Milyen VGA kártyád van?

Milyen VGA kártyád van?

• nVidia

Szavazat: 0 0.0%
  • ATI

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Akkor jó.

Egy kis off: akartam venni egy saitek eclipse billentyűzetet, mert jól néz ki. (http://images.planetamd64.com/guru/eclipse/eclipse.jpg)
Csak az a baj, hogy ez nem magyarított (és emiatt nincs billentyűje az í és ű és ó karaktereknek, ami ugye bajos).
Nem tud valaki egy hasonlóan kultúrált (csak a karakterek világítanak, nem az egész billentyűzet) magyarított billentyűzetet?

Hát nem hinném, hogy nagyon van... egyébként miért jó az ha világít??

Egy ilyenre én is régen vadászok már... (csak kicsit szolidabb külsőben :) )

Arra jó, hogyha sötétben vagy, és gépelsz, látod hogy mit ütsz be és nem gépeled el. Én nekem gyakori hibám van ebből, mert sötétbe szeretek gépezni (nem világít bele a monitorba se a tévé, lámpa stb.)
Másrészt meg jól mutat :) (bár én nem ezért venném meg).

Ha nem tudsz vakon gépelni inkább kislámpa mellett csináld, mert szerintem az a neonvilágítás csak rontja a szemet. Ráadásul kék :?

Ebben az lett volna a jó, hogy tud gyengén is világítani így épp csak látszik. De mindegy, mert tényleg nincs a piacon olyan dolog, amit én keresek...

Egy ATI 9550 128MB-os! Sajnos nem egy húbazz kártya, de fog futni a S.T.A.L.K.E.R. ,még ha nem is maximum beállítások mellett, de fog!

Szerintetek milyen kártyát érdemes venni, ami nem túl drága, de porbléma nélkül elfutna rajta a játék!? Nem vagyok nagy hardware szakértő, szóval nem tud mit lenne jó venni! Jelenleg egy ATI 9550 van, ettől kéne egy jobb kártya!

dx8-as módban el fog menni szerintem, de ha azt akarod, hogy dx9-ben is menjen, akkor egy új generációs ati kéne, vagy egy nvidia > 6800

7300GT DDR3, 7600GST nagyon jó vételnek számít, de érdemes még várni kb 2 hónapot mire kijönnek az új kártyák (és a STALKER) ;)

Ha már itt tartunk, nem vagyok nagy szakértő, ezért laikusként teszem fel a kérdést: milyen újdonságokat fog hozni a DX9-hez képest a DX10? És vajon a DX10 lesz annyira tartós, mint a DX9? (ezt úgy értem, hogy a DX9 már jó ideje használatban van...)

pár irányvonal:
-shader model 4.0
-a gpu ezentúl használhatja a system ramot textúrázásra
-több szálon dolgozhat a gpu ezentúl
-cpu használat nélkül bohóckodhat a gpu a textúrákkal
-textúrák előzőleges betöltése
-olyan cucc, ami megakadályozza éppen nem látható dolgok renderelését (micsoda újdonság)
-és még egy lényeges dolog: hogyha ugyanazt a dolgot, vagy valami nagyon hasonlót többször kell kirajznolni, például egy erdőt, hasonló fákkal, vagy egy hadsereget például hasonló modellekkel, akkor a milliószori kirajzolást egyetlen eggyel lehet helyettesíteni, ezzel sok időt spórolva a cpu/gpu-nak

Szóval a dx10 szvsz inkább a sebesség, optimalizáció felé fog elmenni. Bonyolultabb lesz minden játék, és emellett talán még gyorsabb is:)
talán szebbek lesznek a fényhatások még, és az árnyékok, árnyalatok

a wikipedián több info is van még ezenkívül. Mondjuk ez is onnan van:)

hát nekem nem szállt el az agyam dx10től.szerintem még 1-2 évig simán helytállna a dx9, de persze a vistát is elkell adni valahogy(nevetséges)

Ok, szóval jobb lesz. De hogy mennyire lesz időtálló, ez kérdés. Elvileg a Microsoft 2010 előttre nem tervez újabb OS-t, szóval addig biztosan marad, legalábbis szerintem.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul