem kell!

ittvannak a scriptek: http://chernobyl.extra.hu/fixed_gamedata.zip

úgy kell feltenni mint 1 modot. kitömöd a cs mappába. majd az fsgame.ltx-ben átírod:

ezt a sort:

$game_data$ = false| true| $fs_root$| gamedata\

ilyenre:

$game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\

szal true-true. aztán new game és láss csodát. az összes eddigi patch csak rontotta a játékot, így legalább stabil, és ami a legfontosabb: végigjátszható.

Jövő héten megjön LE, megnézem. Akartam pont kérdezni, hogy angolhoz melyik patch kell de akkor 1ik sem :D Köszönjük dezodor!

Dezodor, vagy valaki! Kicsit hülye vok ehez (is) :lol:
De meg tudnátok mondani hogy az orosz milyen verzió 1.5 vagy rosszabb?

ha nincs patch az a legjobb a sebesség szempontjából viszont úgy nagyon sok a bug és bizonyos küldiket nem lehet megcsináni .

Én a múltkor azonnal felpakoltam a patchet és a 4 éves gépemen rezzenéstelenül futott közepes beállítások mellett! Nekem aztán teljesen mindegy hogy 25 vagy 27 fps sebességem van-e. Amíg 25 alá nem megy addig boldog vagyok. (mertugye ezt még pont folyamatosnak látja az emberi szem:) )

Vissza
Top Alul