Magyarítás

Remélem holnapra kész lesz, már alig várom. Bár úgy lenne az igazi hogy HUN + a 3. patch és akkor kezdeném előről. Persze az új modokkal :)

Remélem holnap már lehet szedni, mivel nem igazán tudok angolul, csak annyira amit a Magic kártyákból megtanultam. Az meg legaláb nem ukrán akcentussal van. hihihi...[/b]

Doma":1e90goqq mondta:
pYura":1e90goqq mondta:
bg_":1e90goqq mondta:
hali!
azt tudja esetleg valaki, hogy a végén a wishganter felé mit mormol a mély hang oroszul?
bg_

Gyere hozzám! Látom a kívánságod. Elnyered a jutalmad! Csak egy fog megdicsőülni! Meg hasonlók :wink:

Pontosabban: Putzeger sajmsinyolek Igyi kam nye!

Ti abré tis tos to za szó zsovalezs.

Talke agyim!

Pontosabban: :D

Puty zaverson cselovek, idji komnye! - Az utad végetért halandó, gyere hozzám!

Ti abrityos to ti zoszluzsivajes. - Megkapod amire rászolgáltál (szó szerint).

Tolka agyin budit nagrazsdjon! - Csak egy lesz "felmagasztalva"

R-pee":3q3ilwrm mondta:
Na most Doma vagy pYura tud jobban oroszul? :D Vagy az egyikőtök nem is oroszul írta (ukrán)?

Én tudok :mrgreen: Domának csak jó a memóriája taps1

Döbbenet.....
Ami a magyarosítási projekt fórumában megy (pcgameshun.hu) Az valami elképesztő primitívségről árulkodik egyes embereknél. Azon sem csodálkoznék, hogy már csak az ott folyó dolgok miatt is hagynák az egészet.
Az a legszomorúbb, hogy egyes humanoidok, az internet anonimitását kihasználva akármit megengedhetnek maguknak.

sajna az egész országunkra igaz, szinte minden korosztály......
mindenki panaszkodik, hogy minden milyen szar, de a kisujját nem mozdítaná, hogy más legyen...tisztelet a kivételnek ugye...és abba is hagyom mert keményen off, de én is vitába keveredtem pont emiatt más fórumon.....

OFF/ nem tudom elérni a (pcgameshun) fórumát, másnak sem jön be? /ON

pcgameshun -> hírek -> legfelső hír hozzászólásainak számára kell kacsintani ;-)
bg_

Van valami új fejlemény magyarítás ügyben? Már kezd Stalker-elvonási tüneteim lenni :D Félig vittem, de egy hete abbahagytam, a magyarításra várva :-)

Na, milyen az AVATAR-om?? Ma délután csináltam unalmamban ;-)

Kiváló! Remélem mostmár tényleg 2 nap. Addig nem lehet valahogy letölteni? Az oldalon nem találok letölthető részt. :(

szerintem már megszoktuk stalkerrel kapcsolatban a várakozást; ez a kis idő hamar eltelik. :idea:

Sziasztok!
Feltettem, és sok szöveg nincs még lefordítva. A PDA-ban lévő utasítások nagy része angol. Jó leenne tudni, hogy a telepítés hiányos, vagy a fordítás? A játék futása nem változott, úgy látom bugot nem csinált a fordítás. Mindent egybevetve én főt hajtok a fordítók munkája előtt!

Vissza
Top Alul