Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
vazvaz":357q8ytk mondta:Clear Sky database fájlokat kicsomagoló progi:
http://www.sendspace.com/file/ngoy5x
Használata: a csomagban van egy converter. exe és egy converter.bat file. A Clear Sky \bin mappájába kell másolni mindkét fájlt, és a converter.bat-tal indítani a kicsomagolást.
A progi létrehoz egy \unpacked könyvtárat, amibe kibontja az összes db-t, majd az \unpacked mappát át kell helyezni a játék főkönyvtárába. Ha ezt a könyvtárat gamedata-ra átnevezed, és az fsgame.ltx-ben engedélyezed a gamedata könyvtárat ($game_data$ = true| true| $fs_root$|gamedata\), akkor mehet a moddolás.
szerintem csak az a kérdés, hogy lehet e új pályát tenni moddal a CS-ba. A SoC-ban megvannak a pályák, szóval a geometriát ki lehet nyerni, a textúrák meg benne vannak a CS-ba, több nem nagyon kell.tutituti":qjq9jhfk mondta:Arra gondoltam, hogy azok akik értenek a moddoláshoz kivehetnék a multi mapok közül a bár területét(megközelítőleg ugyanaz, kissebb alakítás kéne) és akkor lenne bár is, ahol már ki lehetne találni egy esetleges mod történetet(zombikhoz beállni mint frakció :lol: na jó vicc volt.
De viszont a moddolással bajok lesznek szerintem mivel a nyelvi fájl más és szerintem emiatt ütközés lessz és ezért ha valaki új zélandon csinál majd modot az lehet albániába nem fog menni mert más a nyelvi fájl(persze ez képletesen).
Ilyen dolgokra jutottam, és még lesznek valószínű ilyen ötleteim.
Ui. Jó lenne SoC-os PDA is de ez csak ilyen hiányzik dolog.
(ja és az easter eggeket is gyűjteni kéne(nem bugot)) terminator1 javascript:emoticon('terminator1')
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.