Magyar felsőoktatás II [aktiv]

félek hogy csalódás... :-( valószínűleg valami nagyon gáz , alternatív nihil témák . De nem biztos :roll:

Felvenni nem tudtam, mert első nap betelt. Kedden bemegyek, aztán report :)

Nyah, emberek, túlvagyok a járványtan vizsgán, végülis sikerült 5-ösre javítanom! :D Nem volt egyszerű dolog, meg volt egy kis szerencsém is, mert a vizsgáztató ma nem nemcsak magát, a világot meg minket unt, hanem a vizsgáztatást is, úgyhogy nem volt kedve kötözködni és kábé 10 perc után kidobott egy ötössel! Múltkor másfél órán keresztül feleltetett, és még azt a nyomorult 3-ast is alig akarta megadni! :cry: Nagyon féltem ettől a vizsgától, ráadásul pokoli éjszakám volt, mostanában folyton azt álmodtam, hogy járványtanból vizsgázok. :| Reggel mikor fölébredtem, totál kivert a víz, azt hittem hogy szétvág az ideg! Nagyon hiányzott az a nyugodtság (az esélytelenek nyugalma?), ami múltkor rajtam volt, ma azt is megbántam, hogy megszülettem. Nem is emléxem mikor voltam utoljára ennyire paranoiás egy vizsga miatt! Talán a biofizika szigorlaton, annál rosszabb pedig már csak az érettségi volt. :oops:

Már csak pénteken kell még kivágnom a rezet, és akkor végre nyugi van! Hétfőn pedig már kezdődik is az oktatás... :evil: :cry:

Parázni egy javító vizsga miatt? :roll: Öreg hiba. "Alig akarta megadni a 3-ast" - miért talán 2-es bukásnak számít? :roll:
Ilyen problémáim lennének :W
Azért grat 8)

Én csak addig parázok, amíg nem tanulatm meg az anyagot, mikor átrágtam magam rajta, már nem is annyira félelmetes. Az ismeretlentől jobban szoktam félni, mint attól, hogy tudom, hogy mit nem tudok.

Gratula Kimmuriel. eljen

Köszi mindenkinek!

http://ziza.ru/2006/08/17/otlichnaya-fleshka.html

pYura":ljru3ojy mondta:
Parázni egy javító vizsga miatt? :roll: Öreg hiba. "Alig akarta megadni a 3-ast" - miért talán 2-es bukásnak számít? :roll:
Ilyen problémáim lennének :W
Azért grat 8)
Igazából két főbb okom volt rá, hogy javítsak. Az egyik, hogyha már úgyis azt állítom, hogy az orvosi jellegű tárgyak a kedvenceim, szeretem azokat és érdekel is, akkor illenék letenni valamit az asztalra. Ha úgy tetszik, magam előtt presztizstárgynak számítanak. A másik ok pedig az ösztöndíj. Az előző félév volt az első olyan szemeszterem, ami után nem kaptam ösztöndíjat, annak ellenére, hogy sose volt még olyan jó átlagom. Eléggé nagyot néztem... Aztán az egyetemi lapban lehozták, hogy "Bocsika, de csökkentettük az ösztöndíjkeretet." Ha egy tizeddel jobb az átlagom, már kaptam volna. Na mondom köszi. Igazából amúgy nem az ösztöndíj az elsődleges ok, hanem az, hogy le kellett mondanom az egyik hobbimról, épp azért mert nem volt miből fizetnem, nem vagyok kereső ember, korábban pedig az ösztöndíjamból finanszíroztam. Elég gánny érzés... nem1 Szóval muszáj tekerni! lövés1

Akkor megragadnám a billentyűzetet hogy kis bemutatót adjak a békés megyei TSF-MVK életéből.
Neptun: sose műkszik, laggol, a csiga hozzá képest futóbolond.
Rendszergazda: 60 és a halál közt, DOS 6.0 -ás világban él, tárgyfelvétel és vizsgaidőszakban általános emlegetése: Hol az a vén f.sz, mingyááá lerúgom!
TO: egyenlő sz őskáosszal, senki soha semmit még csaak nem is hallott úgyh. ne is kérdezd őket.
Tanárok: két alfaja van:
1. Mindent tud viszont lesz.rja az egészet vizsgán kb. 5 perc meg 3 jónak hallatszó mondat után kienged minimum 4-essel.
2. Semmit se tud, nagyképű, mindig azt hiszi hogy az ő tárgya a legfontosabb, vizsgán 3 óra alatt kaparsz össze egy kettest.
Óraadó: Köze sincs a tanításhoz, nem is érdekli, szakmai tudása hatalmas, nyugdíjas, állandóan mesél szétröhögöd magad órán és erre szeret az ember bejárni.
Gyakorlati oktatók meg hasonlók: megpróbáálnak fontosnak látszani de minddenki sz.rik a fejükre.
Egyéb dolgozók: sz.rnak mindere magasról legnagyobb problémájuk a tegnapi mónikasó meg hogy ki ne rugják őket

SZTE-ÁOK verzió:
ETR (olyan mint a Neptun): működik csak bugos és a nemtörődömséget sugároz, de használható.
Rendszergazda: nem hallottam még róla :D
TO: KV szünetben ne zavarj, mert a fejedet veszik, egyébként segítőkészek, de keveset tudnak.
Prof (előadó): übermens isten-státusz, akit megkérdőjelezni bármilyen formában halálos bűn, mindig, mindenben neki van igaza, teljesen mindegy, hogy miről van szó. Vizsgán nincs bennük semmi személyes érzés, ha megugrod a lécet átmentél, ha nem, akkor nyugodt szívvel meghúz mindekit kivétel nélkül.
Gyakorlat vezetők: A) mondják a magukét (darálás) és nem veszik észre, hogy senkit nem érdekel a nem szakmai tárgyuk B) megpróbálják átadni a gyakorlati tudást (ritkább)
TDK: szívesen látnak, mert önként csinálod :)

Szerintem van nekik, csak két dolog lehet:
1. Annyira sötét mindenhez hogy még említésre se alkalmas
2. Annyira rejtett életmódot folytat az irodájában hogy az elmúlt 20 év alatt 2 ember látta :D

Egy kicsit a vérengzésről, ami megy nálunk:
Kórélettan:
Tudsz 3 tételt 5-ösre, 4. nem megy kivágtak.
Nincs meg a 2-es átlagod a demonstrációkból (össz. 7 jegy) akkor 8 tételt húzol.
Eredmény: UV hét... 87 ember :|
Van olyan akinek megvan mindene, de olyat hogy elsőre még csak nem is hallottam. :roll:

Gyáááááááá, és igen, igen, igen!!! Ma végre végeztem az utolsó vizsgámmal is! :halom: Bespájzoltam még egy ötöst, és végre vége! Juhééééé!
Ennek örömére hétfőn már mehetek is be az egyetemre órára... dühös2 Szinte semmi időm nem maradt pihenésre, máris kezdődik a szorgalmi időszak! :cry:

Bár én is megtehetném következmények nélkül, hogy nem megyek be! nem1 Hétfőn ehelyett kapásból este fél 8-ig bent fogok rohadni, reggel 10-től kezdődően. :evil:

nekem egész jó órarendem lett. Hétfő reggel 10-től este 6ig bent leszek, kedden 10től 2ig, aztán szerdán 10től délig, aztán csütörtökön 8tól 14-ig, és már jövök is hazaaa :D

Hát én egyik nap sem végzem délután fél öt előtt... nem1 Pedig több olyan félévünk is volt, amikor pénteken egyáltalán nem kellett bemennünk, most meg minden szar ránk szakad. Én nem értem, mért nem lehet ezt tisztességesen beosztani!

#Szerk.: ááá Jövő héten zh-t írunk! Egy kis meglepi szintfelmérő informatikai labor órára: aki nem írja meg 55%-nál jobbra, azt kirugdalja a tanár és be se engedi második félévre! lol2 Eddig úgy volt, hogy akinek az előző félév összesített eredménye megvolt 60%, annak nem kell megírnia, de most változott a felállás! Na nemár!

Én elsőben év elején feltörtem az infotanár gépét a helyi hálón keresztül és onnantól kezdeve engem nem baszogatott hanem inkább félt tőlem. Az első rendszergazdát meg kirugattam egy szerver összeomlasztással. :halom: Azóta senkivel sincs bajom benn. :halom:

Vissza
Top Alul