Microsoft Windows Seven

Jim67":laavy3et mondta:
A vateran érdemes vásárolni dolgokat nameg a fárszfenét , ismerősőm vett valami se mobilt és kiderült , hogy a csákó aki eladta a cuccost , az kiderült hogy egy csaló , nembaj haver volt miskolcon megtalálta a klienst , és meg akpta a telefont. Használtan elektronikai dolgot még nem vettem , akrmilyen garancia van hozzá felejtős .

Eredetiben egy noti szerintem megfizethetetlen, de ha ott veszed sokkal kevesebbe kerül. Először is olyantól kell venni, akinek van már adott esetben több száz sikeres üzlete. Én is így vettem a notit és gyári állapotban kaptam meg, azóta sincs semmi baja. Öcsém is vett már ott vagy 4 telefont, monitort, csomó dolgot: egyszerűen csak megbízható eladót kell találni (és ebből szerencsére sok van). A vatera lényege az, hogy ugyanannyi pénzért ott jobb dolgokat lehet venni.

A gépet nézem.

ám tudjátok van ez az alvó állapot win7-en is na szal azt szeretném tudni hogy e közben ha valamit töltök utorrent-el akkor tölt a cuccokati alvó állapot közben?

elméletileg kéne , mert ugye hibernálódik a dolog és ha visszatérsz akkor írja , hogy 1 program fut , azstali gépen minek hibernáció ?

mondjuk egyszer kipróbáltam aztán ugyanazok az ablakok ugyanott voltak mint előtte majd egyszer kipróbálom azt is hogy éjszakára alvó állapot én is alszok és a gépem is aztán reggel suli előtt kikapcsolom hogy pihenjen egy kicsit

azért előtte bizonyosodj meg , hogy működik-é az a torrent alvó modban , mert ha nem akkor egy éjszaka feleslegesen ment a géped .

Az egyik informatikus ismerősöm dicsérte, de csak nehogy úgy megszívják, mint a Vistával.

Hibernálva nem tölt. Ha hallgatod, leállnak a winyók is, a RAM tartalma a merevlemezre kerül és gyakorlatilag leáll a rendszer (mentett munkamenettel). Laptopoknál az alvó állapot ugyanez, közben nem tölt.

Igen , ez valóban így van ,de ha nem akarjátok , hogy sokat fogyasszon a verda , akkor frissebb alaplapokon van ilyen takarékos mod , és ezzel is lehet energiát takaríthatsz meg meg :D

Sajnos attól még hangja lesz, mert: 1) mennie kell a lemezeknek, ha tölt/dolgozik a rendszer; 2) mennie kell a hűtésnek valamilyen szinten; és e kettő miatt máris ugyanolyan alaphangja van a gépnek, mintha üzemelne, csak persze kevesebbet fogyaszt...

túl lehet azt élni , sőt ha az ember 1 hétig kamerának a servere melett aszik azt is túl lehet élni . a win7 -ben az xp mód működik normálisan ?

több funkció, de otthonra bőven elég a hp is, igaz én még nem láttam olyat akinek eredeti lett volna, ezért midenki gépén ultimate van.

Értem. Még az új konfig előtt ki akarom próbálni hogy rendesen fel lehet-e telepíteni stb., nehogy itt legyen majd a vas aztán nem tudok rá rakni XP-től újabbat :D .

fel lehet azt ,és sajnos ha nem eredeti verziód van akkor sem kell vele sokat szenvedni, pedig 25.000-ért már lehet kapni jófélét :D

Azt majd karácsonyra, lesz az még olcsóbb is :D
Úgy tervezem, hogy az XP mellé felraknám a 7-et, aztán az XP-t a játékok miatt, a 7-et meg minden máshoz. Most már csak valami egyszerű leírást kéne találni, hogy hogyan lehet valami rendszerválasztót csinálni bootolásnál. Bár olyat is hallottam, hogy ha a 7-et telepítem utoljára akkor az csinál valami boot menüt a választáshoz, nem tudom hogy ez igaz-e.

lesz boot menű , de külön partícióra érdemes őket telpeíteni , mitudomén 70gb a win7-nek 30az xo-nek a többi meg ahogy látod...

Szerintem a több Gb-t az XP-nek,azon lesznek a játékok,helyigényesebb.
Az XP-t rakd fel előbb,a Win7 fel fogja ismerni,fordítva ez nem igaz,a gép indulásánál egy menüt kapsz,ott választhatsz ,melyik op rendszer induljon

Oké.
A partícionálást úgy gondoltam, hogy mind a két rendszernek csinálok egy minimális méretũ partíciót plusz a maradék helynek egy harmadikat és majd oda telepíteném mindkét rendszerre a programokat (pl. XP-re egy XP programok nevũ mappába a játékokat, a 7-re meg Windows 7 programok néven vagy valami hasonlóba).

Vissza
Top Alul