Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Igazából két főbb okom volt rá, hogy javítsak. Az egyik, hogyha már úgyis azt állítom, hogy az orvosi jellegű tárgyak a kedvenceim, szeretem azokat és érdekel is, akkor illenék letenni valamit az asztalra. Ha úgy tetszik, magam előtt presztizstárgynak számítanak. A másik ok pedig az ösztöndíj. Az előző félév volt az első olyan szemeszterem, ami után nem kaptam ösztöndíjat, annak ellenére, hogy sose volt még olyan jó átlagom. Eléggé nagyot néztem... Aztán az egyetemi lapban lehozták, hogy "Bocsika, de csökkentettük az ösztöndíjkeretet." Ha egy tizeddel jobb az átlagom, már kaptam volna. Na mondom köszi. Igazából amúgy nem az ösztöndíj az elsődleges ok, hanem az, hogy le kellett mondanom az egyik hobbimról, épp azért mert nem volt miből fizetnem, nem vagyok kereső ember, korábban pedig az ösztöndíjamból finanszíroztam. Elég gánny érzés... nem1 Szóval muszáj tekerni! lövés1pYura":ljru3ojy mondta:Parázni egy javító vizsga miatt? :roll: Öreg hiba. "Alig akarta megadni a 3-ast" - miért talán 2-es bukásnak számít? :roll:
Ilyen problémáim lennének :W
Azért grat 8)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.