Milyen VGA kártyád van?

Milyen VGA kártyád van?

• nVidia

Szavazat: 0 0.0%
  • ATI

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
bezony. Amúgy nem tudom, hogy vagytok ezzel a vista témával... nem is tudom már, hogy mikor, de lesz SP3, abban meg valószínűleg benne lesz a dx10 támogatás is. Ezt a vistát úgy kerülöm, mint a leprás macskát. Amíg lehet, addig marad az xp.

Az meg, hogy mikorra tudják a programozók kihasználni teljesen a dx10 adta lehetőségeket... Azt csak Bill gates tudja.

Igazából én sem tudom hova tenni ezt a Vistat, mert nagy a gépigénye, viszont 64bitet támogatja és a gyorsabb DX10-et is. Kicsit még korainak érzem... legalább a 64bites XP-re csinálhattak volna több programot...
SP3-ban tényleg lesz DX10 támogatás? Ennyire nem lehet jó szívű Bill G. :P

háát... nem tudom, hogy benne lesz -e biztosan... De 2008 első felére jön ki, addigra meg szerintem pofátlanság lenne nem beletenni:)
ha pedig benne lesz, akkor még jó hosszú ideig megszabadulunk a vistától fogatlan

A vistáról annyit, hogy szerintem nem korai pont időben van, mert itt az ideje, hogy több pénzt pakoljon a nép a microsoft meg a többi gyártó zsebébe. Viccet féretéve nem nagyon akartam nekiesni az új os-nek, mert kicsit féltem tőle, ezért 10.2-es linuxot (Suse-t) használtam , használok is , csak a webes dolgokat muszály windowson csinálni, nade annyira ez a lunux sem olyan jó, mint ahogyan a a nagyokosok memondták! mire mindenhez találtam drivert befontam a hajamat, persze itt van az, hogy kevesebbet fejlesztenek a unix rendszerekre nagy kutyafülét minden szart csinálnak rá, de soha nem olyat, ami meg kellene egy olyan embernek , aki használni is akarja minden nap. végül most megy rendesen a cucc, de nem gyorsabb, mind az xp-m, persze ami már vagy 1 éve fennt van a gépemen és rendesen megy a net is mellette, minden okos beállítás kérdése és tudni kell mit kell kikapcsolni! nade vissza oda ahonnan kiindultam, szóval én is megkaparintottam a magyar vistat teljesen legálisan ,de azért nehezen szántam rá magamat , hogy telepítsem, ezért inkább az öcsém masinájára dobtam fel tudni kell gigabyte alaplap 2,6os p4 512memoria 400mhz egy 9200se kártya meg 120 vinyó ,szóval nem egy mai csúcsgép hanem mára már egy telejesen átlagos. alig 40perc alatt felment nagyon gyorsan bootolt és csak a hangkártya dirvert nem ismerte fel.(linuxon az alaplapi csipkészletet ismerte fel semmi mást) Na vinyó nyomta a kerregést mint atom bementem az indexkezelőt meg a sok csillivilli parasztvakítást az ember kikapcsolgatja (nem az aero-ra gondolok) és még gyorsabb is lett a renszer mint az xp, igaz csak a mellé van telepítve mert tesóm még tesztelgeti,de én úgy gondolom, hogy megéri váltani annak, akinek vagy 64es procija van és 1giga ramja vagy olyan 32bites megoldása, amely nem több minz 2-3 éves, mert azokból a gépekból kicsivel többet ki tud hozni és játék is simán megy rajta és ha kcsit több ramja van az embernek nem is lehet a windowst észrevenni játék alatt! Ennyi az én tapasztalatom róla!

Az száz, hogy a témája nagyon jó. Nekem xp-n a vista téma van, de ha nem nézi meg valaki a rendszert, simán elhiszi, hogy Vista :) Csak a 3D-s ablakok hiányoznak :?

Részemről teljesen egyetértek widrával, én még korábban teszteltem pár vista beta-t, és tetszett. Mág várok egy eredeti kulcsra, de én is fel akarom tenni. AZ új office-ra meg pláne kíváncsi vagyok.
Azoknak, akik említették itt az aero-t meg a kinézetet: az az alap, mikor az ember feltesz egy windowst, hogy visszatér klasszikus nézetbe. Ennél jobban talán csak az ntfs dátumozás kikapcsolása gyorsíthatja meg jobban. Nekem is tetszik az áttetsző ablak meg ilyesmik, de a sebességért mindent...

Tibi":2fr2d7gd mondta:
Mi olyat írtam már megint, amit át kellett valakinek szerkeztenie kérdés1 ?

Neked kell tudni mi hiányzik onnan ördög_zöld egyébként ne te voltál? Akkor szokta így kiírni... kérdés1

Hátha én olyat írok első mondatnak, hogy ,,Íz jó.", akkor nem vagyok teljesen nomrális. Fogalmam sincs, mit akart ez jelenteni :? Nem vagyok ma teljesen ép, felvi. iődszak van dühös2

hello hello azért nem mindenki kizárólag játékra használja a gépét szóval nem minden esetben ez a mérvadó, tudom nagyrészben sok embernek igen :D , de ez a lassúság a driver kiforratlanságának is betudható és ha jól visszaemlékeztek akkor anno ugyan ez volt a win98se vs huh de nagy kalap szar windows ikszpé ahhoz sem volt semmi drájver de már összehasonlították fűvel fával meg nehogymár ez nem reális alap egy teszthez az öreg MPCM.ek tudtak tesztelni azt is megondták majdnem pontosan hogy mikor jön az új windows.....na mind1 ez csak érdekességként!!!

egy kicsit kigyomlálták a kódot és így gyorsítottak rajta, de részleteket nem tudok mert vagy 1 éve nem vagyok már benne ebbe a programozás dologban , mivel így is elkockásodik az ember eléggé....szóval a tapasztalat az, hogy vista alatt mentünk egyet a stalkerral és szépen futott egy két fps.el többet hozva mint xp-n persze tudom ez nem elég de nem lehet tesztet csinálni igazából addig amíg nem lesz dx10es játék vagy olyan software ami kihasználja tökéletesen a hardwaret hiába vannak meg a trabihoz a cuccok amivel bütykölni szokutuk az új mercihez nem lesznek ezek jók.

widra nincs egyedül az eredményeivel. Bár mostanában eléggé el vannak gatyásodva a minisztériumok, de a microsoft magyarország fű alatt nagylelkűen mindig mindenkit megdob egy-egy teszpéldánnyal, hogy lássák a rendszergazdák, mennyire jó is ez nekik... Na lényeg ami lényeg, hogy az IRM-es rendszergazdák munka és legfőképp hálózat szempontjából tesztelték az új OS-t. Bár a hálózati része a dolognak számunkra nem mérvadó, összeségében mégis azt tapasztalták, hogy az új rendszer jobb. És el lehet hinni: ők nem mai vasakon teszteltek... Bár én nem lehettem ott, de ha valakinek lehet hinni, akkor nekik igen. Persze, engem sem ők győztek meg, de tisztában vannak vele, hogy minél gyorasabban átállnak az új rendszerre, annál jobb lesz nekik (más kérdés az ár, amit még túl magasnak tartanak, de ez minden OS váltáskor megejtendő rituálé...).

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul