Microsoft Windows Seven

Windows 7 pendrive-on,, kíváncsi lennék a cd-s vagy pendrive-s win7 lesz majd az olcsóbb :D

ez már a rendes Win7 :?: lol2
de szerintem pár hét múva nálunk is kapható
de szerintem még le se fordították Magyarra

Igen ez már az magyarul még tényleg nincs kész teljesen de nekem jó az angol is már megszoktam az rc-nél és már nem váltok.

Októberben jelenik meg ,ez csak az előrendelés :wink:
Fissítés:Most jut az eszembe,ha nem lesz benne IE8,mivel aktiváljuk a Win-t,hogy töltünk le illesztőt?
Csinálni kell egy böngésző telepítőt lol2

igen torret-en már csomó van(ultimate)

szerintem senkit nem érdekel , hogy hogy megy a seed és egyébb dolog . Jim67

azt írják , hogy nem nagyon lehet aktiválni , vagyis lehet de a limit ugyanúgy megmarad , én a beta-t sme tettem fel , nem is fogom majd megjelenéskor megveszem , és remélem sok bosszúságtól kímélem meg magam

én nem nagyon vagyok otthon os-ek áraiban meg tuná mondani nekem valaki hogy mennyibe fog kerülni win7 :?:

az upgrade verzió olyan 10.000- 30.000 ig bezárólag , (ez előrendelés kedvezmény 50%os ) országonként változik , de itthon még nincs infó róla .

Az dobozosok:
- Alap verzió 240 euró körül
- Ultimate 320 euró körül
A többi verziót ezen árak között helyezzétek el. Ha kevesebb lesz, akkor pedig örülünk.

Személyes vélemény, hogy Vistától kismilliószor gyorsabb, stabilabb, jelenleg is az Win7 RC 7100 van fennt, mivel magyarítottam, így nem utdok frissíteni, támogatás híján, de sebaj... :D

85316 Ft az ultimate-t az alap pedig 63987Ft jelen állás szerint de ha olcsóbb is lesz max pár ezressel szerintem ez még nekem túl drága szval még várok

érdemees upgrade verziót venni

tommyking9228. ezeket az árakat hol láttad ?

@jim67: Na főnök, azt az oldalt, - legalábbis a bejegyzést - nem találom, de valahogy így nézett ki, szabad fordításban, általam: Ugyanannyi lesz az ára itt is mint nyugaton, csak nálunk nem dollárba, hanem euróba... :D

Azt hiszem ezen a linken volt elérhető az a kis bejegyzés:
http://computerworld.hu/hivatalos-windows-7-arak.html

De ha nagyon érdekel, tüzetesebben utánanézek!

Szerk:
De itt is írják, bár ezt még csak most láttam először:
http://www.origo.hu/techbazis/szamitoge ... ows-7.html

@vic: Én kénytelen leszek megvenni, VIstára nem váltok vissza, kész horror, Xp-n nem működik a crossfire, szóval Cod6 is + Win7 is. Jó kis karácsony lesz, csak az öröm az ürömben, hogy magamnak kell megvennem! :cry: :D

akkor eleinteez tényleg drága lessz , viszont ezért egy plsu a microsoftnak :D (ugye az eu-ban választható böngészővel jön ki a progi)

windows7-browserballot-nagy.jpg

Egyértelmű, hogy a webböngésző: --------------> Internet Explorer lol2 :D Persze vicc

Na de térjünk rá a komoly oldalára: Firefox lesz a befutó nálam, szvsz az volt a leggyorsabb, + biztonságosabb is.

Hát igen az rtm tényleg kihozza a gépemből a mxot a vgám eddig a 3850 agps kártya 6.1 most viszont 7.0. Tényleg megéri igaz tört de nem bírtam ki hogy fel ne tegyem

Tört? Háhá... Kicsicsillag, lemaradtál a kódosztásokról? :lol: :wink:

Vissza
Top Alul