widra
New Member
Nem tudom azért az ár kicsit magas és persze nagyon pénzcentrikusak, ha egy 20asért mondjuk odaadnák vagy 32ért az ultimate-et akkor simán megvenné mindenki 2 db lincece-el :lol: ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
pYura":3c6nhadw mondta:Bahh na igen... ezért utálja mindenki (hispanon kívül) a Microsoftot. Pénzéhes dögök!! >.<
Tibi":1mkrrgnj mondta:pYura":1mkrrgnj mondta:Bahh na igen... ezért utálja mindenki (hispanon kívül) a Microsoftot. Pénzéhes dögök!! >.<
Én se utálom a Microsoftot. Addig fogok Windows-t használni, ameddig nem csinálják a játékok legalább 90%-át Linuxra is. Nekem ez a lényeg egyelőre, később meg majd elválik
.
widra":113zmpas mondta:Tibi":113zmpas mondta:pYura":113zmpas mondta:Bahh na igen... ezért utálja mindenki (hispanon kívül) a Microsoftot. Pénzéhes dögök!! >.<
Én se utálom a Microsoftot. Addig fogok Windows-t használni, ameddig nem csinálják a játékok legalább 90%-át Linuxra is. Nekem ez a lényeg egyelőre, később meg majd elválik
.
Te a linux sem ám valami egetrengető dolgo annyira bonyolítva van hogy az felesleges. xserver ez kezeli a desktopot egy csomó esetben lefagy, főleg akkor amikor a vga drivert tettem fel és utánna csak parancssor maradt az ujraindításra és mit ne mondja nem egy kellemes scriptet készíteni , nem olyan embereknek való, aki mindennap használni akarja, hanem olyanoknak , akik fejlesztenek platform függetlenül nem használnak webfejlesztéshez macromedia és egy programot a gimp egy nagy szar nem értem miért nem tudak egy mainformot készíteni amibe beletesznek mindent
a parancsok meg annyira hülyén vannak megoldva , hogy eszméletlen nem kézenfekvőek hanem azt tükrözik, hogy egy elmebeteg kockafej kitalált egy kernelt és minden marha aki ért hozzá írt valamit bele és olyan parancok meg szerkezetek jöttek létre, hogy eszméletlen a mount parancs az így néz ki /mnt
szóval nem is nagyon lehet rájönni és nem egyszerű a rendszer karbantartása abban az esteben, ha valami elmegy és nem marad ott a grafikus interface ami nagyon megnehezíti a dolgokat és főleg én nem izgulok arra, hogy ha nem látom hogy csatolja fel a meghatjtókt meg a driverokat melyik stack-ba tölti be az igaz, hogy a windowsban a hibamegjelenítésen lehetne állítani az jó lenne, mint kezdő haladó profi szinten és annyi hibát és infót adna ki amennyit a Bot beállított a gépén...
Tibi":yd4ieyve mondta:widra":yd4ieyve mondta:Tibi":yd4ieyve mondta:pYura":yd4ieyve mondta:Bahh na igen... ezért utálja mindenki (hispanon kívül) a Microsoftot. Pénzéhes dögök!! >.<
.
Te a linux sem ám valami egetrengető dolgo annyira bonyolítva van hogy az felesleges. xserver ez kezeli a desktopot egy csomó esetben lefagy, főleg akkor amikor a vga drivert tettem fel és utánna csak parancssor maradt az ujraindításra és mit ne mondja nem egy kellemes scriptet készíteni , nem olyan embereknek való, aki mindennap használni akarja, hanem olyanoknak , akik fejlesztenek platform függetlenül nem használnak webfejlesztéshez macromedia és egy programot a gimp egy nagy szar nem értem miért nem tudak egy mainformot készíteni amibe beletesznek mindent
a parancsok meg annyira hülyén vannak megoldva , hogy eszméletlen nem kézenfekvőek hanem azt tükrözik, hogy egy elmebeteg kockafej kitalált egy kernelt és minden marha aki ért hozzá írt valamit bele és olyan parancok meg szerkezetek jöttek létre, hogy eszméletlen a mount parancs az így néz ki /mnt
szóval nem is nagyon lehet rájönni és nem egyszerű a rendszer karbantartása abban az esteben, ha valami elmegy és nem marad ott a grafikus interface ami nagyon megnehezíti a dolgokat és főleg én nem izgulok arra, hogy ha nem látom hogy csatolja fel a meghatjtókt meg a driverokat melyik stack-ba tölti be az igaz, hogy a windowsban a hibamegjelenítésen lehetne állítani az jó lenne, mint kezdő haladó profi szinten és annyi hibát és infót adna ki amennyit a Bot beállított a gépén...
Legyen neked igazad, nem kezdek el kötekedni![]()
widra":16prwnzz mondta:Te a linux sem ám valami egetrengető dolgo annyira bonyolítva van hogy az felesleges. xserver ez kezeli a desktopot egy csomó esetben lefagy, főleg akkor amikor a vga drivert tettem fel és utánna csak parancssor maradt az ujraindításra és mit ne mondja nem egy kellemes scriptet készíteni , nem olyan embereknek való, aki mindennap használni akarja, hanem olyanoknak , akik fejlesztenek platform függetlenül nem használnak webfejlesztéshez macromedia és egy programot a gimp egy nagy szar nem értem miért nem tudak egy mainformot készíteni amibe beletesznek mindent
Kiriyama":21gnvxc6 mondta:7800gtx idén még elég lesz![]()
jim67":3g3v60ft mondta:nekem radeon 9600 xt 256mb videó kari van remélem menni fog rajta közepes beállítások mellet :roll:
wasaby44":2qrxlx1i mondta:Kiriyama":2qrxlx1i mondta:7800gtx idén még elég lesz![]()
az tökéletes. de a 7950-es is csak 60.000. jobban megérné
Ave":1gw6p6kf mondta:Te Pyura nem adtál el véletlenül egy 7600 Gt-t még decemberben? :lol:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.