Látogatói hardwerpark

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Én, amíg a régebbi winyók is molexről mentek, csináltam házilag elosztókat. Egyszer csináltam egy 1 -> 4 megosztót (1 szál 4 felé) és az vitte a 3 winyót meg a DVD meghajtót. Igaz, egyszer volt egy kisebb tűz, de a szerelő megrökönyödéssel tapasztalta, hogy működik, amit összeraktam (nem a tűz után nézte meg a gépet és nem is tudott róla :) ). De hát ez az én nagy hibám: imádom ezeket a házi buherálásokat.

Ja neeem, erről szó sem lehetett. Alapos vagyok. Valami történt, mert a szigetelés megsérült és 2 vezeték összeért a molex-ben (közel vannak egymáshoz). De nem szikráztak, meg ilyesmi, csak nagyon felforrósodtak (és közben ment a gép gond nélkül). Akkor éreztem meg az égő műanyag szagát, mikor maga a borítás a vezetéken elkezdett olvadni. Tekintve, hogy fel voltam készülve arra, hogy valami balul üt ki, rögtön kihúztam a konnektorból a gépet, mégis a legszarabb az volt, hogy annyira siettem, mikor csavartam szét az oldalát, hogy kb 3x annyi ideig tartott leszedni, mint amúgy, közben az a 2 vezetékborítás égett végig. De aztán kivettem őket és öcsém asztali kis "1W-os" szökőkútjában ért véget a tüzes kaland :)
Sajnálatos, de igaz, hogy a műanyag ronda korommal ég, szóval a gépház plafonját időlegesen feketére festettem (mert mikor összeraktam, ezt nem vettem észre, aztán mikor egy hónappal később portalanítottam, nem tudtam, hogy mitől korom-fekete a kezem. Hozzáteszem, jó színe van a korom-feketének, csak fog :)

Atya világ szép kis rövidzár... :D még szerencse, hogy jó a szaglásod :lol:

Szóval ilyen gépem van:

Operációs rendszer Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP Retail)

Számítógép:
Operációs rendszer Microsoft Windows XP Professional
Opr. javítócsomag Szervizcsomag 2
DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
Számítógépnév
Felhasználó neve

Alaplap:
CPU típusa AMD Athlon XP, 1833 MHz (11 x 167) 2200+
Alaplap neve Abit NF7-S2(G) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN)
Alaplapi lapkakészlet nVIDIA nForce2 Ultra 400
Rendszermemória 512 MB (PC3200 DDR SDRAM)
BIOS típusa Award (06/21/04)
Kommunikációs port Kommunikációs port (COM1)
Kommunikációs port ECP nyomtatóport (LPT1)

Megjelenítés:
Videokártya NVIDIA GeForce FX 5700LE (128 MB)
3D gyorsító nVIDIA GeForce FX 5700LE
Képernyő Samsung SyncMaster 795DF/795MB/MagicSyncMaster CD175GP [17" CRT] (HVDX854447)

Multimédia:
Hangkártya nVIDIA MCP2-S - Audio Codec Interface
Hangkártya nVIDIA MCP2-S - Audio Processing Unit (Dolby Digital)

Háttértár:
IDE vezérlő NVIDIA MCP2S Parallel ATA Controller (v2.5)
SCSI/RAID vezérlő D347PRT SCSI Controller
Floppy meghajtó Hajlékonylemezes meghajtó
Lemezes meghajtó Maxtor 6Y120P0 (120 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133)
Optikai meghajtó Generic DVD-ROM SCSI CdRom Device
Optikai meghajtó HL-DT-ST DVD-ROM GDR8163B (16x/52x DVD-ROM)
Optikai meghajtó SAMSUNG DVD R/RW SH-W08A (DVD+RW:8x/4x, DVD-RW:8x/4x, DVD-ROM:12x, CD:32x/16x/40x DVD+RW/DVD-RW)

Meg eg 120 Gb-os vinyó

Szerintetek fog rajta menni a játék? Nagyon kételkedem benne :(
A processzor AMD Sempron 2600, csak ez a hülye órajel... :)

Itt nem az órajelle lesz a gond, az még elég is volna.
Viszont a rendszermemória és a VGA memóriája kevés, ez tuti.

hispan1":20o7padg mondta:
Viszont a rendszermemória és a VGA memóriája kevés, ez tuti.

Hát a GF-FX az nagyon gyengusz széria, bár igaz nem mai találmány. A VGA memóriájáról annyit, hogy DX9-es kártyát sem érdemes 256MB-osat venni, inkább 512MB.

(Most próbálgattam a Race The WTCC Game-t és 1024x768-on megeszi a 256MB-os videokártyán az összes RAM-ot :shock: , 1280x1024-ben jóval felette lenne az igénye, de nem tudtam megmérni mert "csak" 256MB van a videokártyámon.)

http://www.eurogamer.net/assets/article ... RACE_3.jpg

hehh, nagyon lol :D eddig még minden game elindult a gépemen, ami csak megtetszett, most meg kiderül, hogy az a játék, amit a legrégebben és legjobban várok, el se fog indulni :shock:

Muszály lesz bővíteni nem1 majd márciusban ha kitalálod mennyit szánsz rá segítünk összerakni hmm

Nem azt mondtuk, hogy nem fog elindulni, hanem azt, hogy lesz egy szép diavetítésed.
Sajnos nekem is csak 256 MB-os a kártyám, úgyhogy az ilyen dolgokkal én is küszködöm rendesen...

Elég lesz az hispan, csak nem kell AA-t meg ilyen fölösleges dolgokat bekapcsolni... itt az köszködik, akinek van 64/128MB-os VGA-ja.

jaja, értem. Nekem mostmár mindegy, hogy hogy, csak induljon el. Persze még messze van a március. Megtehetik, hogy ráhúznak még egy évet a kiadásra :lol: az lenne még a szívás :D

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul