Microsoft Windows Seven

[mod]ki szeretnél kerülni a fórumról ? gondolom nem , ezért most kapsz egy Warn-t , és akkor legközelebb nem kell hangoztatni , hogy milyen faxa gyerek vagyok mer aktiválva van ez meg az a fórumon NINCS WAREZ egyik topicban sem. [/mod]

Nem használok magyar op rendszert már régóta nekem jobban tetszik az angol a magyar verzió még nem teljesen működik az rtm verziókon 100%-os biztonságal.

láttál ott letöltőlinket vagy valami hasonlót ?? , ott csak álltalában van szó az adott témáról .

gabber 9511":gwaqyg3a mondta:
igen pár torrent oldal linket láttam az is szabálysértés nem: :roll:
http://stalker.hardwired.hu/forum/viewt ... &start=210

valóban torrent oldalakra mutat , viszont az új linux és openoffice-t valahonnan be kell szerezni , a torrent -et a normálisabbak nem épp a játék és zeneletöltés miatt használják , pl: én tudok olyan esetet , hogy a blizzard torrent formában rakott ki valami patchet... stb-t (volt már olyan teória is , hogy a lost alpha torrenten keresztül tölthető le majd....

vágom csak azé hittem szabálysértésnek mert hispan a linkek mellé írta hogy melyikről lehet leszedni stalker tartalmakat :oops:

HozzászólásElküldve: Vas. Nov. 05, 2006 4:26 pm ekkor igencsak nem volt még kint a stalker , szal a tartalom alatt nem épp a játék volt , hanem képek , videók , meg később a multibeta-k

ja így má értem
ha majd lesz a win7 akkor érdemes lenne ultimate-t venni vagy elég a home :?:

nekem xp-ből is home van , win 7-ből is bőven elég a home verzió , hacsak nem akarsz ilyen olyan hálozati megosztást.... meg még pár ilyen olyan-izét :D

+ posta, + ha eu-n kívülről jönne, akkor a postástól, mindenestől be kell még szorozni 1,3-al. De Eu-ba kapunk másmilyen változatot, + én ha már megveszem, akkor az az Ultimate lesz... :P

gabber 9511":3eln86ma mondta:
oké
http://www.amazon.co.uk/Microsoft-Windo ... 22-3749550
na de jó árban van de sajna ez bizti hogy nem magyar
kb 18.000FT

ez nem az előrendelői ár lenne ? Így 18-ért tényleg megéri , viszont aki nemtud meg lenni magyar nyelv nélkül annak kicsit "ciki" , viszont első körben itthon drágább lesz , szóval én annál a beszerzési módnál maradok ,hogy ebben a tiszta szoftver akcióban (egyetemeken) fogom beszerezni , és hát igen az eu-n kívülről tényleg drágább a szállítás , és ha mondjuk nem jön meg az árú :|

@jim67:
Mivel a fizetés Paypal-on keresztül megy, és ha nem jön meg a cucc, vagy hibás, vagy bármi, és nem akarnak másikat küldeni, cserélni, stb, akkor Dispute-t indíthatsz ellene, amivel vagy az elutalt összeget kapod vissza, vagy addig "nyomasztják" az eladót, amíg újra nem küldi.

Jelen esetben a Microsoft-ot, mint eladót.

jim esetleg nem lehet bele rakni olyan módon magyar nyelvet hogy megveszed angolul és utána letöltesz egy magyar verziót felrakod megkeresed hol tárolja az op rendszer a nyelveket kimented és felrakod az eredetit aztán bemásolod a megfelelő helyre és átállítod
ilyen módszer lehetséges lenne :?: :lol:

Ugyan nem vagyok jim, de: van benne alapból ilyen, simán telepíteni kell, GUI. Viszont, nem biztos, hogy kompatizál az EU-s gui, az Amcsi Op rendszerrel. és itt van bukva a dolog... Bár, sok különbség nem lehet, ez csak egy nyelvi telepítő csomag... Viszont a javítások bukva akkor, mivel mindenhez saját területén belülről jön, így esélytelen lenne frissítgetni.

Ez vagyon most is nálam, Win7 + magyar GUI, és nem tudok frissítést hozzá szedni, mivel a nem Microsoft-os honosítás nincs támogatva.

Vissza
Top Alul