Mod kereső

Az én elmutálódott szemem 30 fps alatt már érzi a szaggatást :D

jim67":2nx1gtpc mondta:
ha nincs patch az a legjobb a sebesség szempontjából viszont úgy nagyon sok a bug és bizonyos küldiket nem lehet megcsináni .

a logban azt írták, hogy a patchekkel nőtt a sebesség 5%-ot. Én annyira nem vettem észre, viszont az tény, hogy patch nélkül a menü és az inventory piszok lassú, és nagyon bugzik, abba kellett hagynom a játékot a sötét völgyben, mert folyton kifagyott.. patch után eljutottam odéig, de megálltam a játékkal, mert közben a magyarosítást csinálom, és be akarom érni magamat a stringtáblákkal odáig, hogy aztán párhuzamosan tudjam játszani a játékot közben ellenőrizve a fordítást. Van ez http://www.softpedia.com/get/Tweak/CPU-Tweak/CPU-Control.shtml a progi , nekem ez sokat dobott Vista alatt a sebességen(10-15 fps +), ahol nem lépett be vga lmit(pl a kora reggeli sunshaft effekt igy is úgy is 20 fps). http://board.oblivion-lost.de/showpost.php?p=190321&postcount=1 [/url]

VinoBob":3dfwp9df mondta:
de megálltam a játékkal, mert közben a magyarosítást csinálom

Lassan érdemes lesz inkább játszani, mert a 04-es MULTI5 patch-ben ott van a magyar szöveg is. Innen tölthető a patch:
http://www.clubic.com/lancer-le-tel...-r-clear-sky-patch-v1-5-04-version-boite.html

Inno unpackerrel patch kibont, ClearSky_unpackerrel xpatch_04.db kibont, configs\text\hg (hg? miért nem hu?) mappa tartalmát bemásol, localization.ltx-et beállít, örül.

Hátha közbeír valaki... :)

nos én azt tettem fel amit Metro linkelt...de a főmenűben így néz ki

ss_marcell_09-13-08_11-08-15__mainmenu__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

szóval a localization.itx-be mit kell áttírni hogy normális legyen ?

update: visszaolvastam és font_prefix = _cent így írom müxik normálisan

TSL16b":35yb1qao mondta:
VinoBob":35yb1qao mondta:

Lassan érdemes lesz inkább játszani, mert a 04-es MULTI5 patch-ben ott van a magyar szöveg is. Innen tölthető a patch:
http://www.clubic.com/lancer-le-tel...-r-clear-sky-patch-v1-5-04-version-boite.html

Inno unpackerrel patch kibont, ClearSky_unpackerrel xpatch_04.db kibont, configs\text\hg (hg? miért nem hu?) mappa tartalmát bemásol, localization.ltx-et beállít, örül.

na ez zsíros :lol: , h közbe kijött egy patch amiben ott van a magyar szöveg is, ez mióta van? Tegnap este még serényen fordítottam, és kb jövő hét közepére kész is lettem volna, de ha ez műkdöik akkor hagyom a faxba.

Töltöttem fel én is egyet, de mire belinkeltem volna ide is megelőztél :D

TSL16b":1lqdmj76 mondta:
VinoBob":1lqdmj76 mondta:

és hogy kell müködésre bírni az inno-t?
elindítottam felugrot a console és aztán egyből el is tünt és nem csinált semmit...

exebin, ha még aktuális a kérdés, akkor így:
innounp.exe -x <patchneve>.exe

Aztán a CS unpackerrel meg valahogy így:
converter.exe -unpack -xdb xpatch_04.db -dir XTRACTED

VinoBob":3kyslzon mondta:
közbe kijött egy patch amiben ott van a magyar szöveg is, ez mióta van?

Csak a 04-es WW (MULTI5?) változatban jelent meg, ami kb. tegnap óta elérhető. A stalker.filefront.com-on is fenn van, gondolom az is ugyanez lehet.

nekem kellene valahonnan sleeping bag mod mert az éjszakákat nehéz átvészelni... ha valaki tud linket jelezzen! köszi!

dezodor":12zrbut7 mondta:
aki jót akar magának, ne tegye fel 1ik patchet sem. egyenlőre.

a legjobb kombó: 1.5.0 alap játék (angol verzió pl.) plusz a javított scriptek. semmi más nem kell!

ittvannak a scriptek: http://chernobyl.extra.hu/fixed_gamedata.zip

úgy kell feltenni mint 1 modot. kitömöd a cs mappába. majd az fsgame.ltx-ben átírod:

ezt a sort:

$game_data$ = false| true| $fs_root$| gamedata\

ilyenre:

$game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\

szal true-true. aztán new game és láss csodát. az összes eddigi patch csak rontotta a játékot, így legalább stabil, és ami a legfontosabb: végigjátszható.

ezek a szkriptek jók 1.503-hoz is?

dezodor":2gx2ksiz mondta:
nagyrésze onnan van, viszont nem teszteltük azzal a peccsel. ha nem jó, akkor az úgyis kiderül :)

váz dezo, nem leszek béta alany :cry: ...na jó 2-3 hónapja még lettem volna, dehát nem csörgött a teló a GSC-től, hogy "Vinokám várunk a a tesztre mer jó gammát akarunk csinálni,úgyhogy fedd fel a bugokat" :lol: . Majd ha valami nem megy nagyon a pöccsel, akkor felnyomom ezt is, hátha jaz segít. :wink:

a Dezodor féle patch-el ppróbáljatok elmenni yantar-ba... nálam kifagy

a következő üzenettel :

User Message:
----------------------------------------
Expression : fatal error
Function : CScriptEngine::lua_error
File : E:\priquel\sources\engine\xrServerEntities\script_engine.cpp
Line : 73
Description : <no expression>
Arguments : LUA error: ...Ĺ.Đ. - ×čńňîĺ Íĺáî\gamedata\scripts\sim_board.script:682: attempt to index local 'obj' (a nil value)

úgy tűnik hogy ebben a sim_board-ban nnem teccik neki valami

jim67":atdwznbe mondta:
a Dezodor féle patch-el ppróbáljatok elmenni yantar-ba... nálam kifagy

a következő üzenettel :

User Message:
----------------------------------------
Expression : fatal error
Function : CScriptEngine::lua_error
File : E:\priquel\sources\engine\xrServerEntities\script_engine.cpp
Line : 73
Description : <no expression>
Arguments : LUA error: ...Ĺ.Đ. - ×čńňîĺ Íĺáî\gamedata\scripts\sim_board.script:682: attempt to index local 'obj' (a nil value)

úgy tűnik hogy ebben a sim_board-ban nnem teccik neki valami

igen meg is mondja hogy mi nem tetszik neki:

attempt to index local 'obj' (a nil value)

nem jó a lua szrkipt, mivel egy olyan referenciát akar buzerálni, ami nem mutat sehova. Még jó, hogy elhányja magát, ha egy nullpointerrel akar indexelni valamit.

na belenézegettem a kérdéses fájlba

Code:
function sim_board:setup_squad_and_group(obj)
        --printf("tsg["..obj:name().."]")
        local level_name = level.name()
        --' Ăđóďďó áĺđĺě čç óđîâí˙.
        local obj = alife():object(obj.id) -- itt a 682.sor

sajnos nem tudok luául, így lövésem sincs hogy mi lehet a gond, és az is baj, hogy a kommentek cirill betűkkel vannak, és gondolom oroszul, szóval még ha akarnám, se lenne esélyem megérteni, hogy mit szándékoztak ott tenni. Megnéztem a dezodor által linkelt fixed_gamedatát, és abban is ugyanez a kód detto, úgyhogy az ezt a hibát nem tudja kijavítani sajnos(hacsak nem nekem már a 1.503-as patch miatt már a javított verzsön van fennt). :| Viszont aki tud lua-t az belenézhetne hátha esetleg szemet szúr neki valaki.

mindeggy akor tehetem fel a ptch-et meg megint kezdhetek új játékot :cry: (pedig milyen jó cuccaim vannak )

Na megjött LE, most installálom. Csak nemtudom, hogy akkor patcheljem-e vagy csak a scripteket tegyem fel?! :| Vki segítsem pls!

patch-eld csak nyugodtan mert a dezodor félében agroprom-ig juthasztsz tovább nem...yantar-ba nem lehet áttmenni (lásd pár hsz-el lejebb ).... viszont eddig ez volt a legstabilabb...1x sem vágott ki és bug sem volt..kár hogy nem lehet tovább vinni )

Vissza
Top Alul