A
Anonymous
Most 55ezer Ft, tavasszal még olcsóbb lesz. 8)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Chabi":h7axykic mondta:pYura":h7axykic mondta:Csak nézz meg két egyforma képet, amit nV és ATI kártyán csináltak. Látni fogod a különbséget.
Én meg egy ATI X1950Pro-t tervezek majd a STALKER alá a képminőség és a teljesítmény miatt. A 7900GS-t veri és a 7950GT-vel egyszinten van. Többet nem akarok rákölteni.
Képminőség: DX9-es nVidia kártyák HDR alatt nem tudnak AA-t, az ATI kártyák viszont igen.![]()
pYura":11u37c32 mondta:Majd pont kell az AA a HDR mellé...dirver és idő kérdése az egész :roll:
widra":2n4ovsnu mondta:Én nem tudok dönteni, hogy egy S3Trio2d/3x-et vegyek vagy egy RivaTNT M64Ultrát-e nagyon nagyon jó kártyák és simán odabaßnak egy 8800-nak 8) :lol:
Chabi":5idv1qcb mondta:pYura":5idv1qcb mondta:Majd pont kell az AA a HDR mellé...dirver és idő kérdése az egész :roll:
Úgy a szép nem ?(a DX9-es nV architektúra hardveresen nem tudja, az első nV ami képes HDR+AA megjelenítésre az az új GF8x széria)
pYura":27hoa753 mondta:widra":27hoa753 mondta:Én nem tudok dönteni, hogy egy S3Trio2d/3x-et vegyek vagy egy RivaTNT M64Ultrát-e nagyon nagyon jó kártyák és simán odabaßnak egy 8800-nak 8) :lol:
Most vettem a retro gépbe GeForce256-ot 32MB SDRAM-al 8) 3000 volt postával.
7-8k-ért kapsz Ti4200-t. Ha konkrétan kigondoltad mennyid van rá segítünk eldönteni![]()
Úgy legyen 8)Chabi":33rmttpx mondta:Akkor majd megy HDR+2AA-n. :lol:
hispan1":1iortzw4 mondta:Üdv a fórumon sajt88!
Nos én nem vagyok szakértő, de a 9600 egy kicsit kevés lehet.
Tibi":37lssr7r mondta:Csak sajnos 128 MB memóriája van :roll:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.