Tibi
New Member
- Csatlakozás
- 2006.11.22.
- Üzenetek
- 8,544
- Reakció pontszám
- 0
- Hely
- Vasbogdány
- Webhely
- www.stalker-fan.extra.hu
bár igen...a ruszkiknak nagyon nem tetszene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
hispan1":nbdlku0o mondta:a dual magos procit kicsit hagyom, mert egyre kevésébé látom értelmét áldozni rá.
R-pee":2x4igftn mondta:Lehet, hogy roszul tudom, de ahhoz, hogy egy program kihasználja a dual magot, külön rá kell írni. Valahol itt írtátok, hogy a Stalkert egy magosra írták. Azaz egy magon megy a játék, a másikon meg semmi. Viszont ez nem is annyira meglepő, mert manapság is elég kevés MÉG a duál magot kihasználó game.
Vagy tényleg roszul tudom és nem kell külön dualra írni programot, mert alapból kihasználja a 2 mag előnyeit.
hispan1":1ivo6wyb mondta:pYura, ezzel már lehetne aranyat túrni a zónában
Én most csak a 2 GB DDR2 helyett 4 GB DDR2-ben gondolkodom, a dual magos procit kicsit hagyom, mert egyre kevésébé látom értelmét áldozni rá.
pYura":2gaths26 mondta:hispan1":2gaths26 mondta:pYura, ezzel már lehetne aranyat túrni a zónában
Én most csak a 2 GB DDR2 helyett 4 GB DDR2-ben gondolkodom, a dual magos procit kicsit hagyom, mert egyre kevésébé látom értelmét áldozni rá.
El nem tudom képzelni mit kezdesz most 4 Gigával és single core procival :roll:
widra":oxaf06lh mondta:pYura":oxaf06lh mondta:hispan1":oxaf06lh mondta:pYura, ezzel már lehetne aranyat túrni a zónában
Ugyan azt , mint a Dual Corral csak lassabban ,de nem minden esetben, ahogyan látom nagyon bele vagytok melegedve ebbe a dual vay quad core-ba. Pedig a technológia még nem a legjobb, gyártástechnológiára gondolok és arra,hogy nem valós 4magot meg kettőt csinálnak hanem egy tokba teszik bele a két vagy külön négy procikat és össze kötik őket ,de nem egyként viselkednek.
pYura":3hmq5qrr mondta:widra":3hmq5qrr mondta:pYura":3hmq5qrr mondta:hispan1":3hmq5qrr mondta:pYura, ezzel már lehetne aranyat túrni a zónában
Ugyan azt , mint a Dual Corral csak lassabban ,de nem minden esetben, ahogyan látom nagyon bele vagytok melegedve ebbe a dual vay quad core-ba. Pedig a technológia még nem a legjobb, gyártástechnológiára gondolok és arra,hogy nem valós 4magot meg kettőt csinálnak hanem egy tokba teszik bele a két vagy külön négy procikat és össze kötik őket ,de nem egyként viselkednek.
Láttál már Core2Duo tesztet?
A 2 ill. 4 magot illetően tévedsz. Nézz utána...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.