Látogatói hardwerpark

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Meg egyébként is, most már a legutóbbi videó végén is leközölték a dátumukat. Eredetileg erre gondoltam, amikor azt mondtam, hogy most már nem lehet halasztani.

Na látom a rangok megtették a hatásukat, meg az OFF ezerrel :roll: ha ez így folytatódik egy hsz-ba gyúrom az összes spamet oszt nézhettek :) ... Maradjunk a tárgynál, aki hsz-t akar győjteni minden áron menjen a társalgóba, de ne tegye átláthatatlanná a többi topicot. Kösz!

Nekem már a multi béta se indult el. Valószínű, hogy a videókártyám miatt.
CPU: Celeron 2400
RAM: 2x256Mb (nem duálban)
VGA: Geforce 4 MX440 64Mb
stb...
Mindenképpen akarok majd fejleszteni, de ha már veszek procit, akkor már ramot is és ha ramot, akkor már alaplapot is és ha alaplapot, akkor már videókarit is. Tehát megy a spórolás 1000L.

az a baj, hogy ilyen téren már nem szabad garasoskodni vegyél egy tuti alaplapot 50ért arra már lehet építeni szerintem.

Najo akkor leírom mit néztem ki tavaszra...

Intel E4300 Core 2 Duo L2 1.8Ghz
Scythe Ninja Plus - Rev. B - SCNJ-1100P
Gigabyte P965P-DS3 + Thermalright HR-05
2 x 1GB DDR2 800Mhz
FSP Zen 300W ROHS (aug+)
Antec Overture II
VGA egyelőre marad (7900GTO 512MB)

pYura, ezzel már lehetne aranyat túrni a zónában :)
Én most csak a 2 GB DDR2 helyett 4 GB DDR2-ben gondolkodom, a dual magos procit kicsit hagyom, mert egyre kevésébé látom értelmét áldozni rá.

Lehet, hogy roszul tudom, de ahhoz, hogy egy program kihasználja a dual magot, külön rá kell írni. Valahol itt írtátok, hogy a Stalkert egy magosra írták. Azaz egy magon megy a játék, a másikon meg semmi. Viszont ez nem is annyira meglepő, mert manapság is elég kevés MÉG a duál magot kihasználó game.
Vagy tényleg roszul tudom és nem kell külön dualra írni programot, mert alapból kihasználja a 2 mag előnyeit.

Biztos, hogy megvárom, hogy mik a tapasztalatok. Ha tényleg jól kihasználja a két magot, meggondolom, de egyelőre vannak kételyeim.

R-pee":2x4igftn mondta:
Lehet, hogy roszul tudom, de ahhoz, hogy egy program kihasználja a dual magot, külön rá kell írni. Valahol itt írtátok, hogy a Stalkert egy magosra írták. Azaz egy magon megy a játék, a másikon meg semmi. Viszont ez nem is annyira meglepő, mert manapság is elég kevés MÉG a duál magot kihasználó game.
Vagy tényleg roszul tudom és nem kell külön dualra írni programot, mert alapból kihasználja a 2 mag előnyeit.

Rosszul tudod...

hispan1":1ivo6wyb mondta:
Én most csak a 2 GB DDR2 helyett 4 GB DDR2-ben gondolkodom, a dual magos procit kicsit hagyom, mert egyre kevésébé látom értelmét áldozni rá.

El nem tudom képzelni mit kezdesz most 4 Gigával és single core procival :roll:

pYura":2gaths26 mondta:
hispan1":2gaths26 mondta:

Ugyan azt , mint a Dual Corral csak lassabban ,de nem minden esetben, ahogyan látom nagyon bele vagytok melegedve ebbe a dual vay quad core-ba. Pedig a technológia még nem a legjobb, gyártástechnológiára gondolok és arra,hogy nem valós 4magot meg kettőt csinálnak hanem egy tokba teszik bele a két vagy külön négy procikat és össze kötik őket ,de nem egyként viselkednek.

widra":oxaf06lh mondta:
pYura":oxaf06lh mondta:
hispan1":oxaf06lh mondta:

Ugyan azt , mint a Dual Corral csak lassabban ,de nem minden esetben, ahogyan látom nagyon bele vagytok melegedve ebbe a dual vay quad core-ba. Pedig a technológia még nem a legjobb, gyártástechnológiára gondolok és arra,hogy nem valós 4magot meg kettőt csinálnak hanem egy tokba teszik bele a két vagy külön négy procikat és össze kötik őket ,de nem egyként viselkednek.

Láttál már Core2Duo tesztet?

A 2 ill. 4 magot illetően tévedsz. Nézz utána...

pYura":3hmq5qrr mondta:
widra":3hmq5qrr mondta:
pYura":3hmq5qrr mondta:
hispan1":3hmq5qrr mondta:

Láttál már Core2Duo tesztet?

A 2 ill. 4 magot illetően tévedsz. Nézz utána...

Igen láttam, de nekem nem a teljesítménnyel van a bajom csak a majomlással ennyi.
A gyártástechnológiát meg tudom, hogyan megy , mert megvallom őszintén most tanultam róla.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul