Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Októberben jelenik meg ,ez csak az előrendelés :wink:
Fissítés:Most jut az eszembe,ha nem lesz benne IE8,mivel aktiváljuk a Win-t,hogy töltünk le illesztőt?
Csinálni kell egy böngésző telepítőt lol2
azt írják , hogy nem nagyon lehet aktiválni , vagyis lehet de a limit ugyanúgy megmarad , én a beta-t sme tettem fel , nem is fogom majd megjelenéskor megveszem , és remélem sok bosszúságtól kímélem meg magam
Az dobozosok:
- Alap verzió 240 euró körül
- Ultimate 320 euró körül
A többi verziót ezen árak között helyezzétek el. Ha kevesebb lesz, akkor pedig örülünk.
Személyes vélemény, hogy Vistától kismilliószor gyorsabb, stabilabb, jelenleg is az Win7 RC 7100 van fennt, mivel magyarítottam, így nem utdok frissíteni, támogatás híján, de sebaj...
85316 Ft az ultimate-t az alap pedig 63987Ft jelen állás szerint de ha olcsóbb is lesz max pár ezressel szerintem ez még nekem túl drága szval még várok
@jim67: Na főnök, azt az oldalt, - legalábbis a bejegyzést - nem találom, de valahogy így nézett ki, szabad fordításban, általam: Ugyanannyi lesz az ára itt is mint nyugaton, csak nálunk nem dollárba, hanem euróba...
@vic: Én kénytelen leszek megvenni, VIstára nem váltok vissza, kész horror, Xp-n nem működik a crossfire, szóval Cod6 is + Win7 is. Jó kis karácsony lesz, csak az öröm az ürömben, hogy magamnak kell megvennem!
Hát igen az rtm tényleg kihozza a gépemből a mxot a vgám eddig a 3850 agps kártya 6.1 most viszont 7.0. Tényleg megéri igaz tört de nem bírtam ki hogy fel ne tegyem