Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Remélem holnap már lehet szedni, mivel nem igazán tudok angolul, csak annyira amit a Magic kártyákból megtanultam. Az meg legaláb nem ukrán akcentussal van. hihihi...[/b]
Döbbenet.....
Ami a magyarosítási projekt fórumában megy (pcgameshun.hu) Az valami elképesztő primitívségről árulkodik egyes embereknél. Azon sem csodálkoznék, hogy már csak az ott folyó dolgok miatt is hagynák az egészet.
Az a legszomorúbb, hogy egyes humanoidok, az internet anonimitását kihasználva akármit megengedhetnek maguknak.
sajna az egész országunkra igaz, szinte minden korosztály......
mindenki panaszkodik, hogy minden milyen szar, de a kisujját nem mozdítaná, hogy más legyen...tisztelet a kivételnek ugye...és abba is hagyom mert keményen off, de én is vitába keveredtem pont emiatt más fórumon.....
nem tesztelnek 1hete, csak jól beszivatták a népet az előrehozással http://pcgameshuns.hu/index.php?func=hi ... =hir&id=13
mint már lejjebb is olvashattad, de tényleg belehúzhatnak, vagyis.. a jó munkához idő kell, inkább kapjuk kézhez pár nappal később, csak legyen jó
Sziasztok!
Feltettem, és sok szöveg nincs még lefordítva. A PDA-ban lévő utasítások nagy része angol. Jó leenne tudni, hogy a telepítés hiányos, vagy a fordítás? A játék futása nem változott, úgy látom bugot nem csinált a fordítás. Mindent egybevetve én főt hajtok a fordítók munkája előtt!