Magyar felsőoktatás II [aktiv]

mindenki aki dezodorrra szavaz beíratkozáskor kap egy exkluzív stalker és stalker clear sky játékot (természetesen a legfrisebb patch-ek és sdk-és bunosdisk kíséretében ) :D

Tárgyfelvétel, ma 10:00-től... lol, van még amiből nem is vizsgáztam, más meg épül rá 8)

detto :W

Amúgy az igaz, hogy többet nincs augusztusi UV időszak? Nagyon gáz lenne :? Az emberek több mint fele nem szokta megcsinálni mind3 szigorlatát egyszerre. Horror :x

Unatkozni nem fogok... de élni se :|

orarend_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ez szép... Az augusztusi vizsgaidőszak elörléséről nem hallottam... Engem eddig nem érintett egyszer se, szerencsére

Ugyanaz, igen és még az a legjobb a kötelezők közül :)

EDIT: miért akkor szerinted mi lehetne? :D

Nekem első évben volt orvosi etika, meg tavaly másodévben élettan-kórélettan. Mindegyiket imádtam! Idén a népegészségügy és járványtan kicsit húzósabb volt, de továbbra is az orvosi jellegű tantárgyainkat kedvelem a legjobban. Sajnos már nemigen lesz belőlük... :cry: Az anatómiát is nagyon csíptem, de mit ne mondjak, vért izzadtunk a vizsgán... A szövettant még jól be lehetett seggelni, no de anatómiából megjegyezni azt a sok latin nevű kis bizbaszt, pfff! Még jó, hogy középsuliban 4 évig latint tanultam, nem volt idegen a dolog, meg a ragozásból néha ki tudtam következtetni, hogy mi minek a milye. :D

Ja, és az én órarendem:

727642753orarend_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

fogatlan
Na jó, csak vicc volt, ugyanis még születőben a dolog, és ennyi a biztos belőle... Szvsz megint legalább március közepéig nem lesz fix órarendünk! dühös2

Csak hogy mások is képben legyenek: orvosi info kar :)

1tesi és slussz? lol2
edit: most olvastam csak az alsó sort... már kezdtem megijedni :D Nem akarok erre a sorsra jutni :| dühös2

Nekem még nincs órarendem... KRE style... Majd március végén, mikor már 2 hónapja járunk, akkor lesz...

Pff és akkor honnan tudjátok hova kell menni?
Csak érdeklődés képpen: eddig hány órátok maradt el?
Nálunk 2.5 év alatt 1 lol2

jah ismerős a dolog :D

nekem ebbe a félévbe nem is volt, mert amikor osztották nem mentem be. de leírtam 1 papírra, azt jójaz.

a diákot utálom mindig, mer lejár szept elején, és 10 napig fosatós, mivel tudjuk hogy úgyis kapunk újat, de az ellenőrök néha unatkoznak és diákokat akarnak büntetni, és ha meg is úszod, akkor is fizetni kell kb 1000ft-ot az szkt-nál. :F

pYura: a tanárok többnyire elmondják, mikor hol lesz az óra, legfeljebb tömbösítenek. Ettől sajna az órarend nem áll össze. Mikor pedig már kialakul egy rendszer, jön a dékán, és kitalálja, hogy óra csak páros egész órában kezdődhet. És akkor ezt senki nem tartja be, mindenkit leb*sznak és akkor már itt is a vizsgaidőszak...
Amúgy meglepően kevés óra marad el emiatt, tekintve, hogy van, aki félév közepén vesz fel egy-egy tárgyat, mert akkor még nem zárták le a neptunk és úgysem szól senki emiatt :)

órarend? :lol: feb.1-ig vizsgaidőszak van nálunk még :cry: . Még egy bevetés és most mindenem meglessz, remélem :wink:

Nálunk hivatalosan jan. 25-ig tartana a vizsgaidőszak és január 28-án kezdenénk a szorgalmi időszakkal, de a Kari Tanács úgy döntött, hogy a kezdést kitolják február 4-re, mert így az egyhetes csúsztatással az egyetem több, mint 100 millió forintot spórol meg... lol2

Nálunk piszkosul gyenge az adminisztráció. Mindenért rohangálnod kell össze vissza, pedig csak egy kicsit kéne megerőltetni magukat meg gondolkodni egy csöppet. Átutaltam pénzt neptunra, de mivel nem írtam átutalásnál oda a nevem meg a kódszámom ezért nem is érkezett meg a pénz. Külön kellett utánnajárni, hogy ugyanmár vessék már össze a neptunba levő számlaszámom meg amiről átutaltak, hogy végül rárjöjjenek, hogy én voltam.
Káosz az egész ...

Nálunk nem Neptun van, hanem ETR (Egységes Tanulmányi Rendszer). Vannak érthetetlen hibái, de használható. És amikor le van zárva (ált 2 hét) akkor le van zárva... max következő hétfőn mehetsz kunyerálni, de akkor már kapsz csekket, amit be kell fizetni lol2
Vizsgaidőszak 25-ig van, meg elvileg utána még egy hét. Van még 2 vizsgám és egyikre sincs időpont, mert nem tettek fel lol2
#B

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul