Milyen VGA kártyád van?

Milyen VGA kártyád van?

• nVidia

Szavazat: 0 0.0%
  • ATI

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Chabi":h7axykic mondta:
pYura":h7axykic mondta:
Csak nézz meg két egyforma képet, amit nV és ATI kártyán csináltak. Látni fogod a különbséget.

Én meg egy ATI X1950Pro-t tervezek majd a STALKER alá a képminőség és a teljesítmény miatt. A 7900GS-t veri és a 7950GT-vel egyszinten van. Többet nem akarok rákölteni.

Képminőség: DX9-es nVidia kártyák HDR alatt nem tudnak AA-t, az ATI kártyák viszont igen. :)

7900GTO 7950GT-vel egy árban van és 7900GTX szinten megy :lol:

Majd pont kell az AA a HDR mellé...dirver és idő kérdése az egész :roll:

Én nem tudok dönteni, hogy egy S3Trio2d/3x-et vegyek vagy egy RivaTNT M64Ultrát-e nagyon nagyon jó kártyák és simán odabaßnak egy 8800-nak 8) :lol:

pYura":11u37c32 mondta:

Úgy a szép nem ? :) (a DX9-es nV architektúra hardveresen nem tudja, az első nV ami képes HDR+AA megjelenítésre az az új GF8x széria)

widra":2n4ovsnu mondta:
Én nem tudok dönteni, hogy egy S3Trio2d/3x-et vegyek vagy egy RivaTNT M64Ultrát-e nagyon nagyon jó kártyák és simán odabaßnak egy 8800-nak 8) :lol:

Most vettem a retro gépbe GeForce256-ot 32MB SDRAM-al 8) 3000 volt postával.

7-8k-ért kapsz Ti4200-t. Ha konkrétan kigondoltad mennyid van rá segítünk eldönteni :)

Chabi":5idv1qcb mondta:
pYura":5idv1qcb mondta:

Úgy a szép nem ? :) (a DX9-es nV architektúra hardveresen nem tudja, az első nV ami képes HDR+AA megjelenítésre az az új GF8x széria)

Nem vagyok benne biztos, hogy a mostani kártyám elbírná a HDR-t 4AA-al, szintúgy, mint a betervezett ATI kártyád :( nVidia okkal várt a 8.generációra :roll:

pYura":27hoa753 mondta:
widra":27hoa753 mondta:

Most vettem a retro gépbe GeForce256-ot 32MB SDRAM-al 8) 3000 volt postával.

7-8k-ért kapsz Ti4200-t. Ha konkrétan kigondoltad mennyid van rá segítünk eldönteni :)

Uuuu köszönöm szépen de csak 500 pénzem van rá apukám nem akar többet adni az ilyen cuccokra, de ha megveszitek a hírdetett 10 méter kályhacsövemet akkor lesz Widrának új csúcs videokártyája :lol:

Tiszteletem a mutánsölő uraknak ! :lol:
Itt olvasgattam, milyen überbrutál konfigok vannak, gondoltam, lévén hogy 1 éve aktivan foglalkozok igy-ugy STALKER-ral .. Nyerek már egyet...
Várhatóan mire kijön a játék, addigra a kövi konfigom lesz:
Intel Proci 2,2 GHz körül
1 Giga Samsung ram , 400 MHz körül
1 db ATi 9600 Pro a maga 256 Mega ramjával ...
(+ szar noname egér & bill ) :lol:

hispan1":1iortzw4 mondta:
Üdv a fórumon sajt88!

Nos én nem vagyok szakértő, de a 9600 egy kicsit kevés lehet.

Kevés az volt nekem eddig de még a Chronicles of Riddick Escape from Butchers Bay is szagatott meg a Just Cause is. :? A többiről ne is beszéljünk. :evil:

Öcsémnek is 9600-asa van, XT 256 MB RAM-mal, másik öcsémnek síma 9600 128 MB-al, csak azért ismerem ennyire jól ennek a kártyának a képességeit.

Utóbbi napokban kicsit utánaolvastam az olcsóbb kártyáknak is... Inno 7600GST-t érdemes venni 30k alatt vagy (még mindig) 6800GS-t 25k alatt. 256MB memória azért kell..... btw most találtam egy programot, ami figyel, hogy mennyi memóriát használ ki a rendszer a VGA-dból. :!: http://www.nonatainment.de/web/Default.aspx?tabid=62 Most tesztelem... :roll:

Tibi":37lssr7r mondta:
Csak sajnos 128 MB memóriája van :roll:

Igaz, AA és HDR felejtős vele, de ezért nem rossz.

ps.: az oldalon elírták, a Zalmanos változat 20k fal1

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul