Microsoft Windows Seven

erősítőt meg házimozit hátra , fülest előre , aztán nem lesz gond , de nemértem mit kell kalibrálgatni olyan sokat :S

kösz, majd megnézem.

kalibrálás: amikor azzal bajlódok hogy elfogadja a fülest, de csak azért se. kimegyek az udvarra ordibálok egyett, bejövök, kiszedem a fülest, és ráteszem az erősitőt.

de az XFX hangrendszer telepítését továbbra se engedi, pedig levettem hogy "soha ne értesítsen" tibi

na tudom akkor mit nem fogok még egy jó ideig telepíteni :)

Valamiért azt gondoltam, hogy ez csak az XP-re érvényes, mindegy :D .
A 64 bites változattal mennyire kompatibilis a programok és játékok többsége? Ami fut 32 bitesen az a 64 bitesen is fut minden probléma nélkül vagy arra csak kifejezetten 64 bites rendszerekre írt programokat stb-t lehet rakni?

elméletileg futnak a 64bites rendszeren a 32bites programok, gyakorlatilag viszont fogalmam sincs, mivel nincs tapasztalatom. Majd jön valami tapasztaltabb emberke és megmondja.

Tibi":2g690z93 mondta:
Valamiért azt gondoltam, hogy ez csak az XP-re érvényes, mindegy :D .
A 64 bites változattal mennyire kompatibilis a programok és játékok többsége? Ami fut 32 bitesen az a 64 bitesen is fut minden probléma nélkül vagy arra csak kifejezetten 64 bites rendszerekre írt programokat stb-t lehet rakni?

Igen a játékok elfutank bár van aminek kell patch de nekem eddig elfutott mind. A programok is elfutnak bár amiket általában használ az ember van aminek már van 64bites változata is :D. Drivereknél van néha gond ha pl régebbi a nyomtató vagy skenner de akkor meg a gyártónál lehet beszerezni vagy pedig win update is letudja szedni érdemes először azzal próbálkozni.

Akkor nem tűnik vészesnek. Azért agyalok ezen az egészen, mert lassan túladok a régi gép alkatrészein és az árából szeretnék még +2 GB memóriát venni a mostani 2 mellé (Kingston HyperX DDR3 1600 MHz, ki tudja meddig fogják árulni még ugyanezt a típust, nem akarok úgy járni mint régebben hogy már nem tudtam venni ugyanolyat mint ami a gépben volt), így meg már 5 GB-ot kellene tudnia kezelni.
Esetleg azt nem tudod hogy ez a 64 bites XP-re is igaz-e?

Igen igaz arra h tud elég sok memóriát kezelni 128 GBt ha jól emlékszem de nem vagyok benne biztos :D de akkor már érdemesebb win 7-et feltenni 64bitben :D.

ha játszani akarsz akkor nem kell neked 64bit-es oprendszer , a memória miatt talán de egyébként semmi hasznát nem fogod venni , a jól megszokott programjaid meg nem fognak menni , hacsak nem telepítesz 64bites verziót

Vissza
Top Alul